התחדשויות???

הלק הראשון שקניתי השבוע

רוב הבנות אמרו שהוא מכוער, אבל אני נורא אוהבת אותו.
חשבתי שיהיה לי קשה לסבול את המרקם המחוספס שלו אבל זה דווקא לא הפריע לי, להפך - אהבתי שזה יותר מנצנץ מלק רגיל!

אז אחרי ההצלחה המסחררת של הסוכר הראשו

+ן, ואחרי שקראתי כאן שגם לג'ייד יצאה קולקציה כזו, אצתי רצתי לסופר פארם הקרוב ורכשתי את אלו.
אגב כל התמונות גרועות ולא משקפות את היופי של הלקים...
נכנסתי לחנות וניגשתי לסטנד של הלקים, ולמרות שהיו שם ג'ייד, לא מצאתי את הליקוויד סנד שלהם, ואז במקרה נתקלתי בחלק אחר בחנות במיכל כזה שהיו בו רק ג'ייד, ושם מצאתי את שחפצה נפשי :] למרות שגם שם זה היה חיפוש דיי מאומץ, וגם בדיעבד הסתבר לי שלא היו שם את כל הקולקציה. מעניין איך הכחול נראה במציאות...

בנוסף, היום אספתי מהדואר את החבילה

שחיכתה לי מבורן פריטי.
מימין לשמאל: חותמת עם שפכטל, לק שמחליף צבע לפי מצב הרוח [או איך שהם מגדירים את זה], לק של סוויט קולור שלא הצלחתי להבין אם יש לו שם [כנראה שלא] aממש יפה בסווצ'ים באינטרנט... אבל אמורים להשתמש בו עם לק בסיס כלשהו שביאס אותי לקנות כי הוא נראה לי סתם לק כחול, אז השאלה היא, אם מישהי יודעת, אם באמת יש צורך בלק הספציפי שהם מציעים או שזה סתם?
לידו יש את... לא יודעת איך קוראים לחברה, אבל זה מספר 10 שלהם

גם אותו הציעו עם לק בסיס הפעם שחור], מיותר או נחוץ?
לידו הם צירפו כמתנה לק מוקטן שלהם - holo polish מספר 12, ואת הסטריפינג טייפ הורוד.

ואחרון לשבוע הזה

רכשתי היום מ-Im regina falenge את החבילה שהיא הציעה בשרשור החלפות/מחירות, ונקווה שיילך לי טוב...
אגב, איך יודעים אם יש ניילון על הפלטה? אני לא מצליחה להבחין. ואלו שכן הצלחתי להבחין, לא הצלחתי להוריד אותו...

באטגירל

New member
קניתי את 52, הקורל

עוד מעט אעלה תמונה...
מה שמבאס זה שבאמת, אי אפשר לתפוס את היופי שלהם ואת האפקט בתמונות...

neurotica

New member
תתחדשי על הכל!

מההכרות שלי עם חותמות - הניילון הוא בצבע תכלת, אז קשה לפספס אותו. תגרדי קצת באיזור הקצה והוא יתקמט מעט ויתנתק ואז רק למשוך.

למעלה