ויוה כבר היו צריכים לפרסם את המחליפה הברזילאית

faery18

New member
טוב אם מצרפים את שלל תשובותיהם אפשר להניח בזהירות ש..

אחרי השוד הגדול תגיע האחד.
עכשיו רק צריך לקוות שבמקום בובה פראית תגיע הברזילאית החדשה ולא בטי.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שהיה צריך לצפות לזה

כי הטלנובלות של גלובו הן יקרות מאוד וגם כך שידרו שתיים במקביל ועכשיו לשדר את האחד בשידור חוזר אחרי כמעט 20 שנה ופעם שלישית זה גם לקנות זכויות שידור מחדש. זה בטח לא בתקציב של ויוה שתי ברזילאיות פעמיים כמעט ברצף והפייסבוק ובטח עוד דרכי תקשורת מוצפים בבקשות להאחד לשידור נוסף במיוחד לאחר שהביאו את בובה פראית. אני עדיין מקווה שאני טועה ואם זה כבר יקרה אז שלפחות במקום בובה פראית ישדרו טלנובלה חדשה בספרדית.

evglev1

Well-known member
מנהל
למען ההגינות גם על נור ואובססיה

הודיעו פחות מחודש לסיומן של איפט והעונה הראשונה של אישה שלא לדבר על המחליפה של הרי את מוכרת לי שהודיעו עליה רק בשבוע שעבר.

evglev1

Well-known member
מנהל
עד עכשיו לא פרסמו ובשבת הם לא עובדים

אם מושכים את זה ככה, כמעט בטוח שמדובר בשידור חוזר.

tami129

New member
כבר פרסמו את התוכן של כל הפרקים

עצוב אם יהיה רק שידור חוזר...

למרות שהסדרה "האחד" היתה מאד יפה, אני רוצה לראות סדרות חדשות
וגם הסדרה מאד ארוכה, אאל"ט 200 פרקים, כ"כ התלהבו ממנה אז דווקא בחו"ל האריכו ולא קיצצו מה שבדר"כ עושים עם סדרות מברזיל

evglev1

Well-known member
מנהל
250 פרקים בבינלאומית ובברזילאית 222

כך שזה סותם את המשבצת לשנה שלמה ואם זה בשבע בערב שנה ושבוע כי במשבצות של 18:10 ו-19:05 ביום השואה, יום הזיכרון ויום הכיפורים (אם לא יפול על שבת) מתבטלים שני פרקים בכל אחד ולא רק פרק אחד כמו במשבצות אחרות, כך שמבחינת הימים זה כמו 256 פרקים אלא אם יום כיפור נופל על שבת וזה כמו 254 פרקים.

אכן הופתעתי שהמחליפה של רק אלוהים סולח חדשה, מסתבר שזה אכן תשתית למשבצת/ות חוזרת/ות בפריים טיים. למרות כשמי זה מי החליפה את אהבות אמיתיות החליפו בינה לבין המשבצת של 20:00 שבה שודרה בלב הסערה בשידור חוזר, עכשיו משאירים את זה ככה, סדרה חדשה ב-23:20. טוב זה אולי יעלה את הסבירות שדם ואדמה יהיה ב-VOD של כל החברות.

Dona Sonrisa

New member
לדעתי...

המחליפה של שוד הגדול היא האחד..
זו ההפתעה... ולכן מושכים את זה כי זה שידור חוזר..
והמחליפה של בובה פראית צפויה להיות כנראה עוד שידור חוזר בטי..
ולכן המחליפה של רק אלוהים סולח היא חדשה..כי צפויים שני שידורים חוזרים של טלנובלות נוסטלגיות..
חבל שאין טלנובלה חדשה כנראה.
אגב מישהו יודע מתי השוד הגדול ובובה פראית וגם איסבל נעלמים מהוט vod ???
ואיך עושים שהקול באתר של ויוה יהיה כזה שאפשר להקשיב רצופים הפרק של טלנובלות באתר ?

faery18

New member
אכן

ובשורה התחתונה הם כבר לא יפתיעו אף אחד

לגבי המחליפה של בובה פראית יש לי עוד תקווה. אני מתקשה להאמין שהם יעלימו גם אם זמנית משבצת ברזילאית.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא הגיוני שלא תהיה משבצת ברזילאית נוספת בזמן האחד

כי זה לא כמו בובה פראית שליאיר דורי יש לכל הפחות קשרים בהפקתה ולקנות זכויות שידור של ברזילאית של גלובו ועוד היחידה שבה הגרסה הבינלאומית ארוכה מהגרסה הברזילאית, כלומר ללא קיצוצים ובכלל של גלובו, זה אולי לא בתקציב של גלובו גם האחד וגם עוד ברזילאית, אבל יכול להיות שישימו לטינית חדשה במקום בובה פראית ויכול להיות שגם ברזילאית כי הרי היה להם תקציב לשדר במקביל את רוק סטאר והכוח לאהוב שנמשכה גם כשהשוד הגדול התחילה.

evglev1

Well-known member
מנהל
איסבל חזרה להוט VOD? כי אני זוכר שהורידו אותה

בכל מקרה לא יודע איך בהוט, אבל בפרטנר VOD מודיעים על הירידה כחודשיים מקסימום שלוש מראש, והכי מוקדם שמופיע תאריך הורדה זה לאחר שידור הפרק האחרון בטלוויזיה. ואני מניח שבגלל שבובה פראית זה בכל זאת 270 פרקים היא תישאר ב-VOD יותר מהאחרות.

למעלה