יום ראשון - שאר העולם

nitsansh

New member
שחייה שוב במוקד

14 טקסי מדליות יערכו ביום התחרויות השני (לפי המנין הרשמי).
4 מהם יתקיימו בבריכת השחייה, למנצחים ב-100 חזה ו-4X100 חופשי ולמנצחות ב-100 פרפר ו-400 חופשי. משחי חצי גמר יתקיימו ב-200 חופשי ו-100 גב לגברים (בהם נקווה לנציגות ישראלית) ו-100 חזה ו-100 גב נשים. תחילת תוכנית הערב בשעה הקבועה, 19.30.

המדליות הראשונות יוענקו כמו אתמול לקלעיות, באקדח אויר (הגמר ב-13.45). גמר נוסף בקליעה יהיה בתחרות שנקראת סקיט (סוג של קליעה ברובי ציד), גם כן לנשים (16.00).

טקס המדליות הבא יהיה כנראה של מירוץ אופני הכביש לנשים, אשר יחל ב-14.00 אבל צפוי להימשך כ-4 שעות.

בקפיצות למים יתקיים הגמר הראשון, בקפיצות סינכרוניות ממקפצות של 3 מ' לנשים (17.00).

בהרמת משקולות יהיו 2 גמרים: לנשים במשקל 53 ק"ג (17.30) וגברים 56 ק"ג (21.00).

בג'ודו יתקיימו, כרגיל, 2 גמרים: 52 ק"ג נשים ו-66 ק"ג לגברים (18.00).

גמרים נוספים יהיו בקשתות (קבוצות נשים, 20.01) ובסיוף (חרב יחידים, 21.10).

בסה"כ יתקיימו תחרויות ב-24 ענפים, כאשר לרשימה יצטרפו קאנו סלאלום, קפיצות למים, הוקי, שייט (דגמים ללא ישראלים) וכדורמים.

בענפי הכדור הפופולריים, יתקיימו המשחקים הראשונים בשלב הבתים לגברים בכדורסל, כדוריד וכדורעף.
במוקד טורניר הכדורסל יהיה המשחק של קובי בריאנט ושות' נגד צרפת, בשעה 16.30. אני מצפה שנראה לפחות חלק ממנו בערוץ 1.
בכדורגל יתקיים כבר המחזור השני. המשחקים הבולטים: ברזיל-בלרוס, סנגל-אורוגוואי, בריטניה-איחוד האמירויות, ספרד-הונדורס.

Amir BA

New member
ניצן תודה. הערה אחת

נראה לי שהגמרים של השחייה מתחילים ב-21:30 ולא ב19:30

JonJon9

New member
לטובת החדשים וכו' אזכיר

שהשעה בלונדון היא שעתיים אחורה מכאן.

הבריטים מתחילים להכנס ללחץ

היום הראשון נגמר בלי מדליות עבורם ועם שתי אכזבות - אחת מהן ענקית. מארק קבנדיש אלוף העולם במירוצי כביש שזכה בארבעה קטעים בטור דה פראנס האחרון ונחשב לספרינטר הטוב בעולם היה מועמד מובהק לקחת היום את מרוץ הכביש. אחרי כל ההיפ עם הטור דה פראנס והעובדה שהייתה לו קבוצת תמיכה מדהימה כולל ויגינס זוכה הטור שמטרתה הייתה לקחת אותו עד לספרינט הסיום הם היו משוכנעים שהמירוץ הזה בכיס שלהם. הם התאכזבו עמוקות כשהוא והחבורה נשארו מאחור ולא הצליחו להדביק חבורת בורחים. מיילי, התקווה שלהם למדליה בבריכה בארבע מאות מעורב הגיעה למקום 5. יגיעו עוד הרבה מדליות כמובן הם מקווים מאוד לקבל זהב מאדלינגטון בארבע מאות חתירה (היא האלופה האולימפית) ובגרע שיתחילו הגמרים של החתירה והמדליות באופניים המדליות יתחילו לזרום אבל בכל זאת הטון של השדרים היום היה טיפה מאוכזב ומודאג.

nitsansh

New member
חבל שאין מישהו זמין שיש לו גם יכולת לחבר

שרשורים... זה היה עוזר הרבה יותר...

הגשתי בקשה להנהלת הפורומים,כרגע הם לא רוצים

ניסיתי להציע את עצמי לחודש אבל הם לא מעוניינים כרגע במנהל נוסף.

חבל,הולך להיות פה בלגאן אטומי בחודש הקרוב...

או שלא! תפנית גדולה בעלילה...

מסתבר שההצעה שלי גרמה לתפוז לפקוח את העיניים.

אבי מנהל פורום טניס מונה לתפקיד,זה מינוי מצוין,אבי מנהל טוב ומסודר.

בהצלחה אבי :)

katam

New member
שמחה על המינוי , אכן חייבים מנהל נוסף פעיל

בתקופה הזאת

BentzWatchJudo

New member
טוב שמינו מנהל נוסף ובעל ניסיון!

במקרה שלך לאונרדו אני לא רוצה להגיד שטוב שלא מינו אותך אבל אני כן אגיד שחובת ההוכחה אליך להתייחס לכל! הספורטאים בכבוד ולהתנצל על שמחה לאיד כלפי ספורטאית גדולה וסגנית אלופת אירופה ירדן ג'רבי.

yati6

New member
בנץ זה מגוחך, אף אחד לא חייב לך התנצלות

והוא לא צריך להצטער אם הוא ביקר\ קטל \ קילל את "הוד רוממותה" ירדן ג'רבי.

ספורטאים צריכים לעמוד בפני ביקורת. גם אם אתה חבר שלהם או מתיימר להיות כזה זה לא אומר שאי אפשר לבקר אותם פה. זה חלק מהספורט, וכאן זה פורום אוהדים לא חברים של ספורטאים.

אתה תמיד טוען שנותנים עדיפות לא צודקת לכדורגל. אל תשכח שכדורגל זה אולי הענף שבו שחקנים עומדים בפני הביקורות הקשות ביותר, בעולם בכלל ובישראל בפרט. כל רגע נתון עיתונאי רק מחכה לפליטת פה, סיבוב במועדון בחצות או סתם שני משחקים גרועים ברציפות של שחקן בשביל לרדת עליו, בניגוד לספורטאים האולימפיים שלפחות כאן בארץ חיים בתוך בועה תקשורתית.

הרי יכול להיות שמקיוסטה למשל כבר נפלה מהקורה בכמה תחרויות. אבל מי שלא רואה את הנפילה מהקורה גם לא יכול לצחוק עליה.

עכשיו באולימפיאדה כל הפוקוס עליה ועל חברי המשלחת האחרים. פתאום זה מלחיץ.

אז בנץ, תעשה טובה. אל תפגע בחופש הביטוי של אף אחד מחברי הפורום, תפסיק עם הקביעות האלו של שופט בית המשפט העליון ותנסה לשים בצד את הג'ודאים חבריך לחיים.

BentzWatchJudo

New member
אף אחד מהספורטאים לא חבר שלי

כתבת פה פוסט מלא באי דיוקים בלשון המעטה ואין לי כוח לענות לך על הכל לפחות לא כרגע.

איפה ראית אותי מתלונן על עדיפות לכדורגל? כשיורדים על כדורגלן בלי סיבה זה כואב לי בדיוק כמו שיורדים על ירדן ג'רבי או אריק זאבי או ולריה. ספורטאים הם קודם כל בני אדם וזה שיש עיתונאים שלא מכבדים את עצמם ואת המקצוע שלהם לא אומר שאני אשתוק כשמשהו שאני מתכתב איתו מתבטא בחוסר כבוד.
אני לא פוגע בחופש הביטוי של אף אחד כמו שמה שכתבת עכשיו לא פוגע בחופש הביטוי שלי אני עדיין חופשי להמשיך לכתוב מה שבא לי ואתה חופשי להעיר עד מחר.
אין לי בעיה עם ביקורת, יש לי בעיה עם חוסר כבוד, זלזול, שמחה לאיד, בורות וחוסר היכולת להתנצל ולהודות בטעות.

yati6

New member
"החוסר יכולת להתנצל" - אתה מדבר מנקודת מבט

אישית. כמו כן הדברים האחרים שאמרת. לדעתך אנשים לא מסוגלים להתנצל, לדעתם אין להם על מה בכלל. אל תצא מנקודת הנחה שאתה צודק.

הביקורתיות היא חלק מהעיתונות וחלק מהכתיבה בפורום הזה, ולעתים היא גם קצת מוגזמת אך זה חלק מהביקורת במציאות שאנו חיים בה. לספורטאי ברמה אולימפית זה לא צריך להזיז אם כותבים עליו משהו רע בעיתון או באינטרנט.

בכל מקרה - מקבל את התגובה שלך. אין לי כוונה להתנצח איתך, אני רק מקווה שתהיה יותר עדין ולא תמהר להגיב באגרסיביות כל יוזר שאמר משהו על ירדן, גולן או כל ספורטאי אחר.

למעלה