LeAnnDylan
Well-known member
אחד השירים האהובים עליי ביותר באלבום. אני אוהבת אותו ברמה מטורפת שאם הוא היה נמצא בכל אלבום אחר הייתי מכריזה עליו בקלות כ"שיר הטוב ביותר באלבום והטוב ביותר של אותו אמן בכלל" אבל בגלל שזו ברנדי ובגלל שיש לה לפחות עוד 3 שירים אחרים שטובים באותה מידה באלבום, קשה לי להתמסר אליו בלעדית. ובכל זאת, מדובר בשיר מעולה. אהבתי שבאחד מהראיונות איתה המראין אמר משהו בסגנון של "שירי אהבה יש כל הזמן, הטריק הוא למצוא זווית חדשה לספר סיפור אהבה" והשיר הזה הוא לגמרי זווית חדשה. זה נראה רגע כל כך בנאלי שאני באמת מאמינה שכולם חוו וכשניסיתי לחפש אם קיים שיר עם משעמות זהה לרגע הזה שמתואר בשיר לא מצאתי. איך יכול להיות שזה רגע כל כך 'אוניברסלי' ואף אחד לא מצא את המילים לתאר אותו עד היום?
אני זוכרת שאחרי ששמעתי אותו לראשונה באופרי ואז שמעתי עוד גרסה שלו באופרי (של ג'ואנה סמית') זה היה הברייקינג פוינט שלי. היה קשה לי להתאפק עד יציאת האלבום אבל זה קורה עם כל אלבום חדש שאני מחכה לו אבל לשיר הזה היה לי חיבור מיוחד, אני זוכרת שהייתי מתעוררת מידי בוקר עם תחושת אכזבה מרה על כך שה-22 לאוקטובר עדין לא הגיע ויש לי עוד מלא זמן עד שאוכל להאזין לשיר הזה ברפיטים. אז בלית ברירה 'נאלצתי' להאזין בעמוד של יוטיוב לגרסה של ג'ואנה (פשוט כי היא הייתה זמינה) והתאהבתי בה לגמרי. בהתחלה כעסתי עליה שהיא בכלל מעזה לשיר את השיר הזה אבל השיר כל כך יפה שפשוט לא היה אכפת לי מי שרה אותו. המסר שלו נשאר זהה והוא יפייפה ומרגש בכל גרסה של מישהי שמסוגלת לשיר סביר.
כמה מושלמת אפשר להיות???
אני מאוהבת בחיים שלה
כה אדירה!!
את משעשעת אותי
סיפור?
היה רבע ל-4 לפנו"ב וישנה לידי כלבה לא רצויה ופשוט התבכיינתי לי מאושר
"היו אנשים שאמרו לי שזה הלב של האישה, או לבו של האדם. זה מאוד פגיע. אני חושבת שכולם הרגישו ככה באיזשהו שלב בחיים, כשאת עם מישהו שלא לגמרי התגבר על מישהי אחרת שהוא היה איתה ואז אתם נתקלים בה וזה רגע האמת. הוא חייב להצהיר בפני האקסית שהוא אוהב אותך עכשיו באותה צורה שאהב אותה, אבל עמוק בפנים את יודעת שעדין יש לו רגשות עבור האקסית."
התרגומים העילגים שלי לפעמים מוציאים את הפואנטה של הדברים שהיא אומרת אבל מניסיון, אפילו כשכולם יודעים אנגלית, ברגע שרואים ערימה של טקסט באנגלית, לא קוראים. ורציתי שתקראו.
הסיפורים צריכים לבוא לפני השיר, לא אחרי
אחרי הם די מיותרים כי השירים תמיד מאוד מפורטים
נתתי כבר ציון לא?
אהבתי את השיר
אני אוהבת שירים כאלה
תחזיקי לה את היד ביץ'!
אני מוכנה
היא שלי!
תישארי עם המסוממת הצעירה שלך
אבל היא לא בקטע
אז אממ 100 ונמשיך?