שרשור שאלות לשבוע חדש!

אם בא לך

למרות שאני מודה שהשירות לקוחות, עליו קראתי מזמן באיזה בלוג (בנוגע לחומרים מסוכנים בלקים שלהם) מאוד מאוד הוריד לי את החשק לקנות מוצרים שלהם...

yulka303

New member
ציפורניים מתפצלות :( יש מה לעשות?

כהציפורניים קצרות הכל בסדר, ברגע שהן מתחילות לגדול - ישר מתחילות להתפצל מהחלק הלבן (מקווה שזה מובן).
ניסיתי הרבה מחזקים, לא לשייף, רק לגזור/לא לגזור בכלל. אוף מה עושים איתן?

שמעתי רבות

על הסרום של שיק
http://www.yofi.info/image/users/33021/ftp/my_files/סרום הזנה.jpg

מודה שלא ניסיתי.

וגם, יש את הקרם של פלקסיטול שטוענים שהוא טוב לקיוטיקלז (עור מסביב לציפורן) וגם הפיצולים, אבל בו כן אני משתמשת ותכלס עליי לא הרגשתי שיפור. מצד שני אני משתמשת יום כן יומיים לא יומיים למה לא

trilliane

Well-known member
מנהל
הסרום של שיק לא עזר לי בכלום לפיצולים

אני חושבת שבגדול הוא שיפר את המצב של העור מסביב, אבל הוא לא היה גרוע מלכתחילה ולדעתי כל שמן או קרם הזנה עושים את העבודה. כיום אני משתמשת בפלקסיטול והוא עושה לי נעים לעור ואני מחבבת את הריח, אבל לא מזיז בכלום לפיצולים...

אחרי שניסיתי את כל הטיפים האפשריים הרמתי ידיים. זהו, הם ניצחו, נכנעתי. אולי זה גנטי וככה זה, אולי זה האופן שבו אני משתמשת בידיים במהלך היום... כך או כך, זה מה יש והשלמתי עם המצב. גם ככה לא היו לי שאיפות להיות דוגמנית ציפורניים, לא נורא...

Feeorin

New member
Opi nail envy

יש סוג מיוחד לציפורניים רגישות ומתקלפות, והוא עזר לי אחרי יחסית מעט זמן ועכשיו הן ממש חזקות ובבקבוק בקו.י רואים שהשתמשתי בו, החסרון היחיד שלו הוא שלרים ממש לא עמידים עליו ומתקלפים בחתיכה אחת אחרי יום וחצי

oggi9

New member
ג'ל טופ קואט של שיק

היי בנות
ראיתי היום טופ קואט למראה ג'ל של שיק
הייתי רוצה לחפש קצת ברשת על טופ קואטים דומים לפני שאני קונה
איך מחפשים את זה באנגלית?

למעלה