התחדשויות???

Bonushkie

New member
הו עוד שבוע ככה יהיה לי משהו לשרשור כזה

עשיתי הזמנה גדולה ליומולדת(שהיא עוד חודש וחצי אבל מי יודע מתי אבא שלי יהיה שוב בארה"ב), כרגע 7 לקים, 2 זויה והשאר אינדי. לא יכולה לקנות בגדים או נעליים(כי אי אפשר למדוד וזה בעיה, וגם כל בגד שיעלה עליי עכשיו כבר יהיה גדול מדי תוך איזה חודש חודשיים ממילא אז אני מחכה לקנות עד שאני אגיע למשקל היעד שלי), אז הר של לקים. אבל ממש מיוחדים שאין בארץ לפחות.

Bonushkie

New member
רובם הולוגרפיים בצורה כזאת או אחרת

וגם אחד זוהר בחושך ומה שאני מקווה הוא הכחול הבהיר שאני מחפשת כבר שנים. התמונות באינטרנט נראות מאוד מבטיחות אבל נראה כשהכל יגיע.

neurotica

New member
גם לי יש שלל!

את הסט העליון קיבלתי מתנה מחברה שהיתה בארה"ב,
שורה מתחת זה שלל מאיטליה (2 קיקו, לק אחד עם קצת מרקם של יס לאב, ו-3 של sinful colors שכל הזמן גרמו לי לחשוב שהם צ'יינה גלייז כשראיתי סטנדים שלהם)
ושורה תחתונה - 3 לקים של טופ ביוטי שנקנו ב-10 שקלים. האמצעי ממש גליטרי ומשדרג כל לק חלק.

יותר מדי לקים חדשים, קצת מדי אצבעות.

neurotica

New member
משהו כזה, כן

אני לא אוהבת מרקמים אז אני מאמינה שגם עם שכבה דלילה של טופ זה יעלם לחלוטין.

באטגירל

New member
התחדשות ישנה-חדשה

בתחילת חודש אוקטובר הזמנתי שישה לקים מאיביי, מ-salonsupplystore, והחבילה הגיעה שלמה וארוזה היטב תוך 10 ימים (די מהיר, לא?)
תודה לאל, לא הייתה בחבילה שום בעיה וכל הלקים הגיעו ליעדם שלמים ויפים

בנוסף, לפני מספר ימים ראיתי בסניף ס"פ לקים מסדרת הסוכר של ג'ייד ואת עיניי תפס מספר 52 והמחיר המושך, 15 ש"ח, לכן קניתי אותו בשמחה.

בתמונה - הלקים החדשים מאיביי,
מימין לשמאל:
Essie - Jazz
China Glaze - electrify
China Glaze - Get Carried Away
China Glaze - Prism
China Glaze - Too Yacht To Handle - צבע מהמם שלא יכלתי להתאפק וכבר ביום שהלקים הגיעו צבעתי איתו את הציפורניים

China Glaze - Fang-tastic

באטגירל

New member
והלק של ג'ייד

מספר 52 בצבע קורל מהמם עם שימר זהב עדין.
כמובן שבתמונות לא רואים כמה הוא יפה והוא יוצא גם כתום יותר מבמציאות, אבל עדיין...

לי באופן אישי המרקם לא מפריע, אבל כששמתי אותו לחברה שגם התלהבה מהצבע, היא ביקשה שקוף מעל כדי שהמרקם לא יורגש...

yaelsn

New member
וואי הוא באמת נראה כתום אצלך

גם אני ממש אוהבת אותו:)

למעלה