קטקטי קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
לוק בריאן עושה פאדיחות

אלא אם כן בילתם בתוך מערה או מתחת לסלע בשבוע האחרון, סביר להניח ששמעתם על השערוריה החדשה של עולם הקאנטרי- לוק בריאן הוזמן לשיר את ההמנון הלאומי באיזה משחק שקר כלשהו וכדי לוודא שלא יעשה פאדיחות, רשם לעצמו את המילים על היד. כל הפטריוטים האמריקאים למינהם זעמו על העובדה שהוא לא זוכר את המילים בע"פ.
אחרי כמה ימים של זעם אינטרנטי, לוק הופיע בתוכנית גוד מורנינג אמריקה והבהיר את הענין. הוא אמר שהמון אמנים לפניו שכחו מילים של המנון בגלל המעמד המרגש בפני מיליוני צופים ולכן רשם לעצמו כמה מילות מפתח כדי לוודא שדבר כזה לא יקרה לו. הוא אמר ששר כבר את ההמנון בכמה משחקי בייסבול קטנים אבל במעמד מרגש כמו זה- לא היה עדין, ושזה אחד הרגעים הגדולים בחיו לכן רצה לוודא שלא יעשה פאדיחות ויפגע בצופים. כמו כן, הוא התנצל בפני כל מי שנעלב מהענין.
אם נעלבתם, הנה, הוא התנצל

איך קלי פיקלר סיכמה את המאורע-

סו וואט!
אז שכח כמה מילים. סו פאקינג וואט. אמריקאים מטומטמים.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה חבר להקה/צמד הייתם רוצים לראות כסולן?

טייסט אוף קאנטרי עשו סקר ובו שאלו את הגולשים איזה זמר/ת מתוך להקה/צמד קיים, לדעתם הכי יצליח בתור אמן סולו.
המתמודדים היו-
זאק בראון (זאק בראון בנד)
צ'ארלס קלי (ליידי אנטבלום)
גארי לבוקס (ראסקל פלאטס)
קימברלי פרי (דה בנד פרי)
ג'ניפר נטלס (שוגרלנד)
הילרי סקוט (ליידי אנטבלום)

עם 38.49% מובילה הגברת נטלס. במקום השני עם 18% נמצאת קימברלי פרי ומיד אחריה נמצאת הילרי סקוט עם 16%. אחריהן בסדר יורד- זאק בראון, צ'ארלס קלי וגארי לבוקס.

מה דעתכם? מי מבין אלה יכול להצליח בתור אמן סולו יותר מאשר בלהקה?

blah blah story

New member
דהה. ברור שג'ניפר.

גם קימברלי יכולה להצליח

אז אני מסכימה עם התשובות לסקר

LeAnnDylan

Well-known member
אני האמת לא חושבת שג'ניפר יכולה

להחזיק מעמד בתור זמרת סולו. גם אין לה סיבה לרצות לעזוב את המשמש שלה. הוא גם ככה לא רלוונטי ולא עושה יותר מידי. היא שרה לבד לכן זה הכי קרוב לסולו שהיא יכולה. צריך לזכור שאומנם הוא לא מורגש בשירה אבל הוא כותב את רוב השירים והעיבודים. כמובן שגם ג'ניפר לוקחת חלק בהם אבל בלעדיו זה לא אותו דבר וכבר היינו עדים לדברים שהיא מייצרת בעצמה (בתקופה של ג'ניפר נטלס בנד) וזה היה מזעזע. אז שתישאר איתו><
גם הילרי לדעתי תאבד את עצמה בקריירת סולו. יש משהו קוסם בליידי איי. לא היא ולא צ'ארלס זמרים כאלה מדהימים שיכולים להחזיק לבד בעולם המוזיקה אבל ביחד יש להם הרבה יותר להציע.
קימבלי דווקא יכולה להצליח תיאורטית בתור זמרת סולו אבל היא הרבה יותר בולטת כשיש מאחוריה שני לוזרים שגורמים לה להיראות זוהרת.
בקשר לגארי וזאק. סביר להניח שגם להם עדיף בלהקה אבל הם יכולים להצליח גם בסולו.

אני מסכימה איתך לחלוטין

חוץ מהכינויים המעליבים

תמיד יש משהו ייחודי בקבוצה, במיוחד במקרה של הבנד פרי וליידי איי.

אף אחד

את כולם (מינוס זאק) אני אוהבת בדיוק איפה שהם נמצאים. לא מבינה את הדחף של צמדים/להקות מצליחות להחליט שהם טובים יותר בסולו. אני מבינה שאף אחד מהזמרים הנ"ל לא הביע רצון לפרוש לקריירת סולו אבל שגם לא יביעו רצון שכזה|גרר|

למעלה