סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
יאללה!

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי חולה, שזה לא כיף, אבל לפחות הייתי יומיים בבית
הייתה גם ברית לאחיין החדש של חברה שלי ופגשתי שם לראשונה מלא מהמשפחה שלה וזה היה ממש מביך

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: כאמור הייתי חולה בסופ"ש שעבר וגם בשבוע שעבר, לא באתי יומיים לעבודה.. חשבתי שזה עבר, גם כי אני על אנטיביוטיקה כבר כמה ימים, אבל דלקת הגרון שלי חזרה ובגדול

&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אממ, לא נראה לי שיש משהו מיוחד
&nbsp
התחדשות השבוע: הזמנת מערכת סטריאו חדשה שאני מחכה שתגיע.. טרפת, אני יודע

&nbsp
סרט השבוע: ראיתי שניים השבוע, את "האוונגר'ס 2" שהיה אחלה וכיפי והכל אבל לא מצוין כמו הראשון ואת "מקס הזועם" החדש שכלל אקשן מטורף, צילום מדהים ועוד הרבה מחמאות ובכל זאת אני מרגיש שהוא לא סחף אותי מספיק, אני מרגיש שזו אשמת התסריט המבולגן מדי.
&nbsp
סדרת השבוע: נחשו

&nbsp
ספר השבוע: ):
&nbsp
שיר השבוע: "בולטימור", החדש של פרינס

&nbsp
אלבום השבוע: "אביתר בנאי" של.. יצירת מופת, לא פחות.
&nbsp
מאכל השבוע: עוגת יום הולדת מאוחרת שאמא שלי הכינה לי, כפרעליה!

&nbsp
ציטוט השבוע: נו די, אני גרוע בחרא הזה

&nbsp
תמונת השבוע: נוהל עצלנות תמונה

&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול הלכתי עם החברה לארוחת ערב אצל אמא שלה והיה נחמד. היום יש לאחיין שלי מסיבת יום הולדת שנה שזה מטורף! מי מאמין שבכלל הרופאים רצו להפיל אותו כי הם חשדו שהוא יהיה היריון מחוץ לרחם (ובכלל התברר בסוף שהם טעו)
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני רעב, אבל ממש.

DAN1EL

New member
גם אני ראיתי אתמול את "מקס הזועם"

ולא אהבתי בכלל.

DAN1EL

New member
התחלתי לחבב את הסרט יותר החל מהקטע עם הזקנות המגניבות

הלוחמות, שהיו פי אלף יותר מגניבות מחבורת הבנות המדהימות שנסעו במשאית לאורך חלק גדול מהסרט, ובעצם היו לא יותר מאשר מטען שנסחב שם ולא תורם שום דבר לעלילת הסרט.

חוץ מזה לא אהבתי כלום.

ערן1987

New member
כן, הזקנות היו מגניבות

ואני חושב שיכלו לפתח אותן קצת יותר כי המעט שהראו מסיפור הרקע שלהן היה ממש ממש מעניין!
&nbsp
לא אהבת את האיפור למשל? הצילום? האקשן?

DAN1EL

New member
לא.

השתעממתי למוות לאורך כל הסרט חוץ מבחלק שציינתי (עם הזקנות).
הצילום לא היה לטעמי.
סצנות האקשן מבולגנות, דחוסות, מבוימות רע ובאות במנות-יתר.
לטעמי הסרט היה כתוב רע ומשוחק רע ומבוים רע ומפוספס לכל אורכו.

אם יש משהו ששווה בסרט הזה זה אולי רק ה-"Production Value", אבל:
1. זה לא מזיז לי, באופן אישי. זה לא מה שאני מחפש בסרט.
2. גם זה לא היה מרשים במיוחד. האפקטים היו עלובים - יכולת ממש לראות את הבלו סקרין לפעמים!

Vulnicura

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי בוקר הווי היום עם חברים מהתנועת נוער, והיה אדיר!! עשיתי השבוע 3 מבחנים, אז נשארו לי רק עוד ארבעה!!
משהו רע שקרה השבוע: היו לי 3 מבחנים השבוע, ולא הספקתי כלום.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מחר יש מבחן אחרון במתמטיקה השנה, וביום שלישי אני יוצא לטיול שנתי:)
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: היה היה פעם!! פרק סיום עונה הכי טוב שלהם!! מחכה בקוצר רוח לעונה 5!
ספר השבוע: X
שיר השבוע: אין שיר ספציפי
אלבום השבוע: לא שמעתי יותר מדי מוזיקה השבוע.. אבל ג'נט. ו'חבל הקטיפה' של ג'נט ג'קסון
מאכל השבוע: המבורגר של BBB

ציטוט השבוע:X
תמונת השבוע: X
תכניות לסופ"ש: X
אחר (או: מסר חשוב לאומה): X
&nbsp

ערן1987

New member
איך הלך לך במבחנים?

מתמטיקה

&nbsp
תהנה בטיול השנתי! אתם הולכים לאילת? מקום אחר?

Vulnicura

New member
הם היו סבבה, מקווה לציונים טובים

ולא, אנחנו נוסעים לגליל

2Dirrty4U

New member
סכמ"שששש

משהו טוב שקרה השבוע: איזה מישהו שאני מכירה, שבמקרה הוא מנהל סוכנות רכב, ביקש ממני לעזור לו בשבוע המכירות שלהם אז זה היה נחמד מינוס הקטע של הלקום מוקדם ולעבוד עם אנשים במשך 8 שעות

משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה טובה שמאז שהיא התחילה לצאת עם החבר החדש שלה כבר לא רואים אותה ולא שומעים ממנה ואפשר לראות אותה רק אם זה מסתדר בלו"ז שלו (מה שלא מסתדר לי) וזה משהו שמעולם לא קרה איתה כי תמיד היא הייתה יודעת לעשות את החלוקה בין חברות לבן זוג והפעם מגיע לה כאפה מצלצלת לפני שהיא מאבדת את כל החברות שלה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: קצת חופש, מנוחה, לצאת לים, להשתזף... וואלה זה משהו שעדיין לא יצא לי לעשות כל כך הקיץ הזה

התחדשות השבוע: התחדשתי בעוד ג'ינס קרעים מוגזמים לאוסף.. ואבא שאל אם אני צריכה כסף לקנות ג'ינס נורמלי

סרט השבוע: ראיתי את צ'ארלי מורדכי, לא היו לי ציפיות האמת אבל נהנתי ממנו.. סרט עם הומור מפגר וילדותי כזה אבל זה עובד טוב כאן. ראיתי גם את נראה אותך אסיר אבל לא התלהבתי ממנו, דיי מעפן אפילו ואתמול ראיתי סרט אימה שנקרא 'משהו עוקב אחרי' והוא היה כ"כ משעמם, ארוך וחסר פואנטה!
סדרת השבוע: צפיתי בעונות קודמות של טופ גיר... אחח לא יכולה לחכות כבר שהשלישיה של המנחים האלו יחזרו לתוכנית חדשה משלהם!
ספר השבוע: עדיין קוראת את What Could Possibly Go Wrong של ג'רמי קלארקסון

שיר השבוע: Firebeatz & DubVision ft. Ruby Prophet - Invincible
אלבום השבוע: Tech N9ne - Special Effects
מאכל השבוע: אדממה!!!
ציטוט השבוע: "My labrador gave birth to a litter of nine puppies while asleep, firing them out like a Thai hooker fires ping pong balls. And within moments they were up and about, being doggish.
A human baby, though, is not capable of anything. For week after interminable week, it can't sit up, crawl, speak or operate even rudimentary electronic equipment, and sees absolutely nothing wrong with sitting in a puddle of its own excrement. Babies are useless. Stupid, mewling, puking noise trumpets that ruin life for anyone within half a mile." - ג'רמי קלארקסון

תמונת השבוע: מצאתי את התמונה הזאת במחשב וזה כ"כ נכון.. עצוב שזה נגמר!
תכניות לסופ"ש: בגדול דיי נגמר כבר הסופ"ש
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בבקשה, לעולם אל תביאו ילדים לאולם תצוגה של רכבים!!! ואם אין לכם ברירה אז לפחות תקשרו אותם ברצועהההההה!! זה לא אמיתי שילד טרוריסט עם ידיים בבמבה עובר ונכס לכל רכב בתצוגה והאמא לא אומרת דברררר!! בא לי לרצוח את הילדים האלו!

ערן1987

New member
לגבי החברה שנעלמת לך

אני מכיר את זה, זה מעצבן ממש. תעשי איתה שיחה, תסבירי לה את המצב כי זה באמת חבל.
&nbsp
סרט האימה שראית, זה It Follows? אם כן שמעתי שהוא מטורף!

2Dirrty4U

New member
ניסיתי כבר לנהל איתה שיחות

זה נראה כאילו במהלך השיחה היא מבינה איפה היא טועה, היא מתנצלת שזה יוצא ככה, אומרת שזה ישתנה אבל בפועל זה חוזר לאותו מצב יום אחרי.
כרגע זה הגיע למצב שאחרי עשרות שיחות פשוט רבנו.
&nbsp
כן זה It follows והוא מעפן בטירוף! מה גם שקשה להגדיר אותו כסרט אימה.
מה שמעת עליו?

ערן1987

New member
אוי, ממש מבאס שהיא ככה

יש עוד חברות שחושבות ככה? שדיברו איתה?
&nbsp
לגבי הסרט הזה, הוא נהייה סוג של תופעה עכשיו בארה"ב והופך שם ללהיט מכובד. הבנתי גם שהוא מבוצע בדרך לא שגרתית, אבל מעבר לזה אני לא יודע - אפילו את הטריילר לא ראיתי

2Dirrty4U

New member
כמה חברות ניסו לדבר איתה

אבל כמו שזה נראה זה נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה.
פעם אחרונה כשדיברתי איתה היא עוד באה אליי בטענות שעד שהיא באה לאיזור (היא גרה בעיר שלי אבל נמצאת רוב הזמן אצל חבר שלה גר בעיר אחרת.. משהו כמו 40 דק' נסיעה מכאן) לא מסתדר לי לצאת איתם (אף אחד גם לא שואל אם בא לי לצאת איתם או לאן בא לי לצאת איתם), אז אמרתי לה שאני לא אשמה שהיא אף פעם לא נמצאת באיזור והיא ענתה לי משהו בסגנון של "אני לא אשמה, אני לא בחרתי את הדרך הזאת של להיות רחוקה" (הא כן, אני אשמה). ואחרי זה רבנו חחח
&nbsp
ואין לי מושגגגגג על מה אתה מדבר לגבי הסרט

אין שם שום דבר לא שגרתי, שום דבר מיוחד או משהו שלא ראינו עד עכשיו. מעפן לחלוטין וגם ארוך מידי.

ערן1987

New member
נשמע ממש ממש מתסכל

את לא יכולה לבוא בטענות לחברות שלך על זה שאת זאת שעושה בעיות!

למעלה