איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש!

denush

New member
איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש!

מתנצלת שלא הייתי פה בימים האחרונים, היו לי קצת בעיות עם המחשב, בתקווה שיחזור מתיקון ביום ראשון...
בכל אופן, אני שוב חוזרת ואומרת, שאם מישהי מעוניינת לשאול שאלות\לחלוק איתנו איזה לק שמה לאחרונה - אתן יותר ממוזמנות לפתוח שרשור גם בעצמכן :) כנ"ל לגבי שרשור מבצעים\חדשות וכו'....

אז... שתפו אותנו! איזה לק שמתן בסופ"ש החמים הזה? :)

trilliane

Well-known member
מנהל
סגול על סגול, מרחתי אתמול

בסיס: ORLY You're blushing (לילך אפרפר; בתמונה האמצעית הגוון יחסית דומה)
חותמת: essie Nothing else metals (ורוד-לילך מטאלי, מצוין להחתמות)
דסקה: m60 חיקוי לקונאד
קמיצה מורדת: שכבה של TONY MOLY GS09 (בסיס לילך דליל עם נצנצים מטאליים צבעוניים, משושים ונקודות). בדיעבד קלטתי שזו הייתה טעות וזה לא משתלב עם החותמות כפי שקיוויתי... אז מעליו מרחתי שכבה של BARRY M Lavender 239 (נצנצים מטאליים רבועים בצבע לילך בבסיס שקוף המכיל מיקרו-נצנצים כסופים שלא ממש רואים) והוא השתלב נהדר. בפעם הבאה אזכר בו מראש.

מימין לשמאל: פלאש, תאורה ביתית, אור טבעי (בצל)
מכיוון שהמצלמה מושכת לכחול, איזנתי את הצבעים (הוספתי צהוב ואדום על חשבון הכחול) בכל התמונות כדי שהגוונים יהיו קצת יותר קרובים למציאות (בתמונה האמצעית הם הכי קרובים).

denush

New member
איזה יופי! סגול על סגול תמיד הולך!

והנצנצים ממש יפים :).

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! זה אפילו אורלי שנמכר בארץ...

קניתי אותו במקרה בלי תכנון מוקדם ולא הייתי שלמה עם הרכישה בשעתו, אבל עכשיו אני דווקא מרוצה ממנו. מה שנחמד במיוחד הוא שהוא נמרח ממש סבבה; לרוב הקרמיים שלהם יש פורמולה מוצלחת והוא לא מאכזב. הוא לא נוזלי מדי ולא דליל ואפשר להסתפק בשכבה אחת לאטימות מכובדת (על כל הציפורניים מרחתי שכבה אחת בלבד, רק באגודלים הוספתי שנייה).

MyRun

New member
יפה! האסי באמת מחתים ממש טוב

רכשתי אותו השבוע בדיוק למטרה זו, עכשיו נהיה לי חשק. בטח יככב שבוע הבא:)

yaelsn

New member
התחשק לי משהו רגוע...

3 שכבות של essie muchi muchi ופס פרנץ' עם הכסוף של לקה

שבת שלום בננות!

איזה ציפורניים מעלפות!

ספרי לי מה הסוד שלך...

כי אני לא מצליחה לגדל ציפורניים ארוכות בלי שיישברו או יתפצלו.

למעלה