|
תל"מ אפריל בואו להתפקד!

BananaY

New member
העמסת סוכר

איזה קופת חולים את?
אם את במכבי לא צריך לקבוע תור פשוט לבוא מוקדם עם הפניה
(כתוב שמומלץ להגיע ב7:30)

s20782

New member
אני בכללית

צריך הפנייה מהרופא? לקבוע מול האחיות כמו בדיקת דם?

s20782

New member
תל״מ
18/4

סקירה שנייה עדיין לו.. עוד שבועיים, אנחנו נפגשים עם הנסיך בין סקירה לסקירה וזה מרגש כל פעם מחדש...
העמסת סוכר- גם עדיין לא, איך קובעים את זה בכלל??
בינתיים ההריון עובר בסדר גמור, תודה לאל בחילות והקאות לא היו לי, סתם מתחיל להיות כבד ולא נוח... כאבי גב וכו׳ אבל אני עכשיו מתחיל להרגיש אותו זז, כמו איזה דג קטן שעושה לי בועות, גיליתי שהוא זז יותר כשהו שומע מוזיקה, זה נחמד...
טיפשת הריון, אני מאמינה שיש לי הברקות הזויות שפתאום אי שוכחת דברים.. אבל בשביל זה יש חברים שישימו לב...
לגבי הקינון... אני סתם מסתכלת באינטרנט אבל עדיין לא התעמקתי, אני חושבת שאחכה עם זה עוד קצת
התחלתי להתעניין לגבי קורס הכנה ללידה ולגבי צילומי הריון- זה נשמע לי נחמד מאוד... מה אתן אומרות..
מה שכן אחד הדברים השנואים עלי זה התופעה של אנשים שבאים ומלטפים את הבטן כאילו היא הפכה להיות רכוש ציבורי, זה יכול לשגע אותי...

תלמ 300807

New member
תל"מ 5.4.12

אפרופו תל"מ לפי מה אתן מחשבות מועד לידה משוער ?
כי לפי המחשבונים אני שבוע 24+1 ,ולפי הרופא אני 23+6 ולפי הסקירה השניה היא קטנה ב4 ימים ,אז מה זה אומר ? שתיוולד טיפה קטנה או שפשוט תתעכב שם עוד 4 ימים ?

העמסת סוכר אעשה בשבוע הבא.

אומנם עברו הבחילות המגעילות וחזר התאבון (יותר מידי
) אבל הצרבות הורגות אותי -טאמס באמת מותר יומיום ? אין איתו שום בעיה ?או כמו תרופות עדיף שלא ?
יש לי גם כאבי גב מוזרים שלא היו בהריון הראשון ,אחרי שאני שוכבת על הגב ומתרוממת לעמידה לוקח לי כדקה שתיים עד שהאיזור השמאלי כואב .
כאילו אני הולכת עקום עד שמתיישר כזה .קרה למישהי ?
וגם גרד נוראי בחזה וקצת בגב תחתון -מוכר ?

עוברת על רשימות הציוד מהריון קודם ומנסה לארגן לי אחת חדשה ומעודכנת...

בהצלחה לכולן

לגבי הצרבות:

אני לוקחת כל בוקר לוסק 20 מ"ל, וזה עובד יופי. לי גם יש רפלוקס אז בכלל שמח לי.
תתייעצי עם רופא למרות שזו תרופה ללא מרשם.
בהצליחה!

תל"מ 14.04

למרות שזה כנראה יהיה ב-07.04 כי הוא גדול בשבוע, אולי טעות של הרופא בחישוב הראשוני.
אני אחרי סקירה שנייה ולפני העמסת סוכר - די לא בא לי על הבדיקה הזו...
אני בינתיים נהנית מהבעיטות והתנועות ונפעמת איך לאט לאט אני יכולה לבצע פחות ופחות משימות (כמו למשל להתכופף כדי לנעול נעליים...)
הבטחתי לעצמי שעד שאני לא מסיימת את המשימות האחרונות של הלימודים אני לא ניגשת לקנות כלום - נראה עד מתי אתאפק.
שבוע טוב!

HannaBL

New member
מתפקדת
4.4

עשיתן כבר סקירה שניה? - עשינו... הכל תקין ברוך השם.

העמסת סוכר? - עדיין לא. מחכה לתחילת שבוע לבקש הפניה מהרופאה...

איך ההריון עובר? מרגישות שהגעתן לשלב המנוחה בהריון? או שעדיין נמצאות אי שם בחודש שלישי? - דווקא מנוחה זה הדבר האחרון שיש לי.. בעיקר בלילות.

בשלב הזה בטח כבר היתה איזה טמטמת הריון או 2, אתן חייבות לספר! - לא מזמן סיפרתי לחברה על המבצעים שהיו בניו פארם על כל מוצרי ה"טיפור והאיפוח" בעודי משוכנעת

שאני מסבירה את עצמי מצויין ולא מבינה איך היא לא מבינה מה שאני אומרת לה...

מתחילות להתעניין לכיוון קינון? - עדיין לא כל כך..... יש לי בייבי בבית שדורש קינון משל עצמו.

למעלה