סקר טעם אישי קצרצר

Larc En Ciel

New member
סקר טעם אישי קצרצר

כי אני סקרנית לדעת מה העדפות שלכם/ן

השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים.

1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה?
2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה?
3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה?
4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה?
5. האם לOST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה?
6. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוהה ממך ולמה?
7. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה?
8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם?

שיהיה סופ"ש נעים וחמים לכולם

maayanro123

New member
עונה

1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה? תלוי כמה זה גרוע. משחק גרוע פחות מפריע לי בד"כ, אז אם עדיין יש דברים שמחזיקים אותי שם (כמו עלילה מעניינת) אני כנראה אמשיך לצפות בה עד הסוף למרות המשחק הגרוע.

2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה? אם אני אוהבת את הקאסט אז כן. חוץ מזה, שרדתי את Wonderful Days עד הסוף כשאפילו המשחק שם לא היה להיט למרות הפוטנציאל, אז נראה לי שזה כבר עונה על השאלה

אני בד"כ נוטשת סדרות מחוסר עניין ושיעמום, אז זה כן תלוי גם בתסריט, אבל יש שחקנים שבשבילם אני אשרוד הכל.

3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה? נלך על כבודו של ג'נטלמן..

4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה? הראשיים ב Wonderful Days בכל החלק הראשון של הסדרה.. זה השתפר בהמשך, אבל בהתחלה זוג עציצים נראה יותר מאוהב מהם

5. האם ל OST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה? ברור, OST זה חלק בלתי נפרד מהדרמה לדעתי, וזה תמיד מוסיף אם ה OST טוב.

6. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוה ממך ולמה? בהנחה ואנחנו מדברות רק על דרמות וזה לא כולל גם סרטים, אז אני אציין את 2 הסדרות שקיבלו ממני ציון 10, והן כבודו של ג'נטלמן ו I Hear Your Voice.
כבודו של ג'נטלמן פשוט כיפית וזורמת וקלילה וממה נהניתי ממנה.
I Hear Your Voice מעניינת ומותחת ואהבתי גם את ה OST שלה.
הציון הכי גבוה שננתי אחרי זה הוא 9, ויש לי 10 סדרות שקיבלו את הציון הזה, אז אני אחסוך מכן את החפירה עליהן

7. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה? שוב, בהנחה ומדברים רק על סדרות, ולא כוללים את הסדרות שנטשתי באמצע.
I Am Legend קיבלה ממני ציון מקסים של 1, וגם זה היה יותר מדי בשבילה לפי דעתי. הדמות הראשית פשוט מטומטמת (וזה אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי), והעלילה גם לא הייתה מעניינת במיוחד..
לאחר מכן יש לי את Dream הקוריאנית ואת Summer Nude היפנית שקיבלנו ממני 3, פשוט כי הן לא היו מעניינות, למרות הנוף.

8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם? כל הזמן יש, אני תמיד מחפשת כאלה בסדרות שאני רואה

נלך על לי סו היוק, שהתחלתי להתעניין בו יותר לאחרונה.

תודה על הסקר

cheburasha

New member
Dream הקוריאנית הכוונה לסדרה על איגרוף?

עם ג'ו ג'ין מו וקים בום?

cheburasha

New member
ואללה. זאת לא סדרה כזה גרועה

אני יודעת שאני לא אובייקטיבית לגמרי כי שני השחקנים שאני הכי אוהבת שיחקו שם ביחד אבל עדיין, יחסית לנושא שגם אותי לגמרי לא מעניין זאת היתה סדרה טובה. לא מדהימה אבל טובה.
אם זאת כמובן שהכל עניין של טעם וריח

maayanro123

New member
לא אמרתי שהם היו גרועים.. זה היה נטו בגלל שיעמום וחוסר עניין
וזה ממש לא קשור למשחק שלהם, שהיה טוב שם.

זאת סדרה שאם הייתי צופה בה במועד מאוחר יותר (אחרי שהתחלתי לנטוש סדרות) כנראה שהייתי נוטשת בדיוק בגלל שהיא שיעממה/לא עניינה אותי..

אבל לגמרי על טעם ועל ריח

nuly123

New member
עונה

באופן עקרוני, אני פורשת מדרמה רק כשאין לי חיבור לכלום. כך שאם משהו בתסריט עדיין מסקרן אותי, סביר שאמשיך לצפות בהמרצה (ולקטר)

ברוב המקרים כן. כך למשל שרדתי שתי דרמות מעצבנות ("שומרי הלילה" ו-Golden Rainbow) רק בגלל/בזכות הסימפטיה לג'ונג איל וו

לי סו-ג'ין וקים ג'ונג-און ב-Lovers. לא פלא שהם הפכו אח"כ לזוג גם בחיים (בואו נעזוב כרגע את הפרידה שבאה אח"כ...)

לי סו-ג'ין וקים הי-סון ב-Wonderful Days, לפחות בחלק הראשון של הסדרה.

לא. אני שופטת דרמות בעיקר ע"פ התסריט, המשחק וכו'.

6. מה הן שלוש הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוה ממך ולמה?
יש 14 דרמות שקיבלו אצלי את הציון 10. בעיקרון לציון הזה זוכות דרמות שהשפיעו עליי חזק ובאמת גרמו לי לחשוב או להתרגש או לגלות משהו, ונשארו איתי גם הרבה אחרי שסיימתי לצפות בהן.
אם אני צריכה לבחור רק שלוש מהן, אז אלה הנבחרות:
Yi San - זו סדרה שלגמרי סחפה אותי והשפיעה עלי חזק (אולי אפילו חזק מדי). היא גם שינתה את הציפיות ואת הראייה שלי לגבי דרמות בכלל, וחוצמזה התאהבתי לגמרי בדמות הראשית

Damo - סדרה שפצעה לי את הלב, אבל באופן יפהפה...
Reply 1997 - סדרה מקורית ומרעננת שהפכה אותי לסוג של פאנגירל

7. מה הן שלוש הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה?
IRIS - זו אמורה להיות סדרת אקשן, אבל אני כ"כ השתעממתי
אין ספק שהייתי צריכה לפרוש הרבה לפני הסוף. קיבלה אצלי את הציון 3.
Take Care of the Young Lady - עוד שיעמום טוטאלי מבחינתי, ובזבוז של כמה מהשחקנים החביבים עליי (ג'ונג איל וו, אני מסתכלת בעיקר עליך!
) זכתה גם היא לציון 3.
The Snow Queen - יש עוד סדרות שזכו אצלי לציון 4, אבל אותה אני מגדירה כ"אכזבה הקוריאנית הראשונה שלי". היו לי הרבה ציפיות, אבל בסוף מצאתי את עצמי משחקת ב"שולה המוקשים" במקביל לצפייה

(אם השאלה מתייחסת גם לדרמות שפרשתי מהן - אז התשובה היא Boys Over Flowers שזכתה אצלי לציון 1 - יש לי אלרגיה קשה לסדרה הזו. לא סבלתי אותה מהרגע הראשון, ופרשתי ממנה בערך שתי דקות לפני סוף פרק 4, כי לא יכולתי יותר...)

8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם?
יש כמה כאלה, אבל האחרון הוא Lee Tae Hwan המתוק, שתפס לי את העין ב-Pride and Prejudice. מקווה שהוא יקבל תפקידים שווים גם בהמשך :)

אחלה סקר!

Larc En Ciel

New member
נראה שכולנו מסכימות בנוגע ל Wonderful Days

לא שזה ממש מפתיע, אבל בהתחשב בוותק שלך ושל מעיין חשבתי שראיתן זוג יותר גרוע
.

וזאת פעם ראשונה שאני נתקלת במישהי שלא שרדה את Boys Over Flowers
, איזה גרסה של הסדרה ראית?.

nuly123

New member
אולי זה כי הסדרה יחסית טרייה אצלי בזיכרון

&nbsp
והיא גם הייתה ארוכה, אז יש אפקט מצטבר כי ראיתי את חוסר הכימיה במשך יותר פרקים. אבל יש עוד זוגות נטולי כימיה שזכורים לי, כמו הזוגות הראשיים ב-Cinderella man או Basketball, I do I do, Cheongdamdong Alice ועוד סדרות שכבר הספקתי לשכוח וטוב שכך

&nbsp
התכוונתי לגרסה הקוריאנית של Boys Over Flowers. לפי מיי דרמה ליסט, יש 1137 אנשים שפרשו מהסדרה בשלב כזה או אחר, אז אני כנראה לא מיוחדת כמו שחשבתי

cheburasha

New member
חייבת להודות בכך שגם אני הייתי פורשת מהסדרה הזו

אם לא שני דברים:
הבגדים המהממים של הבנים
הכימיה המקסימה בין קים בום לבין החברה של הראשית. וברגע זה נזכרתי בעוד זוג שהיתה להם כימיה יפה בסדרה

&nbsp
חוץ מזה, העלילה היתה קטסטרופה ושנאתי את הפסקול

Larc En Ciel

New member
חח אני איתך בנוגע לפסקול

בתכלס שאני חושבת על זה לעומק הקאסט באמת לא היה משהו
... ומבחינת עלילה....... בואי נגיד שאני לא זוכרת יותר מדי ממנה
.

ואיזה עוד זוג?
.

Larc En Ciel

New member
חחחח כן

ולגמרי חחח, חשבתי שזאת דווקא אחת הדרמות היותר פופולריות ונערצות מקוריאה
.

Larc En Ciel

New member

בכנות שחקנים רעים יכולים להרוס לי דרמות טובות... אבל אני אשתדל לראות כמה שאני יכולה. למרות שרוב הסיכויים שאני אברח בסוף.

בעיקרון כן, אני חושבת ששחקנים טובים יכולים להרים גם תסריט רע.

ל- Park Seo Joon ול- Uhm Jung Hwa ב-Witch's Romance.

ללא ספק ל- Lee Seo Jin ול- Kim Hee Sun ב-Wonderful Days .

כן, OST טוב בשבילי זה כמו בונוס לדרמה
.

Two Weeks עם ציון של 9.0 - הדרמה ממש סחפה אותי, והסיבה היחידה שנתתי לה ציון של 9.0 היא בגלל שלא שהפרק האחרון ממש הציק לי
.

That Winter, The Wind Blows עם ציון של 9.0- אהבתי את התסריט, וגם הקאסט היה טוב.
Let's Eat עם ציון 9.0- כי הדרמה הייתה ממש קלילה, והזמן עף לי איתה.

Wonderful Days עם ציון של 3.5- כי אחרי 15 הפרקים הראשונים בערך, הדרמה הפכה לעינוי מתמשך.
Cheongdamdong Alice עם ציון של 4.0- וגם זה כי הייתי נחמדה והתחשבתי בשי הו ובדמות שלו שם.
Mary Stayed Out All Night עם ציון של 4.5- הדרמה הייתה ממש מעיקה, וגם הקאסט (חוץ מ- Kim Jae Wook), היה רע.

האמת שננעלתי על סיאו אין ג'וק אחרי מאסטר סאן, וריפליי 1997.

cheburasha

New member
שאלות מעניינות...

לדעתי זה מצב שלא כל כך קורה. קאסט גרוע לא יציל את הסדרה אלא אם כן רק מישהו מסויים משחק גרוע אז הוא מרגיז אבל ממשיכה לראות בשביל האחרים.

זה מצב שקורה הרבה. וכיוון שאני בד"כ רואה בגלל שחקנים מסויימים אז אמשיך לראות עד הסוף אבל ההנאה מהדרמה תהיה נמוכה יחסית

קשה לי למצוא עכשיו אבל הראשונים שעולים לראש אלה הזוג הראשי ברומן המכשפה. למרות להפרש הגילאים הענק של קרוב ל-20 שנה (!) הם נראו ממש טוב ביחד על המסך והיה ביניהם תזמון יפה וזורם אז יחסית לאחרים שיותר דומים בגיל אפילו שהיתה להם כימיה יפה, נראה לי שני אלה מגיע להם
מיוחד.
ובזמן שאני כותבת כאן נזכרתי בגן הסודי. נראה לי שהיתה כימיה יפה בין הא ג'י וון והיון בין שם.

קשה לי עם ההגדרה של הכימיה וקשה להעלות משהו בכלל אבל אולי אציין את הזוג הראשי בFated to Love You. בכלל לא אהבתי אותם כשחקנים ולא אהבתי את הדמויות שלהם ונראה לי שגם מה שקוראים לו כימיה בין שלקנים היה לא משהו. תגידו מה אתם חושבים על זה?

בהחלט. אם הOST היה מעצבן זה יוריד מהניקוד ואם הי טוב אז כמובן יעלה. דרמה Fated to Love You לא היתה משהו אבל השיר הראשי היה מהמם והוא באמת זכה לאיזה פרס הפסקולים.

Coffee Prince, Padam Padam, A Gentleman's Dignity - אלה קיבלו אצלי ציון 10. אבל האמת זה לא מדוייק. כי אני מתלבטת מלא לגבי הציון הזה ויש כמה דרמות שאני משנה להן צין בין 9.5 ל-10 כי יש דברים קטנים שהציקו לי וגם למה שציינתי עכשיו אני יכולה לשנות ציון דיי בקלות.

בגדול אין לי דרמות עם ניקוד נמוך כי מה שלא מוצא חן בעיניי אני פשוט נוטשת ומראש בוחרת דברים שאני מצפה לנהנות מהם. אז אין לי 3 בדירוג נמוך. ציון הכי נמוך שנתתי 7.5 ויש מלא בציון זה. אם ארצה לכתוב ציון בלי להסתכל ברשימות שלי אז אלה יהיו Playful Kiss, Devil Beside You, Fated to Love You

האחרון שהרשים אותי ממש היה לי ג'ון בקאפ דון. ראיתי אותו בסרט Rough play אבל לא אהבתי את הסרט כך שלא ממש התייחסתי אליו. כלומר ראיתי שהשחקן טוב אבל הוא לא הדליק אותי שם. עכשיו אני חושבת לראות שוב את הסרט, אולי במבט שני אצליח להבין אותו יותר. לראות שוב לא רק בגלל לי ג'ון אלא גם בגלל שכשראיתי אותו לא ידעתי שהתסריט של קים קי דוק ולא ידעתי שהוא קשור לסרט אחר שלו. אולי עכשיו כשאראה את הסרט בפרספקטיבה חדשה אוכל להבין אותו יותר ולהנות ממנו. בכל מקרה מעכשיו בהחלט אשים עין על פרוייקטים חדשים של לי ג'ון.

למעלה