ברוכים הבאים !

תותי-בת

New member
שיהיה המון בהצלחה! כשגרתי בארץ היה יוצא לי לראות את התכנית שלה מדיי פעם, אח"כ חברה שלי קנתה לי שני ספרים של קרין - מחוסר מקום במזוודה הם נשארו בארץ ויובאו לאיטליה רק במרץ האחרון


בבגדול אני לא מרבה להכין מתכונים שלה וגם אם אני מכינה בדרך כלל אני משתמשת בחצי כמות הסוכר שרשומה בהם


רק לדעתי היא מגזימה עם כמויות הסוכר?


שיהיה בהצלחה בפורום! ליאת.
 

דנושים

New member
בהצלחה


אשמח להצטרף לפורום הטעים פה...
התחלתי לאפות עם הספרים של קרין גורן, ועד היום אני אופה בעיקר את המתכונים שלה...
שיהיה בהצלחה!
 
למעלה