Happy Happy Birthday!

עדושית

New member
מזל טוב!!

ומי יתן שהסיכויים תמיד יהיו איתכם

|לא מצאתי משהו שנון אחר להגיד|

Sexy Darren

New member
מזל טובבבבבבב

ומאחר ואני בפלאפון כי זמן המחשב שלי מוגבל :( תאלצו להסתפק בברכה פחות מושקעת מהמתוכנן.(איזה אדיר זה, מסתבר שאפשר להעלות תמונה שציירת בפלאפון לאינטרנט!)
אזזז כמו שאומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים.

N o R i K o

New member
אז פורום יקר שלי...

תרשו לי להיות קיטשית ורגשנית לרגע?

אני יודעת שאנחנו פורום קטנטן... אבל הוא תופס מקום עצוםםם בלב שלי!
אני לא צוחקת כשאני אומרת שזה הבית השני שלי. הכרתי כאן אנשים מדהימים, כיף לי להיכנס לכאן באופן יומיומי, בין אם לחפור על הפאנדום שלי ובין אם סתם להתלונן על שטויות. כיף לי לשמוע אתכם מקטרים איתי וכיף לי לשמוע אתכם גם שמחים ומנצנצים. וכיף לי להיות כאן! וכשלפני שנה המקום הקטן הזה נפתח לא חשבתי שהוא יסב לי כל כך הרבה אושר.

אז תודה לכולכם על השנה הנפלאה הזו, באמונה שלמה שגם השנה הקרובה תהיה נפלאה לא פחות
ידוע שאני ממש ממש גרועה בברכות, אז אני אעצור כאן, אבל אני אגיד שוב תודה לכללללללל מי שכאן, ותודה לכולכם גם על האיחולים הפרטיים
לא נוטשת אתכם אבר!!11

שלכם באהבה ונצנצים,
נוי~

Suzanne Collins

New member
מזל טוב לפורום משחקי הרעב בישראל

חברי פורום משחקי הרעב בישראל שלום,

לפני שאתם מתחמקים מקריאת הברכה בטענה כי נשבעתם שלאחר קריאת הספר השלישי בסדרה, עורבני חקיין, לא תקראו עוד דבר שנכתב מפרי עטי, אציין בזאת שאשמח אם בכל זאת תקדישו מספר דקות מזמנכם בכדי לקרוא את הברכה המלבבת הזו, בדיוק כפי שאני מקדישה מספר דקות מסדר יומי העמוס לעייפה בכדי להקדיש לכם את הברכה הזו.*

יום זה הוא הזדמנות מצוינת להתוודות על כך שמדינת ישראל וההיסטוריה שלה כבשו אותי מאז ומתמיד, לא פחות מאיטליה ותרבות הרומאים. עם שהצליח לשרוד למעלה מאלפיים שנה בגולה ובסופו של דבר להקים את מדינתו הדמוקרטית והעצמאית הוא מודל לחיקוי שאני מקווה שאומות רבות בעולם נושאות אליו עיניים.

עם הצלחת הטרילוגיה וההודעה מהמוציאים לאור על כך שתתורגם לשפות שונות, נפעמתי מהמחשבה על כך שייתכן וכתביי יתורגמו לשפת הקודש, ושילידיה של מדינת ישראל, אותם נערים ונערות שלומדים בשיעורי ההיסטוריה על התלאות שעבר עמם במלחמת העולם השניה על מנת שיוכלו לגור בארצם הבנוייה שנים אחר כך, יזכו לקרוא אותם. גם בכתיבת מילים אלו, מספר שנים אחר כך, נדמה כי ליבי מחסיר פעימה מהמחשבה.

עם זאת, לצערי לא זכיתי להיוולד למדינתכם הקסומה, אלא למדינת ארצות הברית הקפיטליסטית והמוקצנת, שלפיה סוף טוב חייב להיות מטופש ובנאלי. אנצל ברכה זו כדי להודות בכך שאת הפרקים האחרונים כתב חתול המחמד שלי ביושבו על המקלדת של המחשב הנייד.

על כן, אמנם במדינתכם הקסומה כיום קיים פורום המוקדש כולו לטרילוגיה המופלאה שיצרתי, אך מדי יום ביומו אתם נוהגים להכפיש אותי, להתלונן על כתביי ולאחל לי דברים שלא אאחל אף לאוייבי. ובכל זאת, אני נרגשת מהידיעה שכולכם ממשיכים לגלוש כאן מדי יום, לצפות לסרט השני בסדרה ואף לקרוא את כתביי בשנית.

רציתי לאחל לכולכם שנה נוספת בה תוכלו להלל את הטרילוגייה וכמובן, איך אוכל להשמיט זאת, את האליל המופלא שיצרתי, פיניק אודייר. אתם גורמים לי לגאווה רבה.

שלכם,

קולינס, סוזן
מחברת הסדרה

-----
*אתם הרי חייבים לקרוא את הברכה- כי לא באמת אני כתבתי אותה... נראה לכם שהכתיבה השנונה והעמוקה הזו היא שלי?

pennylane11

New member

חשבתי להגיב את זה והחלטתי שזה לא מנומס.
נוי, תודה שכתבת את מה שכולנו חשבנו

E l S i

New member
הומייגאד מזל טוב לנו

הזמן רץ (די לאט האמת)

הפורום הזה. אני יכולה לדבר עליכן ימים ושבועות וחודשים ושנים ולא יימאס לי ולא תבינו כמה כיף היה לי בשנה האחרונה וכמה חסר לי שאני לא יכולה עכשיו לגלוש פה כל יום ולאייש את פינת הקריאה

*היימיטץ' אמור היה לחלק משקאות אבל הוא שותה את כולם בעצמו* *אפי אמורה להנחות את הטקס אבל היא בוכה בצד* *סינה עוד לא החליט מה ללבוש*
אז נחגוג בלעדיהם

קצת צבע כדי שההודעה הזאת לא תהיה מדכאת

תכתבו פאנפיקים
תדברו על הדמויות
תאהבו את השחקנים
תחפרו
תהיו יצירתיים
תטפחו את הפורום הזה שיהפוך לפנינה ולא יהפוך לפחם תחת לחץ

תמשיכו להיות מאגניבים ופעילים ומגוונים ואני אעזור לכם ואמצא את הזמן ואת היצירתיות שלי מחדש ואחזור לגור פה

Ayelet 363

New member
מזל טוב!

אני גרועה בברכות, אבל יש לי משהו קטן שנאי חייבת להוסיף, פשוט כי אני אני:

12 חודשים!
52 שבועות!
365 ימים!
8760 שעות!
525,600 דקות!!!
עדיין לא צהריים עכשיו כך שגם מספר הדקות השלם לא מדוייק, אבל היי, הייתי חייבת. יש לי אמרה קצת קבועה של "אחרי שגיליתי ששנה זה רק 525,600 דקות הגעתי למסקנה שזה לא הרבה" (אני גם בטוחה ב-99% שהזכרתי את זה פה, אם האמירה הזו מוכרת לכם קצת). זה קצת מוזר שאני אומרת את זה, כי אני טוענת גם שדקה זה הרבה זמן ושחודש זה הרבה זמן, אבל במובן יחסי אני חושבת ששנה זה זמן שעובר מהר (בעיקר בדיעבד, אבל מאז ששמתי לב לזה זה עובר לי הרבה יותר מהר).

Black Stain

New member
וואוווו!!

איך הזמן טס!!
המון המון מזל טוב לפורום הכי מגניב בתפוז

מאז פורום מיכאלה ב2004 לא נהנתי ככה בשום פורום.. אתם אנשים מדהימים אחד אחד, ואנחנו נשרוד את ההמתנה לסרט הבא!!
וכמובן המון המון תודה לנוי שבלי הניהול שלה המקום הזה לא היה כמו שהוא..
אז.. זהו
מזל טוב!!
!!

pennylane11

New member
פורום יקר שלי

אני חושבת שמיותר לציין כמה אני אוהבת, באופן אישי, כל אחד ואחת מכם. אתם חלק מהחיים שלי באופן שאני לא באמת יכולה לתאר.
אני אמנם לא כאן מההתחלה, אבל כן יש לי, להערכתי, עשרה חודשים, וזה הרבה מאוד.
תודה לכולכם שאתם פה ושאתם מדהימים כמו שאתם, מקווה להיות פה עד השנייה האחרונה.
שוב, אוהבת המון והכי בעולם

למעלה