בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
בישולים לסופ"ש

השבוע שלי היה ועודנו משוגע לגמרי, אין לי זמן לבשל באמת מלבד הדברים שאני צריכה להביא איתי לשני אירועים שאתארח בהם במהלך הסופ"ש, וככל הנראה לבשל למישהו אחר שוב.. הדבר היחיד שאני סגורה עליו זה פאי פקאן שיגיע איתי כקינוח לאחד האירועים, על השאר עוד לא התפניתי לחשוב.

מה אצלכם בסופ"ש?

merav999

New member
הפאי פקאן הזה

אצלי יש מרק עגבניות וקרם קוקוס מכאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4474701,00.html

קארי כרובית, עגבניות שרי ושעועית ירוקה.

טחון מן הצומח ועדשים שחורות בדפי אורז. שעועית הייתה מתאימה כאן יותר.... יצא נחמד.

יהיה גם משהו עם האפונת שלג.

אצלנו

יש לחמניות שיפון וקוואקר
פשטידת ירקות ומחית שעועית מנומרת
סלט שעועית שחורה עם פלפל אדום מתוק ובצל
סלט שומר, בצל וקלמנטינה עם עלים טריים מהגינה
טחינה
קדרה עם אורז אדום, אורז שחור עגול ושעועית לבנה קטנה
סלט חסה גדול עם פרוסות תפוח פינק ליידי ואפרסמון

סלט ביצים ללא טבעונים
ועוד תבנית ללא טבעונים שהכינו לעצמם

אין קינוח אבל יש המונמון תותים וקיוי אז...

פשוט פשוט

מיצלימון סחוטרי, שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס. אני סומכת על הטעם של המרכיבים שיגיב לנוכחות המלח והלימון ויעבה את הרוטב בארומה

נטאשKה

New member
גם אני משדכת אותו תמיד למיץ לימון

יש לו טעם מאוד מאוד דומיננטי

גם בצל

גם קורנית ואזוב וגם פרות הדר הם בעלי ארומה חזקה וטעם דומיננטי , דווקא השומר הפעם לא היה עז מהם

הנחיות כלליות כי זה היה אילתור

מגוון ירקות שהונחו על תחתית סיר שאפשר גם לאפות איתו- גזר,כרוב,בצל, שורש פטרוזיליה, פראסה.חבילה של גבעולי סלרי והעלים.- מאודים ויוצרים ריפוד להנחת החומר הרך מעל.

שתי כוסות שעועית מנומרת שרויה 24 שעות טחונה היטב עם גזר, בצל, מלח, תפוח אדמה, פלפל שחור ושורש כורכום ומעט מים. בהתחלה ניסיתי לעצב קציצות אבל התערובת היתה רכה מדי ולא התחשק לי להוסיף שום קמח מעבה, אז הנחתי כדורים צפופים מעל הירקות בידיעה שזה יתמסמס ויידבק זה לזה. כיסיתי במכסה והכנסתי לתנור.

יצא מהמם, האדים עמוסי הארומה של הירק נטמעו בתערובת הטחונה ובכל מנה שהוגשה היה מגוון של צבע וטעם- כיף.

ladybug6

New member
כאן היה מעייף

פסטה עם זוקיני ברוטב רוזה, סלט כרוב, מרק כרובית וברוקולי עם בצקיות, גבינת סויה ביתית, פאי פקאן, פאי שמנת ותותים. זה לא נשמע המון אבל לבשל הכל לבד וגם לשטוף לבד את כל הכלים...

בנוסף קיבלתי גם מלא שאריות מארוחת שישי - סלט וולדורף (בלי מיונז), סלט גזר במיץ תפוזים, סלט סלק, תבשיל עלים ושעועית + אורז, מרק של קוסקוס.. שיהיה בהצלחה לאכול את כל זה!

ימימה

New member
היום ביקרנו בהודו...

כמעט...
היה מרק עדשים (לא הודי)
היה אלו פראטה (לחם הודי ממולא תפוחי אדמה)
אלו גובי (תבשיל כרובית ותפוחי אדמה) על מצע אורז
ירקות פקורה
וגם סלט חסה עם תוספות שהבת שלי עשתה וארטישוקים שלמים לנשנוש (יאמי)

למעלה