שרשור שאלות לסוף השבוע!

neurotica

New member
אני קניתי את המייבש של בוקי

בסופר פארם בהמלצת בנות הפורום ועד כה אין לי תלונות.

shili11

New member
לא שידוע לי...

את יכולה לקנות אותו באיביי מהמוכר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Poshe-Super-Fast-Drying-Shine-And-gloss-Top-Coat-0-5oz-/360568220818?pt=US_Nail_Care&hash=item53f38a6c92

הכי זול שאת תוכלי למצוא..

Blue Potion

New member
שאלה בקשר ללקים...

אני חולה על לקים... אבל אני עקומה ברמות.
אני לא מצליחה להגיע לזה שאני צובעת אך ורק את הציפורן... ושלא נדבר על איך זה נראה ביד ימין... (אני ימנית).

קיצר, יוצא שכשאני מסיימת לצבוע, העור שלי לא נקי.
אז חוץ מזה שעם הזמן בא הניסיון (ואני בספק שזה באמת יקרה מתישהו
)...
מה השיטה הכי טובה לנקות לקים מסביב לציפורן?

בדרך כלל אני עושה עם מקלון של צמר גפן ואציטון, אבל זה לפעמים גם מוריד לי את הלק עצמו

או פשוט (חח.. זה נשמע מגוחך.. אבל זה מה שזה...) נותנת לזה להיות כמו שזה, ולרדת לבד.

אז איך עושים את זה? יש לכן טיפים?

denush

New member
שלום!

לדעתי הכי נוח זה להשתמש במכחול דק שטובלים אותו באציטון וככה לנקות בצורה יותר מדוייקת מסביב לציפורן
תראי את המדריך לדוג' כאן -
http://wackylaki.blogspot.co.il/2012/02/tutorial-tuesday-clean-up.html

מכחולים\מברשות כאלה אפשר למצוא בדולרים בודדים באיביי או באתרי שטויות כמו buyincoins... :)
בהצלחה!

yaelsn

New member
ככה אני עושה

אם ממש פישלתי ויש ממש המון לק מסביב לציפורן אני מתחילה עם מקלון אוזניים כי זה קל יותר, ולחלקים העדינים יותר אני משתמשת במברשת

BloodyRose

New member
מקלחת

המים החמים מאוד מרככים את העור, ומאוד נח לקלף ככה את שאריות הלק שמסביב לציפורן.

MyRun

New member
משתמשת בעט לתיקון לק

בגדול, ככל שמתעסקים בזה הרבה ככה המריחה נהיית קלה יותר ומפספסים פחות. אבל קורה, וכשקורה אני משתמשת בעט לתיקון לק של LIFE.
לא יודעת אם יש עוד חברות יותר טובות, אני מניחה שיש.. לא בדקתי, יום אחד אמא פשוט חזרה עם זה מהסופרפארם בלי לשאול
.
זה ממש ממש נוח לשימוש ומגיע לדיוק טוב. יש לו ראש שפיצי אלכסוני שנכנס בול לפינות בלי לגעת בציפורן. החסרון היחיד הוא שיש לו רק 4-5 ראשים כאלו להחליף ואחרי שכולם נגמרים לא יודעת מה עושים עם זה (קונים חדש?)

trilliane

Well-known member
מנהל
יש כאלה זולים בביוטיקייר... ויקרים של קונאד

קניתי בעבר אחד של קונאד והנוזל בפנים מעולה, לא מייבש את העור (ואהבתי גם את הריח) אבל לא מצאתי איפה קונים כזה ואכן יש בעיה של ראשים שמתבלים ממש (ממש) מהר.

BloodyRose

New member
קניתי היום אחד כזה של לייף

10 ש"ח, ארבעה ראשים.
ניסיתי אותו היום - הוא אחלה, יותר נח ממקלוני אוזניים - לא משיר שיערות קטנות מעצבנות, והוא לא "נספג" בהרבה מסיר לק, כמו שקורה לי לפעמים עם מקלונים, ככה שההסרה באמת יותר נוחה.

החיסרון - מסיבה מסויימת הוא ממש הרבה יותר מדי עבה. היה לי ממש לא נח להחזיק אותו ביד שמאל כדי לתקן את היד שמן הסתם זקוקה ליותר תיקונים.

אבל שווה את העשרה שקלים

shili11

New member
חחחחחח כמו שאמרת: "אם זמן בא הניסיון"...

אבל בינתיים יש אציטון ומברשת דקה או לחכות שיתייבש ולקלף עם מים חמים.
ובאמת שמניסיון, פעם הייתי אחת העקומות ! אין מצב שהייתי מצליחה למרוח לק חלק והכי פשוט שאפשר בלי ללכלך את כל היד מסביב,
כולל כף היד (אל תשאלי אותי איך הגיע לשם לק, כי אני לא אדע לענות לך) חחחחחחחחחחח
היום אני מצליחה כמעט בלי לצאת ואם יוצאים אז כמו שאמרתי מברשת דקה ואציטון וכשאין לי כוח במקלחת עם מים חמים.
בהצלחה

למעלה