תודה רבה! :)
P Plushable New member 28/4/13 #62 בערך.. הכנתי שתי מדבקות כאלה אבל השתמשתי בראשונה כדי לבדוק אותה, לפני העיצוב הזה. אז יצא שכשהגעתי לעיצוב הזה סופית, כבר היתה לי מדבקה אחת בלבד
בערך.. הכנתי שתי מדבקות כאלה אבל השתמשתי בראשונה כדי לבדוק אותה, לפני העיצוב הזה. אז יצא שכשהגעתי לעיצוב הזה סופית, כבר היתה לי מדבקה אחת בלבד
N neurotica New member 28/4/13 #68 זה ממש ממש ממש מגניב! עזבי שהגליטר עצמו מהמם, אבל הציור. וואו. יצא לך ממש מוצלח. והרעיון של איך שעשית את זה ממש מעניין. לא חשבתי על זה. אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון, מציירים על ניילון, שמים על הציפורן ושמים טופקוט מלמעלה? הניילון נשאר שם?
זה ממש ממש ממש מגניב! עזבי שהגליטר עצמו מהמם, אבל הציור. וואו. יצא לך ממש מוצלח. והרעיון של איך שעשית את זה ממש מעניין. לא חשבתי על זה. אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון, מציירים על ניילון, שמים על הציפורן ושמים טופקוט מלמעלה? הניילון נשאר שם?
Y yaelsn New member 28/4/13 #69 בלי הניילון את מציירת על הניילון ונותנת לזה להתייבש (כמה שעות או אפילו ימים) ואחרי זה מקלפת מהניילון ומעבירה לציפורן גם צריך להיזהר שהציור לא ייקרע בזמן שאת מנתקת אותו מהניילון
בלי הניילון את מציירת על הניילון ונותנת לזה להתייבש (כמה שעות או אפילו ימים) ואחרי זה מקלפת מהניילון ומעבירה לציפורן גם צריך להיזהר שהציור לא ייקרע בזמן שאת מנתקת אותו מהניילון
N neurotica New member 28/4/13 #70 הו, עכשיו זה נהיה יותר מאתגר. כבר חשבתי שאפשר יהיה לצייר על הניילון עם טושים ולסיים את זה בזה.
Y yaelsn New member 28/4/13 #73 חחחח אולי אפשר אני פעם ניסיתי עם סלוטייפ והתוצאה לא החזיקה מעמד יותר מכמה שעות