עונה
1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה?
באופן עקרוני, אני פורשת מדרמה רק כשאין לי חיבור לכלום. כך שאם משהו בתסריט עדיין מסקרן אותי, סביר שאמשיך לצפות בהמרצה (ולקטר)
2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה?
ברוב המקרים כן. כך למשל שרדתי שתי דרמות מעצבנות ("שומרי הלילה" ו-Golden Rainbow) רק בגלל/בזכות הסימפטיה לג'ונג איל וו
3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה?
לי סו-ג'ין וקים ג'ונג-און ב-Lovers. לא פלא שהם הפכו אח"כ לזוג גם בחיים (בואו נעזוב כרגע את הפרידה שבאה אח"כ...)
4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה?
לי סו-ג'ין וקים הי-סון ב-Wonderful Days, לפחות בחלק הראשון של הסדרה.
5. האם לOST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה?
לא. אני שופטת דרמות בעיקר ע"פ התסריט, המשחק וכו'.
6. מה הן שלוש הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוה ממך ולמה?
יש 14 דרמות שקיבלו אצלי את הציון 10. בעיקרון לציון הזה זוכות דרמות שהשפיעו עליי חזק ובאמת גרמו לי לחשוב או להתרגש או לגלות משהו, ונשארו איתי גם הרבה אחרי שסיימתי לצפות בהן.
אם אני צריכה לבחור רק שלוש מהן, אז אלה הנבחרות:
Yi San - זו סדרה שלגמרי סחפה אותי והשפיעה עלי חזק (אולי אפילו חזק מדי). היא גם שינתה את הציפיות ואת הראייה שלי לגבי דרמות בכלל, וחוצמזה התאהבתי לגמרי בדמות הראשית
Damo - סדרה שפצעה לי את הלב, אבל באופן יפהפה...
Reply 1997 - סדרה מקורית ומרעננת שהפכה אותי לסוג של פאנגירל
7. מה הן שלוש הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה?
IRIS - זו אמורה להיות סדרת אקשן, אבל אני כ"כ השתעממתי
אין ספק שהייתי צריכה לפרוש הרבה לפני הסוף. קיבלה אצלי את הציון 3.
Take Care of the Young Lady - עוד שיעמום טוטאלי מבחינתי, ובזבוז של כמה מהשחקנים החביבים עליי (ג'ונג איל וו, אני מסתכלת בעיקר עליך!
) זכתה גם היא לציון 3.
The Snow Queen - יש עוד סדרות שזכו אצלי לציון 4, אבל אותה אני מגדירה כ"אכזבה הקוריאנית הראשונה שלי". היו לי הרבה ציפיות, אבל בסוף מצאתי את עצמי משחקת ב"שולה המוקשים" במקביל לצפייה
(אם השאלה מתייחסת גם לדרמות שפרשתי מהן - אז התשובה היא Boys Over Flowers שזכתה אצלי לציון 1 - יש לי אלרגיה קשה לסדרה הזו. לא סבלתי אותה מהרגע הראשון, ופרשתי ממנה בערך שתי דקות לפני סוף פרק 4, כי לא יכולתי יותר...)
8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם?
יש כמה כאלה, אבל האחרון הוא Lee Tae Hwan המתוק, שתפס לי את העין ב-Pride and Prejudice. מקווה שהוא יקבל תפקידים שווים גם בהמשך
אחלה סקר!