יום הולדת 16 לתפוז

אני מאוד אהבתי אותה

הרבה שנאו אותה, אבל מצאתי בה חן וגופיות (goofy).
לאוזי הייתי מוקסמת, האתלטיות שלו באתגרים, איך בשניות הוא היה תופס ערמה של דגים, מטפס על עצים, מוגלי כזה

Jimmy Kane

New member
גם אני אהבתי את אלייזה

חבל שהיא לא הצטרפה לברית הנשית זה היה יכול להיות יותר מעניין אבל אני חייב להגיד שלא היתה הדחה יותר קורעת משלה בעונה 16

וגם אני הייתי מוקסם מאוזי אבל הוא נהיה קצת שחצן בעונה 16 וזה עלה לו ביוקר

וואי אני סופר חדש

מתי הצטרפתם לתפוז? השנה

באיזה פורום זה היה? פורום עתודה ופסיכומטרי. למרות שאני הייתי מבקר בעוד כמה אבל לא היה לי צורך להירשם.
חשבתם שתשארו או באתם "רק לשאלה"? רק לשאלה כי בפורומים האלה אין ממש קשרים ארוכי טווח.
רכשתם חברי נפש בתפוז? לא

אני

שהגדולה שלי הייתה בת שלוש היא אובחנה כחולת צליאק. למרות שבמשך שנה היא הייתה במעקב האיבחון הרישמי שבר אותי.
גיגלתי צליאק והתוצאה הראשונה הייתה הפורום בתפוז. הכרתי את תפוז לפני אבל לא גלשתי בפורומים. הצטרפתי רשמית (בשם אחר) לפורום לתפוז, וככה הצלחתי לעבור את החודשים הראשונים בתור משפחה רבע צליאקית. למדתי לבשל ולאפות נטול גלוטן, ואז גם אני אובחנתי כחולת צליאק, והייתי צריכה עוד תמיכה. שם גם למדתי להגיד שאנחנו בריאות צליאק

לא חשבתי אם אני אשאר או לא. הפורום העיקרי בו גלשתי בכלל היה במדיום אחר, אבל אני וחברותי החלטנו לעבור ביחד לפרדס. וככה התחלנו את פורום הורים ועוד. אני כבר לא גולשת שם, מאז שעברנו אני גולשת בעיקר בפורומים של חו"ל. יש לי חברות מפורום הורים ועוד, לא חברות נפש, אבל כן חברות טובות שאני עדיין בקשר איתן.

לא ידעתי

לא ידעת שיש לך צליאק עד הילדה שלך או שזה משהו שמתפתח?

ומה שלום הילדה שלך [אחרי הסיפור על הבדיקה והאוס
]

לא ידעתי וממש הופתעתי כי לא היו לי שום תופעות לוואי מוכרות כמו כאבי בטן או חוסר גדילה (ככה איבחנו את הבת שלי). רק אחרי האיבחון של הגדולה למדנו מה זה צליאק וגילנו שקוראים לה מחלת אלף הפנים כי יש לה המון תופעות לוואי, ויש אנשים שאין להם סימפטומים, או סימפטומים שקשה מאוד לקשר אותם לצליאק כמו למשל דלקות חניכיים ופריחה בעור. הרופאים חושדים שהתליאק התפרץ אצלי בזמן אחד ההריונות, אבל הם לא בטוחים, כי יתכן והיה לי שנים ופשוט לא איבחנו אותי. והכי מצחיק שנורא קל לבדוק אם יש צליאק - זו רק בדיקת דם, וממש הייתי צריכה להתעקש שיבדקו את הבת שלי יותר מחצי שנה.....

הבת השנייה שלי בסדר בנתיים, אנחנו עדיין בשלב האיבחון. אני לא חושבת שנגיע עד רמת האוס, אבל אני מחכה כבר לאיבחון רישמי

למעלה