עד כמה אני נוראית?

רואה 6 6

New member
דבר ראשון,בחיים אל תחשיבי את דעתן עליך.

ממתי את אמורה להוכיח להן משהו?הן חברות שלך? הכי לא חברות. הן חברות שלו. דבר שני,אם הוא החליט שהוא נמצא איתך ולא הולך איתן אל תילחמי על כך שילך איתן. תעריכי ותאהבי את זה שהחשיב אותך על פניהן. האופן בו הוא מנהל את קשריו אינו מענינך ואם הוא בוחר לדחות את המפגש איתן זה העסק שלו. אין ספק שבחר למנז' א טרועה הזה שתי קלפטעס ואם תתנהגי כמו אחת ששווה כל ויתור על חברתן הלקויה הוא יראה להן בדרך החיים את הדלת החוצה. ככל שתדחפי אותו לזרועותיהן ותפגיני חוסר ביטחון זה יאותת לו שאפשר להמשיך לדרוך עליך.
אין זה פותר אותך מלעמוד על שלך היכן שנראה לך שדרכו עליך.

גם לי זה לא מסתדר

אני מתקשה לבין מדוע בחורים לא מזיזים את בת הזוג למשבצת החבר/ה הכי טובה? זה לא בהכרח חייב להגיע על חשבון החברים/חברות.

זה לא קנאה.

ואני חושב שהתלונה שלך מוצדקת.
ואני חושב שעליו ללמוד זוגיות מה היא (יש שיעורים מסודרים לכך), ואישה מה היא (המבנה שלה)?
&nbsp

LOLI152

New member
עשית בסדר גמור.

ויודעת ממקור ראשון לגמרי. אני אחת מהשתיים (לא שלך, אל תדאגי.)
אנחנו שלישיה מהתיכון. שתי בנות ובן. כל אחד מאיתנו מחזיק בן זוג מחוץ לשלישיה הזאת. הוא מחזיק בחברה, וגם לי וגם לבחורה השניה יש בני זוג.. אנחנו חברים כבר 7 שנים (!)
טוב עשית שנתת לו ללכת אליהן, ככה גם הוא וגם הן מרגישים ממך חיוביות לגבי הקשר המשולש הזה,וזה חשוב.
תאמיני לי שהן לטובתו, אבל הן לא נגדך.
אנחנו למשל, החברה הקודמת של הידיד שלנו- הייתה מזעזעת, הוא לא סבל אותה.. אבל נשאר בקשר כי הרגיש "חייב" לה. ועוד פעם כי היא שיקרה לו שהיא בהריון.. אז עזרנו לו לחתוך את העניין, הקשר הנוכחי שלו כבר 4 שנים ומחזיק נהדר. ולמרות שאנחנו לא מחבבות אותה ברמה של להיות חברות שלה, אנחנו כן מבלות איתה ומכבדות אותה ובעיקר אנחנו לטובתו- אם טוב לו- אז טוב לנו.

wild orchid

New member
תראי, מלבד חברה אחת, כל החברים שלי הם ממין זכר.

אני מרגישה הרבה יותר טוב והרבה יותר נוח בחברה' הגברית ולכן אני לגמרי יכולה להבין אותו אבל... יש כאן אבל גדול. בין כל החברים שלי, כולנו מודעים לכך שברגע שלמישהו יש בן זוג כולנו קצת זזים הצידה. אין מה לעשות, זה טבעי. במקרה של החבר שלך משהו פה לא מריח טוב. נראה שבקשר שלהם יש בעיית גבולות חמורה מאוד. שידידות שלו קצת מבולבלות או חיות בסרט שהוא הבן זוג שלהן והן מרשות לעצמן לנהל אותו כראות עיניהן. נראה לי שהגיע זמן לקחת את החבר לשיחה להעמיד פה גבול או שניים.
אני יכולה להגיד לך שאם מישהו ולא משנה מי (בן זוג, ידיד) היה מאיים עליי בניתוק הקשר מהסיבה שציינת, הוא היה חווה את המושג מהירות האור בדרך החוצה.

הוא לא איים עליי בניתוק,

להפך, הוא ״יצא״ מהקבוצה שלהן והיה מוכן לנתק איתן קשר בגלל הסיטואציה שנוצרה,
אבל ידעתי שזה ממש כבד עליו וישפיע עליו, אז בחיים לא הייתי מסכימה לדבר כזה.
העניין שזה היה ממש עצוב לי, שהוא עשה את זה על חשבוני כשממש חיכיתי למשהו, ועוד ביוזמתי..אני וויתרתי על זה ואמרתי לו ש״נלך אליהם שיכירו אותי ויראו שאני לא כזאת נוראית״

לא שההרגשה השתנתה יותר מדי מההיכרות הזאת, אבל כן ברגע שהן ראו אותו הן חיבקו אותי והכל הסתדר... רק שאני נשארתי עם ההרגשה הצובטת הזאת שבכל זאת, זה לא פייר.
לא מגיע לי שיחשבו עליי דברים כל כך לא נכונים, ובטח שלא לוותר על הזמן איכות האישי שלי עם הבן זוג שלי שגם ככה יש לו עבודה ולימודים בלי סוף ואני מוכרחה לקבל את החבילה ולדדאוג להצלחה שלו כי זה מה שחשוב..

wild orchid

New member
לא דיברתי עליו אא על הידידות שאיימו לנתק את הקשר איתו.

את יותר מדי עסוקה בריצוי של אנשים שלא קשורים אלייך בכלל.
וכמו שאמרתי, לא את, החבר שלך הוא זה שצריך להציב להן גבולות.

דובי1401

New member
הידידות האלה פתאטיות וזקוקות לחבר נואשות.

לבעלי יש גם שתי ידידות שמין הסתם שכשהתחלנו לצאת הקשר איתן קצת ירד, לא התנתק לגמרי.... כי לא דרשתי את זה
אבל גם אם הייתי דורשת הן היו מבינות, העובדה שהקשר ירד ולא כמו שהיה זה מהסיבה הפשוטה שככה זה החיים , וכשלהן יהיו בני זוג ויהיו דרישות אז הקשר ידעך כי אלה החיים. ואני בטוחה שאף אחד לא יאשים את החבר שלהן כי הוא "שולט" להן בחיים אלא כי יש סדר עדיפויות.
ובטח ובטחחחח שלא לדרוש להיפגש איתן לבד! מה כבר הם יעשו לבד שהם לא יכולים לעשות איתך???
להיפך, שיכירו אותך, שיהנו איתך גם שידעו מי זאת שעושה טוב לידיד הכי טוב שלהן..........
&nbsp

למעלה