יום הולדת 16 לתפוז

יום הולדת 16 לתפוז

לכבוד יום הולדתו ה- 16 של תפוז, ישבנו וחשבנו - באיזו מתנה אפשר להפתיע אותו?
פורום חדש באריזה מנצנצת? בלוג עם ציפוי שוקולד וסוכריות? קומונה דור רביעי תלת מימד? חתימה בהקדשה אישית של כוכבי חתולנובלה? כרטיסים לסרט? חולצה יפה?
אחרי 16 שנים בהן מילאתם את הפורומים בהודעות, מילאתם את הבלוגים ברשומות, את הקומונות בדיונים, את האלבומים בתמונות, את flix בסרטונים... הבנו שזאת לא תהיה חגיגת יום הולדת אמיתית בלעדיכם!
אז אומנם מדובר ביום ההולדת של תפוז אבל את המתנות אנחנו מעדיפים לחלק דווקא לכם!
בעמוד הפייסבוק שלנו תוכלו להתעדכן בכל התחרויות והאירועים במסגרת חגיגות יום ההולדת של תפוז !

אז 16 שנה עברו, בואו ננסה להיזכר איך זה התחיל.......
מתי הצטרפתם לתפוז?
באיזה פורום זה היה?
חשבתם שתשארו או באתם "רק לשאלה"?
רכשתם חברי נפש בתפוז?

מזל טוב!!

מתי הצטרפתם לתפוז? הצטרפתי בגיל 11
באיזה פורום זה היה?פורום מכרסמים וארנבונים כי ביום הולדת (11) השכנים שלי נתנו לי ארנבון אז רציתי ללמוד מה עושים עם הגוש פרווה המקפץ ואיך עושים את זה נכון

חשבתם שתשארו או באתם "רק לשאלה"? חשבתי שאני אשאר, ואני עדיין שם מידי פעם, אבל כבר הצלחתי לנדוד בעוד פורום מאז

רכשתם חברי נפש בתפוז? כן, אפילו 2!

יאי! מזל טוב! אני עדיין לא מבינה איך 16 שנה עברו, ואין אייקון של ארנבון.

את לא היחידה שאמרה לי את זה

אבל אני ממליצה לכול אוהבי גושי הפרווה והיכנס לפורום.
ראיתי שהם עשו בתחילת השבוע שרשור שלם של תמונות של המקפצים שלהם, אתם חייבים לראות, הם נראים כמו בובות

גם ספליט היה נראה כמו בובה הרבה פעמים, הוא גם היה אדיש כל כך שזה באמת היה נראה ככה
|אייקוןשלארנבוןשלאקייםבתפוז|

אני הצטרפתי ב 2007

האמת שנכנסתי רק לשאול שאלה בפורום "הריון ולידה"
(בגלל זה הניק הלא קשור).
ומצאתי בית מדהים ונשים עוד יותר מדהימות, עברנו ביחד הריון, עלינו כולנו ביחד כיתה ל"הורים לתינוקות" ומשם המשכנו ונתקענו בפורום "הורים לפעוטות".
הקטנה שלי כבר לא פעוטה, אבל אני לא מסוגלת לעזוב את הפורום, אני לומדת שם כ"כ הרבה, מידי פעם גם יכולה לתת טיפים משלי.
ורכשתי שם חברות מקסימות שמלוות אותי כבר 5.5 שנים.

shirush3

New member
לפני קצת יותר מ9 וחצי שנים!

10.5.03 הייתי בת 12

זה היה בפורום של משחקי סימס וסים סיטי
חברה שלי גררה אותי לשם
ואין לי מושג אם חשבתי שאני אשאר, אבל עברתי מלא פורומים עד שהתגייסתי ונטשתי את תפוז

הכרתי מלא אנשים, עם חלקם אני בקשר עד היום והחלק האחר תמיד ישארו אצלי בזיכרון

shirush3

New member
משחק מחשב

שאת יוצרת אנשים ובונה להם בית ומנהלת להם את החיים בערך
וסים סיטי זה דומה רק על עיר שלמה
אז זה היה פורום על זה אני חושבת ששינו לו את השם מאז

וכן הייתי בת 12! זה היה חודש לפני 13

Shiri from the block

Active member
ואו, 16 שנה! מתי הצטרפתם לתפוז? ב-2003, ואני רוצה גם להרחיב איך זה קרה!
אני הייתי באיזשהו אתר [אמריקאי] של ניק קרטר, עכשיו באתר הזה היה סוג של צ'אט אונליין כזה שכותבים שם הודעות, אז התחלתי לכתוב שם והייתה עוד מישהי שכתבה באותו זמן והתחלנו לשאול איפה את ואיך קוראים לך, ואז היא אמרה לי סיון מישראל, ואני כזה, מה?? יאאא, והחלפנו אייסיקיו חח ואז היא אמרה לי שיש פורום של בקסטריט בארץ שמדברים שם עליהם וממש התלהבתי, אז היא הביאה לי את הקישור, נרשמתי.. ומאז הכל היסטוריה

באיזה פורום זה היה? פורום בקסטריט בויז ואחריו זינה הנסיכה הלוחמת

חשבתם שתשארו או באתם "רק לשאלה"? חשבתי שאני אשאר
רכשתם חברי נפש בתפוז? ואו, בהחלט.
ת'כלס, זה לא שלא היו לי חברות בבית ספר, אבל אף פעם לא הייתי איתם באותו ראש אז כן היה כיף ומצחיק אבל לא ממש התחברתי אליהן..
עד שהגעתי לתפוז ושם בהחלט בהחלט הכרתי את כל החברי נפש שלי שהם באמת חברים אמיתיים לכל דבר. סוף סוף אנשים עם מכנה משותף, אנשים שלא צוחקים עלי בגלל מי שאני אוהבת, ועוד כל מיני!
ממפגשי פורומים, ללכת לסרט ביחד או להופעות וכו'
ועם כל הפורומים שאני הסתובבתי בהם
יש לי חברים מכל פורום אפשרי נראה לי חח, גם רוב הפייסבוק שלי מורכב מאנשי תפוז

הא והכי חשוב, השותף שלי, הכרתי אותו מפורום בריטני, והוא ניהיה החבר הכי קרוב שלי בעולם כולו, אין משהו עלי שהוא לא יודע, והנה עכשיו אנחנו גם גרים ביחד כבר שנה שנייה

אז בהחלט תודה לתפוז שדרכו הכרתי באמת חברי נפש שעם כולם אני בקשר עד היום

אני חושבת שאת הבחורה הכי מוכרת בתפוז

עוד מתקופת עב"נ, כ"כ הרבה גולשים מכירים אותך, ויותר חשוב אוהבים אותך, זה מקסים לראות את זה.
אני חושבת שזה מה שאני אוהבת בתפוז, כל אחד יכול למצוא פורום שבו הוא סוף סוף מרגיש בבית.
אני אוהבת מאוד את "הישרדות" האמריקאי, ולא היה לי עם מי לדבר על זה, במיוחד שהם הפסיקו לשדר את זה בארץ, ומצאתי פה את הפורום, והם מדהימים, הכרתי שם אנשים שעד היום הם בלב שלי, עד היום אני שם אחרי כל פרק.

Shiri from the block

Active member
awwwww איזו מתוקה!!
[דמעת אושר] יואו את לא יודעת איך גרמת לי לחייך עכשיו
ולהרגיש ממש מוערכת

תודה על מה שאמרת, זה היה ממש מקסים לשמוע ומחמם את הלב

Shiri from the block

Active member
אגב חח, תרשו לי להתלהב עוד קצת כי זה משעשע הכי מצחיק שזה עובר את גבולות הפורומים

חברה של אחי עבדה בחברת פלאפון והיה שם בחור שהתחיל לדבר על בריטני ספירס, אז היא אמרה שאחות של חבר שלה (אני) מעריצה גדולה של בריטני וגם מנהלת פורום שלה בתפוז, אז אותו בחור אמר "שירי פרום דה בלוק???" והיא כזה הייתה בהלם
אוי כשהיא סיפרה לי על זה לא הפסקתי להיקרע מצחוק חח

עוד מקרה היה, שעליתי למונית שירות עם השותף שלי למסיבה ביום שישי והיו בן ובת בסוף, איך שעליתי למונית (!!) הבת אמרה "אומגגגג, את שירן שפגשה את לוסי לולס נכון????" [זינה מהסדרה זינה חח]
וחחח הרגשתי מזה טוב עם עצמי XD זה ממש משעשע!
ואז הסתבר שהיא כתבה פעם בפורום ועכשיו היא יותר קוראת סמויה.. מאז לא שמעתי ממנה
אבל לא נורא חח

shirush3

New member

אחת הסיבות שחזרתי לתפוז זה בגלל הפורום הזה

אמרתי שאם תפוז יפתחו פורום לסדרה אני אחזור ואז במקרה נפתח הפורום

למעלה