Ashley Monroe - Like A Rose

Guncrazy

New member
Monroe Suede

השיר הזה מזכיר שירים של מירנדה למברט לכן אני די משוכנעת שדילן ורווית הכי אוהבות אותו
אני חושבת שהוא לא רע אבל אני אוהבת את הבתים הרבה יותר מהפזמון.
אני גם אוהבת שיש לו סאונד מאוד ישן והונקי-טונקי כזה. אני חושבת שצריכים לשים שיר כזה בכל אלבום פופ-קאנטרי עכשוי.
וחצי

http://www.youtube.com/watch?v=UIcDDQY_iRM

LeAnnDylan

Well-known member

וינס גיל, אשלי מונרו.

מסכימה שזה שיר מהנה, ואני לגמרי בעד שיהיה אחד כזה בכל אלבום שיוצא. ואולי גם מסכימה שיש לו ניחוח מעט למברטי, אבל שמעתי טובים ממנו. אני גם לא משוכנעת שמתאים לאשלי לשיר בהכרח שירים כאלה, אבל זה חביב בהחלט!

לא חושבת שזה נשמע כמו משהו של מירנדה, אולי כמו משהו של הפיסטול אניז אבל בהחלט לא משהו שמירנדה הייתה שמה באלבום סולו שלה.
בכל אופן זה שיר מצוין.

LeAnnDylan

Well-known member

אשלי מונרו, ג'ון רנדל.

איך יכולתי לצפות מראש שזה השיר שהכי תאהבי באלבום
את כזו צפויה!
אבל כן, בהחלט מדובר בשיר טוב, אני חושבת שאני יכול הלתת לו אפילו 4.5 אבל זה לא היה יפה בכותרת אז נשארתי עם 4

Guncrazy

New member
You Ain't Dolly (And You Ain't Porter)

גם את השיר הזה הכרתי, בזכות הקאבר שלו מנאשוויל של סקרלט ו-וויל.
אני כמובן (או שלא) מעדיפה את הגרסה הזו של אשלי ובלייק.
רק אני צוחקת בקול כשאשלי שרה לבלייק "you're a whole lot shorter"

אני יודעת שבמקור זה אמור להיות דואט עם וינס גיל אבל זה עדין מצחיק כשזה מיועד לבלייק ואני לא חושבת שמירנדה מעריכה את ההומור הזה

טוב, זה שיר מבדר וככזה הוא עושה את העבודה בצורה טבה למדי. נחמד לסיים אלבום עם סאונד כזה לשם שינוי.

http://www.youtube.com/watch?v=L2kWS9GKk4o

LeAnnDylan

Well-known member

וינס גיל, אשלי מונרו.

טוב, זה שיר הורס!

אגב, אני לא יודעת מה ניסית להגיד בזה שזה אמור להיות דואט עם וינס, עד כמה שזכור לי וינס די גבוה (190 כזה) אז הבדיחה הייתה קיימת שם עוד מלפני שבלייק נכנס למשוואה...

אני לא חושבת שלמירנדה מפריע הומור שכזה

בכל אופן מדובר בשיר מעולה

שכחתי לגמרי שעשו לו קאבר בנאשוויל!
אבל דווקא זכור לי שאהבתי אותו שם.

Guncrazy

New member
לסיכום:

קודם כל אני חייבת לציין שלמרות שבדר"כ אני קצת מאוכזבת שיוצאים אלבומים כאלה קצרים (9 שירים כשאחד מהם ממוחזר זה מעט) אני חושבת שהמונח "קצר וקולע" יושב בול על האלבום הזה.
כל שיר נמצא במקום וכל השירים טובים! אני בהחלט מבינה איך האלבום הזה מככב בכל רשימות האלבומים הטובים של השנה וסביר להניח שגם אני אדרג אותו בטופ 5 שלי (ואולי אפילו בטופ 3).
אני לא חושבת שאשלי זוכה להצלחה גדולה מידי ולדעתי זה חבל מאוד, הלוואי ויותר אנשים יבחרו לשמוע אלבומים כאלה מאשר אלבומים ממוסחרים עם להיטי אינסטנט חסרי תוכן כמו אלו שמצאים בראש מצעדי המכירות בקאנטרי...
אם יש כאן בפורום עוד אנשים עצובים כמוני שטרם האזינו לוונדר הזה, אני ממליצה בחום לתת לאלבום הזה צ'אנס. הוא קצר והוא יסתיים מהר יותר מכפי שהייתם רוצים.
ציון לאלבום - 9.5/10

LeAnnDylan

Well-known member
מסכימה עם כל מילה

זה לגמרי קצר וקולע, אלבום מצוין, כתוב טוב, מבוצע טוב.
אני נוטה לא להתבאס יותר מידי מאלבומים קצרים כי במילא אין לי לזמן לאלבומים ארוכים מידי כשכל יום נוספים עוד אלבומים חדשים שאני רוצה לשמוע ולא מצליחה להגיע אליהם...
אצלי אני מניחה שהאלבום נמצא בטופ 5 יחד עם ברנדי, ליאן, קייסי וקאסדי...

למעלה