יש לי בעיה קטנה עם השיר, הוא מהמם בעיני אבל עם פוטניצאל בלתי ממומש. הפזמון נגמר בכאילו עליה לקליימקס שלא נוצלה כראוי וסתם משאירה אותי עם הלשון בחוץ מחכה לעוד. קצת מאכזב. אומנם בורס השני זה מסתדר טוב אבל הפזמון עצמו עדין מרגיש לי כאילו חסרה לו עוד שורה או שתים כדי לסיים אותו כמו שצריך.
נכון שהמילים קצת מעיקות ויותר מידי נוצריות בשבילנו אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשירה של האנה יוצאת מן הכלל. ביצוע פנטסטי לשיר ואם מתעלמים מהמילים אני יכולה לתת לו אפילו כוכב נוסף.
חוץ משיר הג'יזס התקוע הזה כל השירים טובים. יש כאלה הרבה יותר טובים אבל סכ"ה כולם טובים.
הם הפתיעו ממש לטובה ואני בהחלט הולכת לגמול להם על כך בחרישה שבועית. בטח עוד שבוע ישתנו לי כמה דעות ראשוניות אבל בגדול סקיני דיפינ' וסווינגינג דור זה שני השירים הכי מוצלחים באלבום.
אלבום מצוין! אחד הטובים של השנה החולפת והוא בהחלט פיצוי ראוי לאלבום המאכזב של ליידי איי שהיו צריכים לשחרר אלבום כזה בדיוק
לא נורא, הילרי את עדין אהובתי
בכל אופן, אם עדין לא שמעתם, למה אתם מחכים?!
וסתם כי בא לי, הנה דירוג השירים מהטוב לטוב ביותר
1. 'Skinny Dippin
2. Swingin' Door
3. Too Good to Be True
4. Amen
5. Who Am I Drinking Tonight?
6. Feels So Real
7. Last Supper
8. Slow Motion
9. Cherry Pie
10. Liar
11. Christ Alone
אלבום ממש מוצלח, קצר, קליל וקולע. יהיה נחמד להעביר איתו את הקיץ.
איתו ועם Pontoon זאת אומרת...
יש כאן די הרבה שירים מוצלחים ואני חושבת שניתן לקבוע שהם הלהקה החדשה שהכי שווה להאזין לה. פעם הבאה שיגיע מישהו לפורום ויבקש המלצות לזמרים מעניינים, אני יודעת על מי להמליץ