!LET'S TALK BEYONCE
האמת שזה קשה. ביונסה שחררה עם השנים הרבה שירים שאני אוהב מאוד, ולטעמי, היא משתבחת עם השנים, מכל הבחינות. היא ממשיכה להפתיע אותי לטובה בכל פעם. כמעט הגיע הרגע שבו אמרתי לעצמי שכבר "התגברתי" עליה, שהיא כבר פחות מעניינת אותי, אבל אז היא שחררה את 4 ואת BEYONCE, ונזכרתי למה היא אדירה. זו הולכת להיות האמירה הכי "מיינסטרימית" שלי בזמן הקרוב - כל ההערכה אליה
מוצדקת. היא מלכה. ובלי קשר, Damn, היא סקסית בקטע לא נורמלי!
(הייתי חייב לומר את זה).

וכעת, אנסה לדרג. יש לציין שהדירוג נכון לרגע זה, והוא באמת משתנה כל הזמן איתה.

1. Drunk In Love - מה זה. הדבר. האדיר הזה. ביונסה פשוט קלעה בול, ויצרה שיר ענק. עכשיו, מה שהכי ענק בו, שזה שהוא לא מרגיש כמו שיר ענק במכוון, ש"הונדס" להיות כזה. הוא מרגיש כמו הדבר הכי ספונטני בסטודיו. יש בו הרגשה כזו של שחרור, של קלילות, של "קרחנה" חסרת מעצורים. הביט פשוט עובר בגוף ואי אפשר שלא לתת לו להשתלט. זה הדבר הכי אותנטי שביונסה הקליטה בחיים שלה. זה אדיר. ויש כאן כל כך הרבה שורות גאוניות מבחינתי, עזבו, רק ה-Surfboard הזה הוא רגע גאוני של תרבות-פופ, שמצדיק גראמי (בעזרת השם!). אני מוריד את הכובע.

2. Crazy In Love - צפוי, חרוש, לעוס. מה שאתם רוצים. אבל השיר הזה עמד במבחן זמן של יותר מעשור (נצח במונחי פופ), והוא ימשיך לעמוד שם, יציב. די, מה יש להגיד? שיר פופ ענק, המנון אוניברסלי שתמיד יעבוד. כל הופעה שלה איתו, כשהיא הולכת על הבמה מצד לצד, אין, היא קונה אותי.

3. 1+1 - הבלדה הכי יפה של ביונסה. עד "4", רבות מהבלדות שלה נחשבו מבחינתי לנקודות החלשות בכל אלבום. או שזה היה מוגזם, או שזה היה מעוסה, או שזה היה שניהם. אבל אוי, כמה שהיא שניתה את דעתי עם השיר הזה.
ככה עושים קיטש. זה פשוט מושלם.

4. Countdown - פצצה מתקתקת. שיר אדיר שמורכב, בעצם, מסדרת פזמונים אדירים שאי אפשר להוציא מהראש. בשלוש דקות וקצת, ביונסה מראה למה היא מסוגלת, ומכניסה את המאזין למערבולת "ביונסה" משוגעת וכיפית בטירוף.

5. XO - אחד הביצועים הכי טובים בקריירה שלה. אותנטי יותר מ-IASF כולו, למשל.

6. Upgrade U - אנדרייטד. אני מטורף על השיר הזה. כל מה שיש בו זה ביט וקצת "אדטיוד", וזה מספיק לי.

כרגע, זה הטופ שלי.