סקר טעם אישי קצרצר

nuly123

New member
אני דווקא חיבבתי את הראשיים ב-Fated to Love You

&nbsp
וחשבתי שהכימיה ביניהם הייתה די טובה. הבעיה שלי הייתה עם העלילה התקועה שממש הרדימה אותי בחלק השני של הסדרה. הסדרה הזו היא אכזבת השנה שלי, כי ממש התלהבתי מארבעת הפרקים הראשונים, ובפרקים האחרונים סתם הכרחתי את עצמי לצפות.
אגב, חברה שלי פרשה מהסדרה בתחילת הפרק האחרון, כי היא פשוט לא הצליחה לסיים אותו מרוב שיעמום. אבל כמו תמיד, על טעם ועל ריח
אם כולנו היינו חושבים ומרגישים אותו דבר, העולם היה מקום משעמם מאוד...

cheburasha

New member
אני רשמית לא אוהבת את השחקן הראשי של הסדרה הזו

ראיתי אותו באיזה סרט ושם הוא שיחק ממש גרוע! והוא גם לא כל כך יפה בעיניי והדמות שלו בסדרה היתה מעצבנת עם הצחוק הדבילי שלו

הראשית היתה כזאת... קשה לי למצוא לה הגדרה אפילו. עולה לראש רק מילה "דלילה". יש מצב שזה חלקית גם בגלל האיפור. ראיתי אותה בתמונות איפה שהו אוהיא אישה מרשימה למדיי ושם היתה כמו עכבר

nuly123

New member
לגיטימי

&nbsp
אני דווקא התרשמתי ממנו ממש לטובה בסדרות כמו Thank you, Chuno ו-Deep rooted tree. ראיתי אותו גם בסרט The Client שבו הוא גילם דמות לא קלה בכלל ושונה מאוד מבדרמות.

cheburasha

New member
הוא שיחק בסרט The Client? לא זוכרת אותו שם!

ואללה. זה הוא היה הבעל של הנרצחת?
קטע... בכלל לא זוכרת אותו שם. הסרט מעולה ד"א.

desire33

New member
גם אני רוצה לענות :)

1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה? תשובה: לא בהכרח. מצאתי את עצמי רואה דרמות עם
שחקנים לא משהו, אבל התסריט והעלילה כיוון אותם, וזה איכשהו זרם לי בסופו של יום.
2. 2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה? תשובה: בהחלט. אני אדם שמוצא את עצמי רואה דרמה
95% מהזמן אך ורק בגלל הקאסט, העלילה באה אחר כך. אני שופטת האם לראות את הדרמה לפי השחקנים שמוצבים בפניה,
לשמחתי הגדולה, רוב הזמן זה ממש עובד לי, ואני צופה בדרמה עד הסוף.
3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה? תשובה: אני חושבת שזאת שאלה מאוד מאוד
קשה, כי יש הרבה. ההחלטה העיקרית זה בין גן סודי של היון בין או קופי פרינס של גונג יו. אבל אני אלך על קופי פרינס.. אחת
הדרמות עם כימיה מטורפת בין השניים..
4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה? תשובה: אממ יש לא מעט, אפילו המון. אני אזרום
עם התשובה של הרוב שזה מה שזורם לי כרגע בראש, אז 'ימים טובים'...
5. האם לOST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה? תשובה: לגמרי! פסקול הוא חלק מאוד מאוד חשוב בכל תהליך הדרמה,
ונותן השפעה עצומה לדרמה למי שלא שם לב.. אם תיקחו את רוב הדרמות הבכירות, תשימו לב שהשקיעו גם בפסקול שלה.
6. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוהה ממך ולמה? תשובה:
א. ליטר של דמעות - דרמה ענקית של היפנים :] אריקה, הראשית הייתה גדולה מהחיים באחת מהדרמות המרגשות והגדולות
שהיו עד היום.
ב. קופי פרינס - צפיתי בדרמה המון..!! דרמה קוריאנית אדירה שסימלה כמה כימיה חשובה בין הקאסט, בספיישל מי שראה
את יון הון יה בוכה ללא הפסקה בגלל שהיא התרגלה כבר להיות חלק מהקאסט חח. אני חושבת שזו אחת הדרמות הגדולות
שהיו בתעשייה הדרום קוריאנית במיוחד עם תסריט מעולה, אמוציות גדולות, והכיף וההנאה שהיה בכל ההליך.
ג. מלכת השלג - יש רוב גדול של אנשים שלא אהב את הדרמה, אבל אני אישית ראיתי את הדרמה כמה וכמה פעמים, כי
היא פשוט השפיעה עלי חח. היון בין וסונג יורי שברו אותי, זאת הדרמה השנייה שצפיתי בה אחרי סאם סון המתוקה, וזה
בהחלט השפיע עלי.
ד. חייבת חייבת להוסיף את Byakuyako עוד אחת מיצירות המופת הגדולות מהעולם היפני, דרמה אדירההה, טרגית, וכל
כך חזקה בכיכובו של יאמדה הענק והארוקה הנפלאה, מומלץ למי שרוצה משהו חזק.
7. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ממך ולמה? תשובה: אירלנד של היון בין אל תשאלו שאלות לא תשמעו
שקרים, פשוט דרמה איומה. da meul אוי כמה שציפיתי מהדרמה והתאכזבתי.. ועוד אחת? אממ לא אהבתי את dream,
או Lovers, זה היה שיעמום נוראי..
8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם? תשובה:
אכן יש כמה.. לא עוקבת אישית, אבל מחכה לתוצאות כבר כמו Kim Woo-bin(חולה עליו מאז ה'יורשים').

Larc En Ciel

New member
לקים וובין עומד לצאת סרט חדש במרץ

לסרט יקראו Twenty, ולפי הטיזר זה נראה כמו סרט שיהיה חבל לפספס
.

אוייי זה נראה טובבב!!! יש את זה בעברית?

(למרות שפעולה לא התחום שלי, אבל וו בין נראה פה פשוט מושלם ומתאים לתפקיד כמו כפפה ליד...)

maayanro123

New member
האמת היא שאין לי מושג

אני בד"כ רואה דברים עם תרגום לאנגלית, אז אני לא מעודכנת בתרגומים בעברית שוצאים.. אבל אני מניחה שיתרגמו את זה בשלב כלשהו

לפי הטיזר פה זה נראה שממש לא מתאימים לו תפקידי קומדיה

יש לו הומור דק והוא טוב עם חיוך בעיניים, אבל השתטויות פשוט לא טבעי עליו. נראה מאולץ לגמרי.
למרות שדווקא מתאים לי עוד סדרת תיכון איתו

עונה

1. אם רוב הקאסט משחק רע, אבל התסריט טוב תפרשי מהדרמה?
זה תלוי עד כמה הקאסט הגרוע נראה טוב

2. אם התסריט רע, אבל הקאסט טוב תמשיכי לצפות בדרמה?
כן. נשיקה שובבה.
3. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי טובה?
4. לאיזה זוג ראשי שכיכב בדרמה/סרט שראית הייתה את הכימיה הכי רעה?

לא מבינה בכימיה...

5. האם לOST יש חלק בניקוד הסופי שלך לדרמה?
לא רק חלק בניקוד הסופי, אלא במקרים קיצוניים גם חלק בהחלטה אם לנטוש את הדרמה או לא.
6. מה הן שלושת הדרמות שקיבלו את הניקוד הכי גבוה ממך ולמה?
לא מנקדת באופן סדיר (בעצם - לא מנקדת בכלל
), אבל ה-דרמה שלי היא Boys over Flowers. שחקנים עם המון קסם, עוצמה ויופי (ובגדים יפים... חחח), רובם גם שחקנים מצויינים, דמויות נוגעות (יון ג'י הוא
) נופים עוצמתיים, OST שאני מאוד אוהבת (חריגה בנוף?
) ובעצם כל מה שדרמה טובה צריכה...
יש קטעים שהייתי מסננת (האמא המכשפה, ההורים של ג'אן די) אבל אי אפשר שהכל יהיה לפי הטעם שלי

8. האם יש שחקן/שחקנית שתפסו את העין שלך לאחרונה, ואת חושבת להמשיך לעקוב אחרי פרוייקטים שלהם?
קים ג'ה ג'ונג, כבר אמרתי?

חריגה בנוף #2, אבל מאוד אהבתי אותו ב"להגן על הבוס". גם את המשחק, גם את המראה ובוודאי את השירה. פייטינג!

למעלה