גם אני רוצה לענות
1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה? תשובה: לא בהכרח. מצאתי את עצמי רואה דרמות עם
שחקנים לא משהו, אבל התסריט והעלילה כיוון אותם, וזה איכשהו זרם לי בסופו של יום.
2. 2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה? תשובה: בהחלט. אני אדם שמוצא את עצמי רואה דרמה
95% מהזמן אך ורק בגלל הקאסט, העלילה באה אחר כך. אני שופטת האם לראות את הדרמה לפי השחקנים שמוצבים בפניה,
לשמחתי הגדולה, רוב הזמן זה ממש עובד לי, ואני צופה בדרמה עד הסוף.
3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה? תשובה: אני חושבת שזאת שאלה מאוד מאוד
קשה, כי יש הרבה. ההחלטה העיקרית זה בין גן סודי של היון בין או קופי פרינס של גונג יו. אבל אני אלך על קופי פרינס.. אחת
הדרמות עם כימיה מטורפת בין השניים..
4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה? תשובה: אממ יש לא מעט, אפילו המון. אני אזרום
עם התשובה של הרוב שזה מה שזורם לי כרגע בראש, אז 'ימים טובים'...
5. האם לOST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה? תשובה: לגמרי! פסקול הוא חלק מאוד מאוד חשוב בכל תהליך הדרמה,
ונותן השפעה עצומה לדרמה למי שלא שם לב.. אם תיקחו את רוב הדרמות הבכירות, תשימו לב שהשקיעו גם בפסקול שלה.
6. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוהה ממך ולמה? תשובה:
א. ליטר של דמעות - דרמה ענקית של היפנים :] אריקה, הראשית הייתה גדולה מהחיים באחת מהדרמות המרגשות והגדולות
שהיו עד היום.
ב. קופי פרינס - צפיתי בדרמה המון..!! דרמה קוריאנית אדירה שסימלה כמה כימיה חשובה בין הקאסט, בספיישל מי שראה
את יון הון יה בוכה ללא הפסקה בגלל שהיא התרגלה כבר להיות חלק מהקאסט חח. אני חושבת שזו אחת הדרמות הגדולות
שהיו בתעשייה הדרום קוריאנית במיוחד עם תסריט מעולה, אמוציות גדולות, והכיף וההנאה שהיה בכל ההליך.
ג. מלכת השלג - יש רוב גדול של אנשים שלא אהב את הדרמה, אבל אני אישית ראיתי את הדרמה כמה וכמה פעמים, כי
היא פשוט השפיעה עלי חח. היון בין וסונג יורי שברו אותי, זאת הדרמה השנייה שצפיתי בה אחרי סאם סון המתוקה, וזה
בהחלט השפיע עלי.
ד. חייבת חייבת להוסיף את Byakuyako עוד אחת מיצירות המופת הגדולות מהעולם היפני, דרמה אדירההה, טרגית, וכל
כך חזקה בכיכובו של יאמדה הענק והארוקה הנפלאה, מומלץ למי שרוצה משהו חזק.
7. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה? תשובה: אירלנד של היון בין אל תשאלו שאלות לא תשמעו
שקרים, פשוט דרמה איומה. da meul אוי כמה שציפיתי מהדרמה והתאכזבתי.. ועוד אחת? אממ לא אהבתי את dream,
או Lovers, זה היה שיעמום נוראי..
8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם? תשובה:
אכן יש כמה.. לא עוקבת אישית, אבל מחכה לתוצאות כבר כמו Kim Woo-bin(חולה עליו מאז ה'יורשים').