סכמ"ש

DAN1EL

New member
מזדהה לגמרי עם עניין החברה.

שונא כשעושים את זה.
הרבה פעמים קרה לי שגיליתי שאותו חבר או ידידה הוא חבר שלך (ושל שאר האנשים) רק כשאין לו/ה מישהו/י.
כלומר - כל עוד אין לו כרגע מערכת יחסים אז אתה סבבה בשבילו, והוא יסתובב איתך ויעביר איתך את הזמן, אבל רק עד שהוא ימצא מישהי.
בסיטואציות האלה מגלים מי החברים האמיתיים שלך ומה סדר העדיפויות שלהם ואיפה אתה עומד בו.
לא שאני אומר שזה המצב עם חברה שלך, כן? לפעמים זה באמת קשה לשמור גם על קשר עם החברים וגם לשמור על זוגיות תקינה.
אבל אם לך מבחוץ זה נראה כאילו הבן אדם אפילו לא מנסה - זה מעצבן.

והציטוט אדיר

2Dirrty4U

New member
הקטע שממנה הכי פחות ציפיתי לזה ובגלל זה זה עוד יותר מעצבן

זאת חברה מאוד טובה, אני מכירה אותה מעל לעשור ובאמת שאני והיא עברנו ביחד כ"כ הרבה דברים שאפילו אי אפשר לתאר כולל המון קשרי זוגיות וזה בחיים לא קרה.
תמיד היא הייתה יודעת לעשות את החלוקה ואני תמיד הייתי תומכת בה, ברור לי שכשהיא בקשר עם מישהו היא תקדיש לו יותר זמן וזה אחלה כל עוד היא לא שוכחת מהחברות שלה.
ותמיד זה היה מסתדר והיינו מוצאות את הזמן להיפגש ולתקשר ולספר חוויות וכאלה..

עכשיו אני פשוט לא מזהה אותה.
היא לא מתקשרת, היא אף אפעם לא תשלח הודעה ראשונה (אלא אם כן היא צריכה משהו או רוצה משהו), יוצא לנו להיפגש פעם בחודש במקרה הטוב כי היא כל הזמן אצל החבר ואז כשהיא מגיעה לאיזור היא מצפה שכולם יפגשו איתה כי זה מתאים לה ולו באותו יום שהם באיזור שלנו בלי להתחשב באחרים ואז היא עוד נעלבת שאנחנו לא נפגשים איתה כשמתאים לה ועושה פרצופים.
ניהלתי איתה כמה שיחות וזה נראה כאילו זה נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה, היא אומרת שזה יותר לא יקרה אבל זה קורה ובסוף היא תישאר לבד.

וזאת לא רק אני, כל החברות שלה לא מבינות מה עובר עלייה.
היא לא עונה להן להודעות, לא מתעניינת, לא שואלת, לא מתקשרת.. וזאת מישהי שהייתה מתקשרת 10 פעמים ביום, שרוצה לצאת כל ערב לטייל, לשבת איפשהו, לאכול בחוץ, לראות סרט או וואטאבר.
קיצר אני ממש מאוכזבת ממנה.

הציטוט זה מהספר של ג'רמי שאני קוראת

פשוט אדיר כאילו!

DAN1EL

New member
מעפן לגמרי.

מקווה שזה יסתדר בסוף ושהיא לא תבין מאוחר מדי שהיא איבדה חברות.
שונא שאנשים מתייחסות לחברוּת כאל מובן מאליו.

2Dirrty4U

New member
ככל הנראה היא באמת מתייחסת לחברות כאל מובן מאליו

אומנם הייתי איתה תמיד באש ובמים אבל זה לא אומר שהחברות שלנו זה משהו מובן מאליו שימשיך להתקיים גם אם היא תשקיע אפס מאמץ.

ערן1987

New member
נשמע שניסיתן הכל וזה בטח ממש ממש מייאש

אני לא ממש יודע להגיד לך מה לעשות עם זה מעבר ללנסות לדבר איתה לעומק :/

2Dirrty4U

New member
אני כבר מכירה את התשובות שלה בע"פ מה היא תגיד לי

הקטע שאני כמו תקליט שבור חוזרת על עצמי כל פעם מחדש, כל פעם אני עושה לה שיחות "wake up" כי באמת אכפת לי אבל בשיחה הבאה, אם תהיה כזאת במידה ונשלים, אני אבהיר לה חד וחלק שזאת השיחה האחרונה בהחלט ושתקח את זה לאן שהיא רוצה כי אני יותר לא אעשה את המאמץ הזה.

DAN1EL

New member
מצטער, לא יצא לי לסכמ"ש גם השבוע.

זו תקופה בעייתית כרגע (שום דבר חמור או רציני חלילה - פשוט לחץ ועומס) ואני מעדיף לעשות את זה כשהראש שלי פנוי לזה או לא לעשות את זה בכלל.

למעלה