סכמ"שששש
משהו טוב שקרה השבוע: איזה מישהו שאני מכירה, שבמקרה הוא מנהל סוכנות רכב, ביקש ממני לעזור לו בשבוע המכירות שלהם אז זה היה נחמד מינוס הקטע של הלקום מוקדם ולעבוד עם אנשים במשך 8 שעות
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה טובה שמאז שהיא התחילה לצאת עם החבר החדש שלה כבר לא רואים אותה ולא שומעים ממנה ואפשר לראות אותה רק אם זה מסתדר בלו"ז שלו (מה שלא מסתדר לי) וזה משהו שמעולם לא קרה איתה כי תמיד היא הייתה יודעת לעשות את החלוקה בין חברות לבן זוג והפעם מגיע לה כאפה מצלצלת לפני שהיא מאבדת את כל החברות שלה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: קצת חופש, מנוחה, לצאת לים, להשתזף... וואלה זה משהו שעדיין לא יצא לי לעשות כל כך הקיץ הזה
התחדשות השבוע: התחדשתי בעוד ג'ינס קרעים מוגזמים לאוסף.. ואבא שאל אם אני צריכה כסף לקנות ג'ינס נורמלי
סרט השבוע: ראיתי את צ'ארלי מורדכי, לא היו לי ציפיות האמת אבל נהנתי ממנו.. סרט עם הומור מפגר וילדותי כזה אבל זה עובד טוב כאן. ראיתי גם את נראה אותך אסיר אבל לא התלהבתי ממנו, דיי מעפן אפילו ואתמול ראיתי סרט אימה שנקרא 'משהו עוקב אחרי' והוא היה כ"כ משעמם, ארוך וחסר פואנטה!
סדרת השבוע: צפיתי בעונות קודמות של טופ גיר... אחח לא יכולה לחכות כבר שהשלישיה של המנחים האלו יחזרו לתוכנית חדשה משלהם!
ספר השבוע: עדיין קוראת את What Could Possibly Go Wrong של ג'רמי קלארקסון
שיר השבוע: Firebeatz & DubVision ft. Ruby Prophet - Invincible
אלבום השבוע: Tech N9ne - Special Effects
מאכל השבוע: אדממה!!!
ציטוט השבוע: "My labrador gave birth to a litter of nine puppies while asleep, firing them out like a Thai hooker fires ping pong balls. And within moments they were up and about, being doggish.
A human baby, though, is not capable of anything. For week after interminable week, it can't sit up, crawl, speak or operate even rudimentary electronic equipment, and sees absolutely nothing wrong with sitting in a puddle of its own excrement. Babies are useless. Stupid, mewling, puking noise trumpets that ruin life for anyone within half a mile." - ג'רמי קלארקסון
תמונת השבוע: מצאתי את התמונה הזאת במחשב וזה כ"כ נכון.. עצוב שזה נגמר!
תכניות לסופ"ש: בגדול דיי נגמר כבר הסופ"ש
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בבקשה, לעולם אל תביאו ילדים לאולם תצוגה של רכבים!!! ואם אין לכם ברירה אז לפחות תקשרו אותם ברצועהההההה!! זה לא אמיתי שילד טרוריסט עם ידיים בבמבה עובר ונכס לכל רכב בתצוגה והאמא לא אומרת דברררר!! בא לי לרצוח את הילדים האלו!