ביקורת אלבום - Edens Edge

LeAnnDylan

Well-known member
ביקורת אלבום - Edens Edge

שם האמן:
אדנס אדג' / Edens Edge
שם האלבום:
Edens Edge
תאריך שחרור:
12/06/2012
מספר רצועות:
10 + 3 רצועות בונוס.

Edens Edge היא להקה חדשה שמורכבת מ-האנה בליילוק (סולנית), דין ברנר (גיטרה, דוברו) ושריל גרין (מנדולינה, בנג'ו וגיטרה). את אלבום הבכורה שלהם שיחררו בחודש שעבר אבל את ה-EP שלהם שכולל רצועה אחת שלא נכללה באלבום הסופי הם שיחררו כשנה לפני.
הם פרצו לחיינו עם הלהיט Amen כבר אז אמרתי לכם ששווה לשים עליהם עין והנה, שנה אחרי, הם עומדים בציפיות הגבוהות שהצבתי להם.
עד כה שוחררו מהאלבום שני סינגלים – Amen ו- Too Good To Be True (שאישתי היקרה הילרי לינדזי כתבה
).
בכל אופן, כולנו מכירים את הנוהל, להודעה הזו אשרשר את עשרת הסינגלים של האלבום (בלי רצועות הבונוס כי לא מצאתי קישורים אליהם באיכות טובה ות'אמת, במקרה שלהם יש סיבה לזה שהם לא נכנסו לגרסה הסופית של האלבום) בתוספת השיר שנכלל באלבום ה- EP ולא עבר אל האלבום המלא..
התפקיד שלכם הוא להאזין ולחוות את דעתכם על האלבום ו/או על הלהקה בכללי.
אהבתם? שנאתם? התרשמתם? השתעממתם? שתפו אותנו...
מזמן לא היה לנו דיון על אנשים חדשים ואני חושבת שזו הלהקה המתאימה לעשות את זה, יש בהם קצת מהטעם של כל אחד מאיתנו (לפחות ככה נראה לי...)
האזנה נעימה

LeAnnDylan

Well-known member

שיר מעולה!! אחלה סינגל ראשון, עושה רושם טוב והוא גם שיר כיפי כזה או כמו שקלי לקרקסון אוהבת להגיד It's an anthem

Guncrazy

New member

חיבבתי אותו מאוד בפעם הראשונה שהאזנתי לו. גם עכשיו הוא נשמע טוב.

LeAnnDylan

Well-known member

שיר מעולה מעולה מעולה!! עובר חרישה בלתי נגמרת ביומיים האחרונים. כיף!! הרבה זמן לא היה לי שיר שהתמכרתי אליו ככה!

אוי זה שיר גדול!! הכי עושה חשק לקפוץ למים בעירום

הפזמון הזה זה אחד הפזמונים הכי טובים ששמעתי המוווון זמן!

LeAnnDylan

Well-known member

אם יש שיר שעובר חרישה גדולה יותר מהשיר הקודם זה השיר הזה. עוד לפני כמה ימים כשלא היה לי ממש זמן לשמוע את כל האלבום ברצץ זרקתי את כל האלבומים החדשים שאני צריכה להאזין להם למדיה פלייר ושמתי על שאפל, איך שהגעתי לשיר הזה ישר הלכתי לראות מי שר, ראיתי שכתוב סקיני דיפינ' ותהיתי לעצמי למה שהם ירצו לעשות קאבר לוויטני דאנקן. איך שמחתי לגלות שזה לא השיר של וויטני! אני אוהבת מתה על וויטני ועל השיר שלה אבל השיר הזה הרבה יותר טוב והרבה יותר ממכר!! אני מאוהבת בו לגמרי! מזכיר לי את ההתאהבויות שלי בשירים של ליאן שהייתי הולכת לשון וקמה עם השירים רק כדי שיתקעו לי בראש כל היום

Guncrazy

New member

הפזמון מעולה, הבתים קצת חלשים אבל המילים מצוינות. שיר קיץ כיפי, בטוח הם שרו אותו ב-CMA FEST..

וואי איזו פתיחה מצוינת לאלבום- ארבעה שירים מעולים! רק שההמשך לא יאכזב והכל טוב

LeAnnDylan

Well-known member

עוד שיר מעולה ואולי אני משוחדת בגלל הילרי אבל עדין חושבת שזה שיר מעולה, הקצב שלו מצוין, הלירקס שלו מעולים ולמרות שכל הקליפ הזה מזכיר לי את מומנטו ואין לי מספיק כוחות נפשיים כדי לנסות להבין אותו, דין הזה ממש חתיך וזה מספיק לי כדי לקבוע שאני אוהבת את הקליפ! רק שלא יגדל שוב שיער
הוא כזה מהמם עם שיער קצר!

Guncrazy

New member

אני זוכרת את השיר הזה לטובה מהאתר של נובמבר אקספרימנט שדילן הביאה לי קישור אליו די מזמן. אהבתי אותו מאוד בגרסה שלהם ואני אוהבת אותו גם בגרסה הזו. שיר מצוין!

למעלה