ושאלה אחרונה (מקווה
) עוגיות מקרון
הכנתי הרבה מאוד פעמים עוגיות מקרון בשיטה הצרפתית ללא צבעי מאכל ולא נתקלתי בבעיות.לאחרונה הזמינו אצלי מקרון צבעוני ואז הכל התחיל להסתבך...
אני משתמשת בצבע מאכל ג'ל ולפני האפייה נראה מושלם הבעיה שבגמר האפייה הצבע לא מגרה במיוחד. אני אופה 16 דקות על 150 מעלות, אם אני אופה פחות זה צבע יפה אבל אז לא אפוי מספיק ולמרות שנפרד מהנייר אפייה יותא מידי רך ואחרי יום במקרר זה כבר ממש מידי רך.
יש פתרון?
שאלה נוספת לגבי מקרון -
מקרון במילוי גנאש הקפאתי כבר ויצא מצוין. מה לגבי מקרון במילויים שהם לא על בסיס שוקולד אלא כמו קרם לימון מבושל, מלית אוכמניות מבושלת וכדו'. ניסיתי בעבר להקפיא לשבוע והיה מוצלח, האם יחזיק יותר זמן מזה בהקפאה?
תודה רבה!