Piece Of My Heart
New member
התחלתי לצאת עם מישהו ואנחנו ביחד כבר קרוב לחודשיים. מהר מאוד הרגשנו שנינו שזה זה - משיכה מטורפת, זרימה, נוחות, חופשיות אחד עם השניה... לא תחושות שנוצרות עם כל אחד מן הסתם.
הכל מושלם, נבנה בהדרגה, הקרבה והאינטימיות שנבנות הן כנות וטהורות.
אני מרגישה שאני נמצאת בתוך זוגיות שחלמתי עליה הרבה זמן... תחושות עמוקות שלא הכרתי לפני כן.
נחזור טיפה לנקודת ההתחלה...
אחרי כמה דייטים, הגענו לבית שלי ולפני שהעניינים התחממו, סיפר לי בייב שקשה לו לגמור בפעמים הראשונות כשהוא שוכב עם מישהי.
התחלנו את הקשר המיני עם הידיעה הזו (לא כ"כ הפריע לי כי אני מאמינה שעל סקס מושלכים הרבה משקעים פסיכולוגיים/רגשיים - שלנו עם עצמנו או ממערכות יחסים קודמות- ועם האדם הנכון דברים יכולים להיפתר).
אני נמשכת אליו בטירוף, מענגת אותו כמו שלא התחשק לי לעשות לאף אחד לפני זה... הוא גם אמר לי שהוא לא זוכר מתי פעם אחרונה הוא הרגיש כ"כ נוח עם מישהי ושמפתיע אותו שהוא מצליח לגמור בקלות יחסית.
עם זאת, אני מרגישה שהוא מופנם יחסית אלי בנוגע לסקס.
אני מאמינה שסקס זו שפה חשובה, שזה כלי תקשורת חשוב ביותר בזוגיות...
עברו כבר חודשיים מאז שאנחנו ביחד ואני מרגישה טיפה חוסר הדדיות במיטה.
מצד אחד, אני מודעת ליכולת ההכלה שלי את הבן אדם שאיתי - רגישה, תומכת, נותנת לו את התחושה שהוא הכי מדהים ומושך בעולם (ובאמת אני מרגישה את זה), אני מענגת אותו באהבה כי אני רוצה לגרום לו לחוות סקס חופשי ומאושר... זה מגיע לכולנו.
מצד שני, עדיין לא זכיתי לכך ש"ייענג" אותי. חשוב לי להגיד שאני לא "מתחשבנת" - פשוט מצפה, כמו כולם, ליהנות מחיי המין שלי (יבינו אותי במיוחד נשים, שיודעות כמה קשה לגמור מחדירה בלבד).
עד עכשיו אני לא מרגישה שום ניסיון מהצד שלו ליזום, לרצות לענג ולפנק אותי (אוסיף ואומר כי אני תמיד נקיה ומטופחת, משהו שגם הוא תמיד אומר לי: "יש לך את הריח הכי טוב בעולם, את סקסית, מהממת... הכי מושכת אותי בעולם").
תחושת האי-נעימות שמלווה אותי בזמן הכתיבה קצת מבלבלת אותי... הוא הגבר הכי מפנק ומהמם שיש!! הוא אוצר טהור ומדהים ואני הכי רוצה לשמור על הזוגיות הזאת.. פשוט ניסיון העבר הזוגי שלי גרם לי להבין עד כמה סקס בריא ומענג חשוב להצלחה של מערכת יחסים.
איך עושים את זה? אני לא רוצה להביך אותו (מנסה להיות מאוד עדינה בנושא הזה - יודעת כמה סקס הוא עניין מורכב אצל הרבה אנשים) אבל בא לי את הסקס הכי מדהים שיש!!!!! מגיע לי ומגיע לכולנו!!
מה עושים חברים?