הפינה- מנת השף שלי

mayane21

New member
אם אמרנו סגור

זה סגור. אנחנו עומדות במילה שלנו


אני באמת לא יודעת למה לא ניסיתי עד היום... אין סיבה. יתוקן בקרוב.
 

Anat Gigi

New member
קדימה


אתן מפספסות טעם ומרקם נפלאים!

בורגול זה מדהים
 

mayane21

New member
אבל למה

ככה לפתות ולגרום לי לצאת עכשיו מהבית לקנות את המצרכים?
לא יפה


 

ענבלית27

New member
תודה רבה מקסימות!!!

מבטיחה לכולכן שלא תתאכזבו!
איזה כיף לקרוא את כל התגובות!
 

riseg

New member
גם אני אוהבת סלט בורגול

במסעדות אני תמיד מזמינה סלט כזה.
 

Anat Gigi

New member
וואאיי נשמע מדהים

השילוב של החמוציות עם האגוזים והבורגול הוא אלוהי לדעתי!

עשית לי חשק
 
בורגול


השבוע תקף אותי רעב והכנתי אוכל ממש טעים:
זרקתי לסיר בורגול, גרגרי חומוס מושרים שהיו במקפיא, פטרוזיליה קצוצה מהמקרר, מים רותחים ותבלינים.
היה מושלם ומשביע.
 

Au Revoir

New member
מתה על סלט בורוגל!

אותו דבר גם הולך מעולה עם קינואה
 

Arlandria

New member
בעקבות הבורגוליאדה שהולכת פה


נראה לי שסלט כזה יכבב בארוחות הצהריים שלי בשבוע הבא
 

Patchouli21

New member
פשטידת כרובית


שלשום יצא לי להכין בפעם הראשונה!
2 ביצים
2 כפות קמח מלא
1 כף מיוקל
גביע גבינה לבנה 3%
מלח, פלפל, בזיליקום
מערבבים הכל ומוסיפים את פרחי הכרובית (אחריי שמרככים אותן במים חמים), מועכים אותם ומערבבים גם
שופכים לתבנית אפייה, וכאן אני מוסיפה משהו שניסיתי ואני ממליצה מאוד - לקחתי 3 פרוסות לחם קל והכנסתי לבלנדר ליצירת פירורים - מערבבים עם קצת מלח ופלפל ומפזרים בנדיבות על כל הפשטידה - מוסיף המון קראנצ'יו

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואחריי בערך 20 דקות מפזרים מעל גבינה בולגרית מגורדת.

יצא מעולה. בדיעבד אולי יכלתי להוסיף קצת קמח כדי להקשות את כל הפשטידה כי היא קצת התפרקה כשחתכתי אותה.
סלחו לה שהיא קצת לא פוטוגנית, אבל היא טעימה
 
למעלה