הנחיות כלליות כי זה היה אילתור
מגוון ירקות שהונחו על תחתית סיר שאפשר גם לאפות איתו- גזר,כרוב,בצל, שורש פטרוזיליה, פראסה.חבילה של גבעולי סלרי והעלים.- מאודים ויוצרים ריפוד להנחת החומר הרך מעל.
שתי כוסות שעועית מנומרת שרויה 24 שעות טחונה היטב עם גזר, בצל, מלח, תפוח אדמה, פלפל שחור ושורש כורכום ומעט מים. בהתחלה ניסיתי לעצב קציצות אבל התערובת היתה רכה מדי ולא התחשק לי להוסיף שום קמח מעבה, אז הנחתי כדורים צפופים מעל הירקות בידיעה שזה יתמסמס ויידבק זה לזה. כיסיתי במכסה והכנסתי לתנור.
יצא מהמם, האדים עמוסי הארומה של הירק נטמעו בתערובת הטחונה ובכל מנה שהוגשה היה מגוון של צבע וטעם- כיף.