שרשור לבוש כי לא היה הרבה זמן, ויש לי כמה תלבושות לחלוק. התמונה היא של hakanphotography מDA
I innocence New member 19/4/12 #1 שרשור לבוש כי לא היה הרבה זמן, ויש לי כמה תלבושות לחלוק. התמונה היא של hakanphotography מDA
Z ZombifiedArbok New member 23/4/12 #51 מקסים! אני ממש אוהבת איך שאת מצליחה להראות מצוין גם בתלבושות לא מאוד מורכבות. לא להרבה אנשים יש יכולת כזו. D:
מקסים! אני ממש אוהבת איך שאת מצליחה להראות מצוין גם בתלבושות לא מאוד מורכבות. לא להרבה אנשים יש יכולת כזו. D:
I innocence New member 23/4/12 #54 מבחינתי זה ככ כן מורכב XD אני לא יודעת איך להתאים אקססוריז, וגם אם כן, אף פעם אין לי כוח לזה. אם אני טורחת לשים שרשרת כבר יצאה לי הנשמה XD תודה רבה על המחמאה^^
מבחינתי זה ככ כן מורכב XD אני לא יודעת איך להתאים אקססוריז, וגם אם כן, אף פעם אין לי כוח לזה. אם אני טורחת לשים שרשרת כבר יצאה לי הנשמה XD תודה רבה על המחמאה^^
I innocence New member 19/4/12 #4 ודברים ישנים יותר שאני לא חושבת שפירסמתי כאן, ואם כן אז.. בעסה לכם P:
I innocence New member 22/4/12 #26 אני מתה על החצאית הזו, היא כל כך הרבהיותר יפה במציאות מאשר בתמונות, ותמיד גורפת מלא מחמאות! תודה