איזו תקופה מטורפת אלוהים אדירים
התנצלותי הכנה שלא הייתי כן בכלל..
תבינו שרק עכשיו אני יושבת לראות את הפרק שהיה שבוע שעבר!!!
פשוט ביזיון!!!
אני אסכמ"ש ובטח רוב הדברים שהיו כל כך עמוסים כבר יעלו תוך כדי
היום הכי טוב? מממממממממ אני חושבת שיום חמישי, זה היה יום שחזרנו לקורס ליום אחרון וקיבלנו את התעודה הנכספת (שזה סתם חתיכת נייר ועדיין קצת מרגש
) הכרתי בקורס אנשים מדהימים וממש נהניתי..היום עצמו היה מלא בסימולציות של אחרים (אני כבר עשיתי) והייתי די עייפה אז התעפצתי קצת..ובכל זאת היה בסדר... ואז הלכתי למשרד אחרי זה והייתי צריכה לשחזר טופס שאבד לי אבל גם זה היה נחמד ודווקא משעשע..ואז הגעתי הביתה העמסתי מלא דברים ונסענו כולם לדירה בב"ש
ואז נפלנו מהרגליים ונרדמנו..אבל כל הסופ"ש סידרנו את הדירה (ועוד לא סיימנו
) והתקנו את הנספרסו המהממת שליייי
היום הפחות טוב? כל יום אחר בשבוע הזה...איבדתי את הטופס טיולים של המשרד וזה הלחיץ אותי ברמה שלא ישנתי בכלל והיה נוראי
ציטוט/מצחיק/מרגש? מממממ אין לי כל כך כי לא חוויתי כלום חוץ מעבודה לחץ ושינה...ואז סידורי דירה
קניית השבוע/חודש? אם נספור את מה שהלך בלונדון שזה בעיקר אייפון 6, נספרסו (בשדה) והתמונה לבית ועוד כמה חולצות נחמדות לעבודה..אז זה היה חודש מאוד פורה
סדרה? לא ראיתי כלום כבר כל כך הרבה זמן
המיי אפיזודס שלי מתפוצץ...האמת שהדבר היחיד שכן ראיתי בשבועיים האחרונים היה דווקא החץ
וגם קצת הפלאש כי את זה אני רואה עם תומר אז כל פעם שאכלנו ראינו...
סרט? אפשר להגיד סרט שאני מצפה לו? משחקיייייייייייייייי הרעבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!
תוכניות לשבוע הבא? וול כבר מדברים על השבוע אז..חמישי מסיבת רווקות של חברה הכי טובה...שבזה אני מתעסקת כל הזמן האחרון ועכשיו בהילוך מאוד גבוה ובשישי חתונת צהריים של זוג ממש חמוד מהעבודה שלי כפרעליהם
ציון לפרק השבועי?
וגם סיפור נחמד
המספר הישן שלי היה ברשת פלאפון..והייתה להם אפליקציית ענן שאפשר היה לגבות דברים מהאייפון (לדוגמא) ישר לענן.
באיזה ערב אילתי חמים עשיתי גיבוי של כל 1500 התמונות שהיו לי (אחרי סינון מ3000)
כשנכנסתי לעבודה קיבלתי מספר באורנג'..עליו שמתי את האייפון 6 שקניתי ואת האייפון הקודם נתתי לתומר, וכשהעברנו את זה למספר שלו עשו ריסט לאייפון והתמונות נמחקו..
בגלל שגם העתקתי אותם למחשב זה לא הדאיג אותי אבל היה לי חסר..אני אוהבת שהתמונות שצילמתי קרובות אליי
בכל מקרה..דפדפתי באפליקציות שהורדתי מהאייטונז ונתקלתי באפליקציה של פלאפון..אז אמרתי שננסה בכל זאת לשחזר ממנה ואם זה לא יעבוד כי זה מכשיר של אורנג' אז לא נורא
שורט סטורי...כל ה1500 תמונות שלי עכשיו על האייפון 6 בלי מאמץ מיותר ואין מאושרת ממני
!!!
אין תמונה?
טוב אני שמה בכל מקרה כי אני מתלהבת מהתמונה שקנתי בלונדון