והשמלה החרושה
Z ZombifiedArbok New member 24/4/12 #56 נשמע לי מוכר משום מה, וזה מוזר כי אני דיי בטוחה שאני לא מכירה את המותג הזה. דה-ז'וו לוליטי. בכל מקרה, אהבתי! D:
נשמע לי מוכר משום מה, וזה מוזר כי אני דיי בטוחה שאני לא מכירה את המותג הזה. דה-ז'וו לוליטי. בכל מקרה, אהבתי! D:
I innocence New member 24/4/12 #60 כי זה אינדי די מוכר, יחסית. כלומר, הוא קיים כבר הרבה שנים, ונמכר די טוב בחנויות ביפן. אבל מחוץ לזה קשה להשיג, כי אין להם חנות מכוונת.
כי זה אינדי די מוכר, יחסית. כלומר, הוא קיים כבר הרבה שנים, ונמכר די טוב בחנויות ביפן. אבל מחוץ לזה קשה להשיג, כי אין להם חנות מכוונת.
I innocence New member 19/4/12 #11 לא, קניתי ביפן - יד שנייה. ומש התאהבתי בסגנון הזה. שילוב של סייבר עם סגנון סיני, אבל אני לא מוצאת שום דבר של המותג באינטרנט!
לא, קניתי ביפן - יד שנייה. ומש התאהבתי בסגנון הזה. שילוב של סייבר עם סגנון סיני, אבל אני לא מוצאת שום דבר של המותג באינטרנט!
I innocence New member 22/4/12 #27 מותג יפני, קטן ונידח, qutie frash או משהו כזה. אני לא מוצאת שום דבר שלהם באינטרנט, והפעם הראשונה שנתקלתי בבגדים שלהם למכירה היתה כשהייתי ביפן.
מותג יפני, קטן ונידח, qutie frash או משהו כזה. אני לא מוצאת שום דבר שלהם באינטרנט, והפעם הראשונה שנתקלתי בבגדים שלהם למכירה היתה כשהייתי ביפן.
ח חורה New member 22/4/12 #33 זה מה שנקרא אלטרנטיבי לא תראו אף אחת אחרת הולכת עם כזה פריט לא תראו אף פרחולה אפילו מנסה להראות כזה מגניב
זה מה שנקרא אלטרנטיבי לא תראו אף אחת אחרת הולכת עם כזה פריט לא תראו אף פרחולה אפילו מנסה להראות כזה מגניב
I innocence New member 22/4/12 #36 למרות שזה ממש באופנה עכשיו כל הקטע של שמלות עם חלק אחורי יותר ארוך הקדמי.