ביקורת אלבום - Blown Away

symptoms

New member
וחצי

אחלה ליריקס. אחלה שיר. סוג השירים שמתאים לקרי.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member

גם בשיר הזה הפיסבוק התחרפן אז סיכומי אלבום אחרונים

קרלס:הפייס שלי בדיליי של שתי דקות
ולכן אני מתחילה לשמוע את השיר האחרון
אתן בטח בו גם ככה
דילן:המשכתי על דעת עצמי לשיר האחרון
מי אתה. שבעלה הבוגד של שאניה כתב
חן: שיר יפה
דילן:זה שיר חמוד. אני אתן לו ציון 8 נראה לי
דילן:הייתי מסכמת אלבום אבל הפייסבוק דפוק ואני מרגישה שאני מדברת לעצמי
וזה לא כל כך כיף לי
ובטח הסיכום שלי לא יהיה כל כך נחמד
מבחינתי 3 השירים הראשונים והאחרונים יכולים להרכיב אלבום שלם לבד ואת כל השאר אפשר להעיף לאלבומים של טיילור.
חן: גם אני חושבת
כל האמצע קקה.
קרלס:אני אוהבת גם את זה
עוד 8
חן: אני הבאתי לו 9
קרלס:שנסכם את האלבום?
חן: האלבום מקבל בגדול 7 מצידי...יותר מדי "כמעט"
דילן:נראה לי אני צריכה להאזין לו עוד כמה פעמים כדי לחבב אותו
קרלס:סה"כ טוב.
דילן:אתן לו 7 רק כדי לא לתת לו ציון טיילורי
קרלס:שירים 4-7 צריכים לעוף
8 ציון כללי.
חן: רעות את יותר מדי טובה
אז מה אם זו קרי
קרלס:כי יש כמה שירים שאני ממש אוהבת
דילן:פפפפט
חן: מצאתי את עצמי יותר מדי מתפשרת עם האלבום הזה
קרלס:לא נו, אני אוהבת את גוד גירל, ובלאון אווי, וקיופיד, וליב לאב אלון וגוד אין גודביי, ויין אחרי וויסקי ומי אתה
ולשירים שקטים לוקח זמן לשקוע
אז אני נותנת לה להנות מהספק
דילן:באלבומים האחרים חילקי עשיריות בקלות
חן: האלבום 7. דברי איתי בעוד כמה חודשים ועוד כמה הופעות בלי זיופים
קרלס:איזה
אם היא בהריון אנחנו אבודים
חן: איכס
דילן:אוי ואבוי
אם היא בהריון אני מטביעה אותה ואת קרן יחד באותו יאור.
קרלס:LOL
חן: חחחחחחחחחחחחחחח
קרלס:שיהיה לקרן מה לאכול?
חן: ההיפופוטם הזאת
לפחות קרי לא תהיה דבע
דילן:נראה לי עם הלוק החדש של קרי היא בסוף תישאר הלאסט סלאט סטנדינג
חן: חחחחחחחחחח
קרלס:חחחחחחחחחחחחח
קרלס:תכלס
חן: היא ומירנדה יחלקו בתואר
קרלס:מתי היא אצל אלן?
דילן:כפרוווות
דילן:למי אכפת
קרלס:לי?
דילן:כדי שהיא תזייף גם שם?

חן: חחח לגמרי
קרלס: עזבי את זה
קרלס: אני אוהבת את הראיונות של אלן
דילן:בקיצור אלבום בלי שום 10 לא נשמע לי מרנין במיוחד או כמו משהו שאני רוצה לשמוע שוב
דילן:אבל אתן לו צ'אנס
קרלס: נדבר עוד כמה חודשים?
דילן:נתראה שוב עוד חודש על הקיר של חן לסיכומי ביניים
חן: אני בטוח אחרוש עליו...לא משנה כמה אני אנסה לשקר לעצמי
קרלס: גם את האחרון של מירנדה לא כל כך אהבנו בשמיעה ראשונה
דילן:חחחח
דילן:טוב... מירנדה.. מה את משווה
קרלס: טוב
קרלס: אז נעשה ריויסט ביומולדת של חן
דילן:היא לא שרה על אנשים בבית תמחוי וחדי קרן
חן: למה תמיד על הקיר שלי? לא פייר
קרלס: כי את סלאט?
דילן:כי גם ככה אף אחד אחר לא קורא כאן
חן: ביומולדת של רעות...יותר קרוב
קרלס: לא מספיק זמן
חן: רעות, לא יפה
דילן:מתי היומולדת של רעות?

קרלס: צריך לתת לזה לשקוע
קרלס: יותר מדי קרוב
חן: בעשרים ומשהו
חן: ‎7?
חן: ‎8?
חן: ‎9?
קרלס: ‎8
חן: יאאא כפרות עליי
קרלס:טוב, מיצינו להיום?
קרלס:קרי סלאט ואנחנו לא אוהבים אותה יותר? או יותר נכון מעדיפים שהיא תלבש מכנסונים ותשתוק?
חן: תלבש מכנסונים ותשתוק
קרלס:טוב, אחלה סיכום, אני הולכת לישון כי לא ישנתי במשך חמישה ימים ואני גמורה מעייפות.

פיס אאוט.

symptoms

New member

אפשר להגיד הרבה על בעלה הבוגדני של שאניה, אבל לכתוב שירים הוא יודע.

רעות

symptoms

New member
אפשר לשים תמונות ראויות לריור?

כי התמונה הזאת לא עומדת בקריטריונים.

והרבה באמת השתנה בשבוע הזה, אני אגיב, אחרי שתצצטי אותי בצורה מעוותת כדי לעשות הבהרות.

רעות

symptoms

New member
ורק לצורך הבהרה,

אני לא מעבירה ביקורת על מי ששם את התמונה, אלא על התמונה עצמה.

(וחלק מהתמונות האחרות בשרשור ממש שוות

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
כמובן שאפשר

אפילו רצוי

וסתם לקחתי תמונות בלי יותר מידי מחשבה כי סמכתי עליך ועל הסלאט השניה

blah blah story

New member
אני חייבת לציין שאני לא מסוגלת לעשות את מה

שאתן עשיתן.
אני לא יכולה לשבת ולהקשיב לשיר וזהו.
אני צריכה לשמוע את הדיסק כמה פעמים כרקע בלבד ולאט לאט להיכנס לכל שיר.

אז משמיעה ראשונית הוא חביב ביותר.
בעוד חודש אוכל להביע סופית את דעתי.

symptoms

New member
בגלל זה עושים השמעות ביחד

כי אז זה משעשע, לבד זה סתם.

ובמילא בהשמעה הראשונית אנחנו שונאות די את כל האלבומים ורק אחר כך אנחנו מגלות אותם, אבל זה עדיין כיף.

רעות

symptoms

New member
ולסיכום

אולי אפילו וחצי.

ביליתי את השבוע האחרון בשמיעה של כל האלבומים של קרי לפי הסדר בלי לדלג על אף שיר כדי שיהיה לי מקום להשוואה. (וזו גם הסיבה שאני מפרסמת את הביקורת רק עכשיו)

בעוד הארטס היה האלבום השלם ביותר מהבחינה שכל (או לפחות הרוב המוחלט של) השירים בו היו טובים האלבום הזה מתקרב לכך. אולי היה שווה לותר על שניים או שלושה מהם וליצור אלבום חזק יותר (14 רצועות לאלבום כיום נחשב כהרבה).
הדבר שיכול לשדרג את האלבום הוא בחירת סינגלים נכונה, קרניבל למשל היה אלבום עם הרבה פילרים, אבל בחירת הסינגלים הייתה מדוייקת ומיקסמה את האלבום עד הסוף, אז בעוד שהאלבום עצמו לא היה שלם כמו הארטס הוא עדיין היה מוצלח והצליח מבחינה מסחרית. פליי און היה חזק יותר מקרניבל מהבחינה הכוללת, אבל בחירת הסינגלים הייתה כישלון אחד גדול (חוץ מ-CC) והיה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר.
עם האלבום הזה יש לקרי יותר אפשרויות בחירה ופחות מרחב לעשות טעויות (כי היא אוהבת לבחור את השירים הלא נכונים), לדעתי עם בחירה נכונה של סינגלים האלבום הזה יכול להיות הצלחה גדולה, ואולי להתקרב להיות האלבום הטוב ביותר שלה עד פה, מבחינת חומר הוא קרוב הרבה יותר להארטס מאשר לקרניבל. הוא ללא ספק הבוגר ביותר והמגוון ביותר, ויש בו כמה שירים חזקים. אני חושבת שזה אלבום שלוקח כמה השמעות לעכל ואז הוא נשאר איתך, אבל צריך לראות איך הוא שורד את מבחן הזמן.
בינתיים זה אוסף שירים שכיף לשמוע, כמה שירים יותר עמוקים, כמה שירים קצביים נחמדים. יהיה מעניין לראות את ההתפתחות שלו.

רעות

2DH

New member
אחרי 40 ומשהו שעות של נסיעת רכבת...

נראה לי שיצא לי לשמוע את האלבום כמה וכמה פעמים (וגם להרדם עם האלבום ועם שאר השירים בפלייליסט הנוכחי :) אני אכתוב הכל בהודעה אחת כי אין לי אמון שהרבה הודעות נפרדות גם יצליחו להשלח.

אז האלבום מתחלק לשירים שאהבתי השירים הבסדר והשירים שלא התחבבו עלי עד כה (והייתי הרבה שעות ברכבת).

השירים הטובים :
Blown Away - בהתחלה לא אהבתי את הצליל המתחתי, אבל אחרי צפייה בכמה הופעות חיות (הרגע הצלחתי לשכנע את היוטיוב לטעון את ההופעה בטקס הבילבורד אפילו) אני אוהבת אותו יותר ויותר.

Two black Cadilacs אהבתי אותו מהשמיעה הראשונה ואני עדיין אוהבת אותו אפילו יותר מבלואון אווי ... אני ממש מקווה שהיא תשחרר אותו (אבל הסינגלים של קרי והרצון שלי מעולם לא נפגשו).
היא גם יכולה לעשות את הדבר האהוב עליה בקליפים - לגלם כמה דמויות במקביל ! זאת לדעתי סיבה לגיטימית לשחרר את השיר כסינגל).

see you again אני דווקא מחבבת אותו מאד אחד הבלדות החביבות עלי (ואף פעם ברכבת לא נרדמתי בזמן של השיר הזה).

Good in godbye - לא, לא דילגתי על חצי אלבום, שאר השירים נמצאים בקטגוריות אחרות, בלדה נהדרת המילים שלה נהדרות , אני אשמח אם הוא ייצא כאחד הבלדות של האלבום.

Cupid's gut a shotgun - ללא ספק השיר הקצבי (איך שלא קוראים לזה) הטוב יותר באלבום.

Whine after Wiskey [השותפה שלי עושה קולות מוזרים]. לא משנה, הבלדה הטובה ביותר באלבום שאני גם אשמח אם היא תשחרר כסינגל ולכן זה לא יקרה.

השירים ה - בסדר?
do you think about me - בלדה סבבה, (האלבום היה שורד בלעדיה אבל כל אלבום צריך בלדות מיותרות) וברכבות בלילה לדעתי מאה אחוז מהפעמים זה השיר השרדים אותי.

forever changed - בהתחלה ממש אהבתי את השיר והביצוע, אבל כל שמיעה המילים יותר מדכאות ולא ממש בא לשמוע אותו שוב ... אז הוא בסדר.

Thank got for hometown - הוא נתקע לי כמה וכמה פעמים, אז הוא חביב אבל הוא די סתמי ויש מצב שהוא קצת מרגיש לי "מאולץ" באלבום.

who are you אולי כי זה השיר האחרון באלבום, אני מתקשה להזכר בו כל פעם מחדש.

השירים שאני פחות מחבבתויש מצב שרק אני לא מחבבת אותם.

one way ticket , leave love alone , nobody ever told you הם חביבים לשמיעה לעיתים די רחוקות, אבל בסה"כ אני לא אוהבת אותם, לא את הלחן המילים וב nobody ever told you אני אומרת לכם יש קולות של דגים הישר מבת הים הקטנה.

סה"כ אני מחבבת פלוס :) עכשיו רק צריך שתפוז והאינטרנט בסין גם ישלחו את החפירה הזאת.

symptoms

New member
לגלם כמה דמויות בוידאו

זו אכן סיבה לגיטימית לשחרר את השיר כסינגל. כמו שאמרתי, הסיכוי שגם הוא וגם בלואן ישוחררו הוא נמוך, וכרגע הסיכוי שבלואן לא ישוחרר הוא די לא קיים, אז כנראה הפעם את צודקת. אבל אני כן רואה את יין אחרי ויסקי משוחרר.

ולמה לעזאזל 40 שעות ברכבת?

רעות

למעלה