סקסקסקס.... אשמח לעזרתכם

סקסקסקס.... אשמח לעזרתכם

התחלתי לצאת עם מישהו ואנחנו ביחד כבר קרוב לחודשיים. מהר מאוד הרגשנו שנינו שזה זה - משיכה מטורפת, זרימה, נוחות, חופשיות אחד עם השניה... לא תחושות שנוצרות עם כל אחד מן הסתם.
הכל מושלם, נבנה בהדרגה, הקרבה והאינטימיות שנבנות הן כנות וטהורות.
אני מרגישה שאני נמצאת בתוך זוגיות שחלמתי עליה הרבה זמן... תחושות עמוקות שלא הכרתי לפני כן.
נחזור טיפה לנקודת ההתחלה...

אחרי כמה דייטים, הגענו לבית שלי ולפני שהעניינים התחממו, סיפר לי בייב שקשה לו לגמור בפעמים הראשונות כשהוא שוכב עם מישהי.
התחלנו את הקשר המיני עם הידיעה הזו (לא כ"כ הפריע לי כי אני מאמינה שעל סקס מושלכים הרבה משקעים פסיכולוגיים/רגשיים - שלנו עם עצמנו או ממערכות יחסים קודמות- ועם האדם הנכון דברים יכולים להיפתר).
אני נמשכת אליו בטירוף, מענגת אותו כמו שלא התחשק לי לעשות לאף אחד לפני זה... הוא גם אמר לי שהוא לא זוכר מתי פעם אחרונה הוא הרגיש כ"כ נוח עם מישהי ושמפתיע אותו שהוא מצליח לגמור בקלות יחסית.
עם זאת, אני מרגישה שהוא מופנם יחסית אלי בנוגע לסקס.
אני מאמינה שסקס זו שפה חשובה, שזה כלי תקשורת חשוב ביותר בזוגיות...
עברו כבר חודשיים מאז שאנחנו ביחד ואני מרגישה טיפה חוסר הדדיות במיטה.
מצד אחד, אני מודעת ליכולת ההכלה שלי את הבן אדם שאיתי - רגישה, תומכת, נותנת לו את התחושה שהוא הכי מדהים ומושך בעולם (ובאמת אני מרגישה את זה), אני מענגת אותו באהבה כי אני רוצה לגרום לו לחוות סקס חופשי ומאושר... זה מגיע לכולנו.
מצד שני, עדיין לא זכיתי לכך ש"ייענג" אותי. חשוב לי להגיד שאני לא "מתחשבנת" - פשוט מצפה, כמו כולם, ליהנות מחיי המין שלי (יבינו אותי במיוחד נשים, שיודעות כמה קשה לגמור מחדירה בלבד).
עד עכשיו אני לא מרגישה שום ניסיון מהצד שלו ליזום, לרצות לענג ולפנק אותי (אוסיף ואומר כי אני תמיד נקיה ומטופחת, משהו שגם הוא תמיד אומר לי: "יש לך את הריח הכי טוב בעולם, את סקסית, מהממת... הכי מושכת אותי בעולם").
תחושת האי-נעימות שמלווה אותי בזמן הכתיבה קצת מבלבלת אותי... הוא הגבר הכי מפנק ומהמם שיש!! הוא אוצר טהור ומדהים ואני הכי רוצה לשמור על הזוגיות הזאת.. פשוט ניסיון העבר הזוגי שלי גרם לי להבין עד כמה סקס בריא ומענג חשוב להצלחה של מערכת יחסים.
איך עושים את זה? אני לא רוצה להביך אותו (מנסה להיות מאוד עדינה בנושא הזה - יודעת כמה סקס הוא עניין מורכב אצל הרבה אנשים) אבל בא לי את הסקס הכי מדהים שיש!!!!! מגיע לי ומגיע לכולנו!!
מה עושים חברים?

elena20

New member
לא נראה לי שיש דרך אחרת מלדבר איתו ולומר לו שהפן הזה

חסר לך מניסיון מר שלי (עם אקס מתוסבך במיוחד)- מי שלא אוהב/נרתע מזה לא יעזור כלום...אבל שווה לדבר ולהבין מאיפה זה נובע
ואחר כך להחליט אם זה מתאים לך.

DogsPCI

New member
הייי בנות... מה המצב?
... האמת שאני קצת בדעה אחרת מלדבר

על זה... לדעתי האישית - זו טעות, כי אז זה לומר לו - יש לך בעיה. (סליחה אלנה... אני לרוב המוחלט די מסכים עם העצות והדעות שלך...
אבל לא הפעם... :) ).
&nbsp
תשמעי, הכנסת אותי לקונפליקט כי אני מה זה נבוך עכשיו... אמיתי...

&nbsp
דוגס!! משהי צריכה עזרה!! זוג צריך עזרה!!! ועוד ניתנה עצה שאתה לא מסכים איתה!! תהיה גבר-גבר!!
&nbsp
&nbsp
אז למי שלא מכיר אותי - אני כבר הצהרתי בגלוי שאני נגד לשקר! אלא אם זה בא למנוע עוגמת-נפש מהצד השני...
&nbsp
אז אני אומר - במקרה הזה, קצת הפוך על הפוך... כי הגישה הישירה של - משהו לא בסדר, לא נראה לי שתעשה טוב כל שהו... אבל כמובן רק דעתי :) ואחרי שכיסיתי את עצמי מכל הכיוונים... :).
&nbsp
&nbsp
תמצאי את הרגע הנכון... ותפני אליו ותגידי לו:
&nbsp
בייב
, אני קצת מתביישת ממך, וקצת/המון נבוכה... אבל אני סומכת עליך ורוצה להרגיש בנוח איתך... ואני רוצה לגלות לך ולהראות לך איך אני הכי אוהבת שנוגעים בי...
.
&nbsp
ואז תראי לו איך את אוהבת שנוגעים בך...
.
ובשלב מסויים תזמיני אותו להצטרף ולגעת בך...

&nbsp
אני יודע שאם אני הייתי במקומו שם, וגם אני עדין... היה יוצא לי עשן מהאוזניים
.
וזו הייתה חוויה לספר עליה לנכדים... טוב אולי לא לנכדים... אבל את מבינה למה אני מתכוון...

&nbsp
&nbsp
טוב, דעה של גבר אחד... :).
אבל מה אני מבין...

&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
היי!! ואני מצפה לחיזוקים על האומץ שהפגנתי כרגע, ועל

כך שהתגברתי על המבוכה שלי!!! כן?

&nbsp
אמיתי, אבל...

תודה על התגובות חברים...

הכי חשוב לי דבר ראשון שבאמת זה לא יהפוך ל"אישיו", מה גם שהכל באמת כל כך מדהים...
זאת זוגיות שבאה לי אחרי המון כאב ואחרי מערכת יחסים לא בריאה בעליל!
מה שכל כך אני אוהבת בו, ובקשר שנוצר, זו ההרגשה הזאת שנותנים לזמן לעשות את שלו, לתת לדברים להיפתח ולקרות מעצמם.. פשוט להרגיש.... זאת פעם ראשונה שאני מאפשרת לעצמי לחוות את המודעות הזאת של לא להיות פריק קונטרול ולתת לזמן לעשות את שלו.

קשר אחד שלי היה מלא בביטחון אבל חסר כל משיכה ותשוקה מינית
קשר אחר שלי היה חסר כל יציבות ואמון אבל אש בוערת במיטה ואנרגיה מינית גבוהה ביותר (שגרם לי להבין כמה שני הדברים חשובים)

ועכשיו.... יש משיכה ותשוקה, יש ביטחון, יציבות ואמון...

הדברים שאתה אומר הם רגישים, נותנים לצד השני תחושה טובה ונעימה ולא של אשמה (שבטח לא תוסיף לפתיחות המינית)...
אעדכן בהמשך;)

DogsPCI

New member
. תשמעי, כל מה שאת מספרת עליו מעיד על לחץ, חוסר ביטחון,

מבוכה, כו'...

הדרך הכי טובה לדעתי ומנסיוני (ולא אגלה לכן מאיזה צד של המטבע...
) זה לחשוף את עצמך גם, להיות במצב עוד יותר פגיע ממנו... אינטימיות זה שם המשחק :).

לכן גם כתבתי - "בשלב מסויים תזמיני אותו **להצטרף** אליך...", ולא - "בשלב מסויים תבקשי ממנו להחליף אותך...".

הסוד הוא ב- ביחד...

אחרי שקצת תחזקו את היחד, אז תוכלי רק להנחות אותו, ללמד אותו, ו"לתת לו הוראות" (מה לעשות? יש דברים שהוא יכול לעשות ואת לא...
, אלא אם את נערת גומי...
)... אבל גם אז, ולדעתי - תבקשי בעדינות ומתוך ביישנות... ומתוך כך שאת נחשפת בפניו, ואת "החלשה" והוא "החזק" בסיטואציה...

שוב, דעה שלי, המבוססת במציאות, אבל כמובן שאין תשובה אחת לכל האנשים...

*** סליחה על ריבוי העריכות... אני קצת בשוק מעצמי... :).

Ginger L Honey

New member
האם את מרגישה

שההתאמה המינית בינכם טובה, רק שהוא קצת עצור?
כי אם האנרגיה המינית לא טובה, שום דבר לא יכול לתקן את זה....
&nbsp
כתבת בעצמך שאתם מרגישים מאוד חופשיים אחד עם השניה,
אז מדוע אינך מצליחה לאמר לו את מה שמפריע לך?
אז מה אם זה קצת יביך אותו? הוא יתגבר

אני מסכימה עם אלנה

אני מאמינה גדולה בתקשורת בזוגיות ובכלל.
צריך לדבר על זה, להיות עדינה אבל פתוחה וכנה, לא לומר את הדברים בצורה מאשימה אלא לומר מה את מרגישה.
&nbsp
נראה שיש לו משהו שעוצר אותו בהקשר של סקס ואולי אם תדברו על זה, זה יהיה מביך- אבל אולי יביא גם לתוצאה שווה של זוגיות מדהימה עם סקס מדהים.
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
פרפרי... את לא יכולה להסכים גם איתי וגם עם

אלנה!!!
.

שכן אלו עצות הפוכות לחלוטין!!!
.

אההה.. נשים, נשים... עוד לא הבנתן שלהביך עוד יותר מישהו שגם ככה מובך מלכתחילה - זה לגמור אותו סופית?

Ginger L Honey

New member
דוגס, זה שהיא אוהבת את נקודת המבט שלך

לא אומר בהכרח שהיא מסכימה איתה

&nbsp
למשל, לא מזמן בחורה מסורתית הסבירה לי מדוע היא חושבת שטוב לשמור נידה.
אהבתי את דעתה ואת האופן שהסבירה את זה,
אבל לא הסכמתי עם זה בכלל.

DogsPCI

New member
היי ג'ינג'ר, מה המצב? מה שלומכם היום?

&nbsp
זה נכתב בהומור... ועם קריצה...
.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
למרות ש....

אני עומד מאחורי המשפט שכתבתי בהודעה ההיא - לחלוטין! וב- 100%... ואפילו אפרט עוד...

אההה.. נשים, נשים... (וגם - גברים, גברים...) עוד לא הבנתן ש:

להביך עוד יותר מישהו שגם ככה מובך מלכתחילה...
להפעיל עוד לחץ על מישהו שגם ככה לחוץ מלכתחילה...
להוריד עוד את הביטחון למישהו שהוא קצת/הרבה חסר-ביטחון מלכתחילה...

- זה לגמור אותו סופית?

DogsPCI

New member
הייי... ואני במצב רוח של כתיבה... אבל אנא לקחת בקלות...

טוב? כי אני באווירת חצי-צחוק... אם כי אני אכן מתייחס לנושא בשיא הרצינות...
.

לדעתי האישית, מי שקורא את ההודעה אמור ללקט ולקלוט את הבאים:

- "סיפר לי בייב שקשה לו לגמור בפעמים הראשונות כשהוא שוכב עם מישהי." - משמע - לחץ/מבוכה/חוסר ביטחון בנושא.

- "הוא גם אמר לי שהוא לא זוכר מתי פעם אחרונה הוא הרגיש כ"כ נוח עם מישהי ..." - משמע, הנ"ל...

- "אני מרגישה שהוא מופנם יחסית אלי בנוגע לסקס...." - עם דגש על - מופנם! משמע - הנ"ל....

** "הוא הגבר הכי מפנק ומהמם שיש!! הוא אוצר טהור ומדהים..." - משמע, לא גבר אטום, לא אנוכי, כן איכפתי, שכן רוצה לעשות טוב לבת זוגו... וכו'.

וכעת לשיחה המוצעת - כפיתרון...
. ואני אציג את הצד הנשי, ואת התרגום שכל גבר ממוצע מקנה לדברים בראש שלו ...
.

אישה - בייב, בוא שב... אני רוצה לדבר איתך על משהו...
הגבר - או או, מה כבר עשיתי רע?

אישה - תקשיב, אתה יודע שאני אוהבת אותך, נכון? אתה מקסים, ... ואני לא רוצה שתפגע מהדברים...
הגבר - כמה שההכנה יותר רצינית - ככה המכה שבדרך יותר גדולה...
.

האישה - אני מרגישה שכשאנחנו במיטה... בלה בלה בלה..
גבר - אני לא טוב מספיק... לא מספק אותה מינית...

האישה - אל תעלב, רק ... בלה בלה בלה...
גבר - אני לא טוב מספיק... ולא מספק אותה מינית...

אישה - אז אולי תשתדל... בלה בלה בלה ....
גבר - אני הכי גרוע שיש בעולם... יש לי קטן מידי? יש לי גדול מידי? אין לי מושג בסקס? - אני כשלון במיטה... שוב מתלוננות על העיניין...
(כל אחד והשריטה שלו...
)

אישה - אז תחשוב על הדברים, טוב? בלה בלה בלה... ואל תקח קשה... בלה בלה בלה... אני אוהבת אותך המון!!

גבר - בא לי למות... היה עדיף שהיית לוקחת סכין ותוקעת לי אותו בלב...
(טוב אולי הגזמתי פה... אבל לא עד כדי כך...
).

כל הנ"ל הם פרי הזייתי בלבד...

אם כי - שיקום הגבר (הנמצא במצב הנ"ל - לחוץ, נבוך, וחסר בטחון בנושאי סקס...) ושיגיד ששיחה שכזו הייתה גורמת לו להרגיש יותר טוב עם עצמו...
, ומביאה לפחות לחץ, ליותר בטחון-עצמי, ולפחות מבוכה בעתיד...
.
ושזה היה בדיוק מה שנחוץ לו כדי שהוא ישתחרר מהסרטים שגם ככה עוצרים אותו מלהיות משוחרר וזורם, וחופשי...

אני ממתין...

DogsPCI

New member
וזה כמובן נכון גם לגבי נשים שנמצאות במצב כזה...

לא עיניין של גבר או אישה - רק של בטחון עצמי...
&nbsp
טוב, חפרתי המון, וגם צחקתי המון :).
&nbsp
כמובן רק דעתי האישית, לא תורה מסיני, לא עובדה מדעית...
&nbsp
ושיהיה בהצלחה לכולם

Ginger L Honey

New member
למה אתה חושב שזה עד כדי כך

יביך אותו למצב שיגמור אותו סופית?

אם יש בינהם פתיחות היא יכולה לשאול אותו למה הוא לא מפנק אותה באופן שהיא מפנקת אותו. איך לאמר את זה באופן שמתאים לפורום שאינו למבוגרים בלבד, הפרצוף שלו מעולם לא נדד דרומה

חודשיים זה מספיק זמן בכדי להיות מסוגלים לדבר על דברים כאלו.

DogsPCI

New member
בדיוק כתבתי תשובה בעיניין, היו כמה טעיות הקלדה, שתוקנו

לא צריך לעשות את זה כ"שיחה"

פשוט להגיד לו אחרי שעינגת אותו באהבה ונדיבות-
"מותק, איך בא לי להרגיש את השפתיים המדהימות והלשון החמימה שלך על הדגדגן שלי עכשיו"
&nbsp
אם הוא מענג אותך עד כלות- נפתרה הבעיה.
אם הוא מתעלם/מסרב- תצטרכי להחליט האם זה דיל ברייקר או לא.
&nbsp
(מניסיון שלי גברים שאוהבים לרדת לא מחכים שיבקשו מהם- אבל צריך לתת גם הזדמנות לביישנים)

למעלה