לסיכום
סיכום מדובר באלבום סבבה. מרטינה בחרה מספר שירים ממש טובים ונתנה כמה ביצועים ממש נהדרים.
באופן כללי עושה רושם שמפיקי האלבום התעצלו קצת והחליטו להישען על הקול של מרטינה ולא לבצע את חלקם ביצירת עיבודים מלהיבים או חדשים שמביאים משהו שונה ללהיטים הגדולים שכבר הוכיחו את עצמם בלי הקול של מרטינה. וחבל.
יש כמה פיספוסים. אבל כשאת מרטינה, את יכולה להרשות לעצמך להישען רק על הקול שלך ולהגיע למקום הראשון ובצדק...
בקיצור, היא מדהימה ואני חולה עליה ויאללה, שתיכנס לאולפן לאלבום מקורי חדש. ושתעשה דואט עם ליאן!! פריטי פריטי פליז
דילן: יש בו כמה שירים טובים, וכמה קצת פחות טובים. אבל לשמוע את מרטינה אחרי הרבה זמן בלי חומרים חדשים זה נחמד
קרלס: אבל טיפה מאכזב
דילן: ויש לה קלי באלבום
קרלס: לפחות יצאנו עם טעם טוב בפה
אין שיר מקורי באלבום?
תמיד עושים כזה באלבום קאברים לא?
דילן: האמת שבדר"כ הבונוסים הם מקוריים. הייתי בטוחה שגם כאן יש איזה משהו מקורי. חבל שלא
קרלס: באמת חבל
דילן: אבל אאל"ט היא התראיינה לא מזמן ואמרה שהיא עובדת על חומרים לאלבום חדש מלא אז זה עדיף. אם היא הייתה דוחפת לפה 2-3 שירים מקוריים. אלבום חדש היה מגיע רק עוד שנתיים
קרלס: עצלנית
אני אתן לאלבום 7.5
כי יש כאן אולי 4 שירים שווים
ושניים מהם בבונוס
וחבל, כי היא מרטינה
אז כל מה שהיא שרה נשמע טוב
ואם היא הייתה מתאמצת יותר אז זה היה יכול להיות מעולה
דילן: אני חושבת שיש יותר מ-4. אבל כבר סיכמנו שאני גרועה במתמטיקה אז כשאעשה את הסיכום לאלבום אני אחליט כמה שירים טובים יש כאן
האמת שחלק גדול מהשירים שהיא בחרה הם שירים טובים מטבעם. הייתי רוצה אבל לראות קצת יותר מחשבה בעיבודים שלהם
קרלס: זה נראה כאילו היא סתם האטה את הקצב לכל השירים
וזהו
דילן: כן, באלבום הקאברים האחרון של ליאן היא שינתה ממש את כל העיבודים של כל השירים. חשבתי שמרטינה תעשה משהו דומה
חבל שלא. היו יכולים לצאת מפה כמה שירים ממש טובים
קרלס: מסכימה