חג שמח לכל חברי הפורום,

בת אל7

New member
כמעט רבע ירושלים מהמשפחה שלי ,כולם עובדים

משרתים בצבא ואף אחד לא מכריח אף אחד,,
ככה שאי אפשר להכליל את כולם,,,ולשים את כולם בסל אחד,

זה גם פטנט: לדבר על מה שלא דובר

לא דיברתי על עבודה ולא על צבא, אלא על נסיונות האילוץ את החילוניים לבצע פעולות דתיות, ועל אחת כמה וכמה בילדים.
לא נולד הדתי שלא ירצה להשפיע על מקומות שונים שיהפכו לדתיים, ואם ניכרת לו הזדמנות, יעשה זאת, וגם אם הוא צריך להתאמץ
חילוני לעולם לא ינסה להשפיע על דתי להפוך לחילוני. זו הנקודה הבסיסית.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, ניסיתי הלעביר לדף שלך בפייס משהו

שעשוי לעניין אותך...אולי??!!

וזה מה שמצאתי שם - יהודי חרדי לשעבר שאומר על עצמו שהוא היום
דתי לאומי...

סגרתי את הכרטיס שלי

כי נמאס לי שהפייסבוק נכנסים לי לכל תחומי החיים. תוך 14 יום המחיקה סופית (יש למערכת למחוק את הקישורים במאות מקומות, הפייסבוק הזה הוא כמו סרטן.....)
הבעיה שהחרדים לא ממש עושים למדינת ישראל חשבון, והם הרי קוראים כך בראש חוצות.
כמו שכבר אמרתי, להרבה אנשים יש אמונות תפלות מכל מיני סוגים, אבל לא שמעתי ששחקן כדורגל שנכנס למגרש רק ברגל ימין כי הוא מאמין בזה למזל, יכריח אחרים לעשות אותו דבר.
מי שרוצה להאמין בחבר הדמיוני, שיבושם לו, אבל בתוך ביתו או בין חבריו שהם באותה דיעה, בלי לנסות למחוץ את החילונים שמעולם לא ניסו להפוך את הדתיים לסוגיהם לחילונים, מעולם.

בת אל7

New member
ואם כן, אז מה צריכים כל כך להתרגז

פשוט לא מקבלים וזהו,,
מותר לשכנע זה לא עוון כזה גדול,,ומותר לא לקבל

חילוני לא ישכנע כי הוא יודע מראש שאין לו סיכוי,

זה עוד תרגיל:"ירצו יאכלו,לא ירצו, לא יאכלו.."

זה כמובן לא קשור למציאות בה מנצלים הדתיים והחרדים ללא יוצא מהכלל, כל אפשרות וכל דרך לדרוך על החילונים.
הרב פירון בתפקידו נותן הוראה להתפלל כל בוקר זה לא במסגרת "לא ירצו לא יאכלו.." זו הוראה ממלכתית של השר הנוגע.
וזו רק דוגמא אחת זעירה ממליוני דוגמאות שיש בחיי הציבור בישראל.

חילוני לא ינסה לשכנע, כי הוא לא מתערב בחיי הדתי, ואל תציגי זאת אחרת כי זה לא נכון.

בת אל7

New member
אני לא אציג זאת אחרת משום שאתה אמרת

פשוט כי לא בא לי,ולא בגלל שבקשת,

בת אל7

New member
נכון יוליקה לא לשים את כולם באותו סל

גם את החילונים אי אפשר לשים את כןלם באותו סל יש ויש
גם במשפחה שלי חלק דתיים לא שחורים ,עם כיפות סרוגות כולם עובדים
כולם שרתו בצבא וחלק מהבנות שלא שרתו היו בשרות לאומי בבתי חולים
יש שם חיים יפים,,הם לא מכריחים אף אחד

בקשר ללפיד אני ידעתי שהוא לא יוכל לעשות כל מה שהוא רצה
לקחתי חלק בחשבון,,,
ומה אתם חושבים שלי יחימוביץ קוסמת??
היא היתה עושה בדיוק אותו דבר, קל לדבר מבחוץ

המשפט ששרון אמר הוא הכי נכון והכי לא שקרי, זה הרע במעטו
ןאם יהיה הרע במעוטו,,,זה כבר טוב---אין שלמות

הייתי סולחת ללפיד על

הרבה לולא ההתלהמות שלו בנאום הבכורה שלו בכנסת - הוא התנפל על החרדים, זרק עליהם שוויון בנטל והשד יודע מה עוד - ועכשיו נכנע להם. הוא האשים את כולם בהכול - ועשה עכשיו בדיוק אותו דבר!!!
ועובדה - כלכלנים מכל קצווי הקשת הפוליטית, מכל העיתונים וכל הערוצים אמרו אותו דבר - התקציב הזה מטיל עלינו מיתון עמוק, משום שהוא פוגע אך ורק ובעיקר באלה שאמורים להניע את הצמיחה - אנשים שאמורים לקנות ולעשות. הוא הקטין את כמות הכסף העודף של כל משפחה, ואנשים יפסיקו לקנות. ולעומת זאת העניק למי שיש להם כבר - טייקונים וחברות. וכמובן הוועדים הגדולים של המשק. למרות ההבטחות שלו!!!

יוליקה

Member
מנהל
לדעתי זו לא כניעה, יאיר מבהיר זאת

....לפני שחזרתי לחדר אמרתי לשי, "אתה יודע מה, אם כבר דוחים, צלצל לדרעי ותספר לו. אין סיבה שהוא ישמע על זה ממישהו אחר."

שכחתי עם מי יש לי עסק.

בשעתיים שחלפו עד תום הישיבה הבאה, דרעי עשה עלינו סיבוב מסביב לעולם ומכר לתקשורת שנכנענו לו והחלטנו לבטל את הקיצוץ ל"אל המעיין".

האמת, אני לא מבין אותו. לא רק שזה שקר גלוי, הוא גם מנע את האפשרות שננסה אי פעם לשתף איתו פעולה בנושאים החשובים לציבור שלו.

אז נכון שספגנו נזק תקשורתי (בוחרי "יש עתיד" התרגזו מאוד, מבחינתם בצדק), אבל הרי אי אפשר יהיה להסתיר את האמת ברגע ש-3-9-א' תבוטל – ואל תטעו, היא תבוטל כמובן והתקציב של "אל המעיין" יירד - אז מה יצא לו מזה חוץ מההזדמנות להביך אותנו?

deebeebee

New member
החרדים הם לא הבעיה

החרדים הם הפופוליזם של לפיד. הבעיה עם לפיד היא העובדה שהוא מבצע את תכניות ביבי, פוגע בעם ומוותר לטייקונים, מקצץ בכל פרט לחברות הגדולות ולמתנחלים.

התרגיל המכוער של מעריב

בעיקבות הירידה המשמעותית באיכות העיתון "מעריב", החלטנו להפסיק עם העיתון ולעבור ל-"ידיעות".
נאמר לנו שאי אפשר כי יש לנו התחייבות.

עם קניית העיתון ע"י בן צבי, בוטלה ההתחייבות וניתנה ברירה או להמשיך או לקבל עיתון רק בימי שישי. אשתי הסכימה לעיתון בימי שישי.
מסתבר לי שהעיתון נוטה עם הזמן יותר ויותר להיות עיתון דתי לפי רוח הבעלים החדש ונוסף גם כל יום שישי חוברת בגוון דתי.
החלטנו להפסיק את העיתון כליל (זה גם יותר מידי 2 עיתונים ביום שישי, יש לנו עוד כמה דברים לעשות בחיים, והגיגים של עיתונאי זה או אחר ממש לא מעניינים אותי)
פנינו למעריב לבטל את המנוי.

כל נסיונותינו עלו בתוהו.
ברגע שבקשת מנויים, אתה מקבל או תפוס, או אי אפשר להעביר את השיחה או צליל של פקס.
בשירות לקוחות אין בכלל מענה התגובה היא צליל של פקס.
אחרי שכמה ימים לא הצלחנו, נתננו הוראה לישראכרט להפסיק את העברת הכסף למעריב ובמקביל אני שולח דוא"ל אליהם.

אפילי

New member
חג שבועות שמח

מדוע אוכלים גבינה

מדוע קוראים בתורה
מדוע לובשים לבן
מדוע זה חג מאוד נעים ושמח
|טנא

אפי|

למעלה