יום ראשון - שאר העולם

BentzWatchJudo

New member

אני תמיד מדבר רק מנקודת מבט אישית

אם אני לא אחשוב שאני צודק אני אודה בטעות. (זה שאני חושב שאני צודק כמובן לא אומר שמשהו אחר צריך לחשוב שאני צודק, זכותו לחשוב שהוא לא צריך להתנצל וזכותי לכתוב שלדעתי מגיעה פה התנצלות)
גם אני מקבל את התגובה שלך ולא מעוניין להתנצח. אפשר בהזדמנות אם תרצה להתעמק יותר בנושא זה אבל כמובן ברוח טובה.

אני ממש לא ממהר, הדברים של לאונרדו על ירדן נאמרו לפני כמה חודשים והתגובה כמו שראית הגיעה היום.
הספורטאים כמובן צריכים לדעת להתמודד עם כל הקשיים כולל אכזבות, וביקורות מתלהמות ולא מקצועית. מצד שני לי ולאחרים מותר לבקר את המבקרים והמתלהמים ולהעמיד אותם במבוכה קלה בדיעבד מול הביקורת שמתגלה כלא מוצדקת בלשון המעטה (בדיוק כמו שהפר..11 אגב עשה במקרה של עמיר פלג ואריק זאבי, רק שבמקרה זה הפר..11 נאה דורש אבל לא נאה מקיים, ראינו היום עם השמחה שלו לאידה של ולריה)

בקשר לאגרסיביות אני לוקח לצומת ליבי אבל לא בטוח שיהיה שינוי, לפעמים אני כותב פרובקטיבי בכוונה אבל אף פעם הביקורת שלי לא יותר מתלהמת ולא פחות מכובדת מהביקורת שאותו יוזר כתב כלפי הספורטאי. חברי הפורום גם הם לא חסינים מביקורת גם אם לדעתם או לדעתך הם צודקים זה לא מחייב אותי לחשוב שהם צודקים.

איזה שמחה לאיד בדיוק? אתה מדמיין...

אני לא אוהד של אליס,ולא שונא של ירדן.

אני שמחתי שאליס זכתה בכרטיס ללונדון בזכות,כי ירדן לא הציגה יכולת טובה בחצי שנה האחרונה.

וגם תחרות טובה בודדת באליפות אירופה לא תשנה את זה.

לגבי כל העניין של "הפסד מביך" וזה...
תראה כמה קוטלים פה שחיינית,מתעמלים,טניסאים וכו...

זה שהג'ודו הוא ספורט קשה ואכזרי,לא אומר שאין בו "הפסדים מביכים"

תאר לך רגע שארשנסקי היה מעיף את היפני באיפון מהיר.
נכון זה קורה,אבל מה אתה חושב,שהיפנים לא היו קוצצים את הג'ודוקא שלהם לחתיכות?

אמרתי אז ואגיד גם היום,יש מקום לביקורת,בעיקר אנחנו שמבינים בתחום וקשורים לספורטאים שלנו,יש לנו יותר זכות לבקר ולהתאכזב מאנשים שבאים משום מקום ומטיחים רפש בכל מקום.

אם אין דבר כזה הפסד מביך,אז גם אין דבר כזה נצחון גדול.
ואז בעצם אתה פורט את הג'ודו לנצחון והפסד,כאשר לדירוגים ולשלבים אין בעצם משמעות.

ושוב אני אגיד,הפסד מביך הוא לא בזיון,הוא פשוט הפסד לא מחויב המציאות.
אם שראפובה תפסיד היום לפאר,זה יהיה הפסד מביך,לא משנה ששחר הייתה 11 בעולם לפני שנה וחצי,בכושרה הנוכחי של שחר,אם שראפובה תפסיד לה,זה יהיה מביך,לא משנה כמה תסובב את זה.

וכמובן גם הצד ההפוך,בשביל שחר זה לא יהיה סתם "נצחון" זה יהיה נצחון ענק.

בקיצור אני נטפל לאדם הלא נכון,אני מעולם לא איחלתי לאף אחד לפרוש,לא רמסתי אף ספורטאי,לא ירדתי לפסים אישיים,ובטח שלא שמחתי לאיד על אף הפסד ישראלי.

לפעמים אני מאוכזב,לפעמים זה מתסכל,אבל מעולם לא חציתי גבולות.

אני יותר פטריוט מרוב האנשים שהכרת ותכיר בימי חייך.
אבל האמת הפנימית שלי לא מאפשרת לי להיות סלחן בן סלחן כמוך.
אם יש לי ביקורת או אכזבה כלפיי ספורטאי,אין לי בעיה להגיד אותה,כמובן עם לשמור על כבודו של הספורטאי...

בקיצור אל תמהר לשפוט אנשים אחרים.
כל עוד הם יודעים גבולות,ואוהדים ומעודדים את ספורטאינו,דיינו.

BentzWatchJudo

New member
תראה לאונרדו

ירדן נתנה שתי תחריות טובות ולא תחרות אחת טובה. גם עכשיו קשה לך לפרגן לה למרות שממש מגיע לה, מגיע לה הרבה יותר משהגיע לה הביקורת שלך אז.
צצת פה בפורום פעמיים ברגעים הכי קשים של ירדן ושמחת לאידה וגם כשהתברר שהיא עלתה לתחרות פצועה לא ראית צורך להתנצל על הניסוחים שלך למרות שהגבתי לך במפורש ואני בטוח שראית את התהיות שלי אז.
ומה לעשות פה בפורום אתה לא פעיל באופן קבוע אז אני לא מכיר אותך ואת הפטריוטיות שלך, אני שופט לפי מה שראיתי ומה שראיתי זה יוזר ששמח על כל הפסד של ירדן.

נתון מדהים מהג'ודו

אחרי שאתמול כל המדורגות 1-8 העפילו לרבע הגמר בנשים עד 48 ק"ג
היום כל 4 המדורגות הראשונות הודחו ורק אחת מהמדורגות 5-8 עלתה לרבע הגמר.

תחרות טניס- גרמניה מול פולין

מי ניצחה בסוף? בטניס שהיה עכשיו , אני לא זוכרת את שמות הבנות-
גורגיאו'ס מול הפולניה...

avi13885

New member
שערורית שיפוט בג'ודו (לפי יעל ארד)

יעל ארד פרסמה את הסטטוס הבא:

שערוריית שיפוט בקרבות רבע הגמר במשקל 66 קג. ועדת השיפוט הכריחה 3 שופטים בכירים להפוך החלטה על פיה -ולהעניק את הניצחון ברבע הגמר ליפני אבינומה היפני למרות ששלושת השופטים פה אחד חשבו שהקוראני צ'ו היה דומיננטי יותר בסיום 8 דקות קרב ללא הכרעה. השופטים חזרו למזרון בבושת פנים והרימו בכפייה את בדגל הלבן לטובת היפני.
האם נלקחה מהשופטים כל זכות שיקול דעת ? האם הפוסק היחיד הוא יו"ר ועדת השיפוט?
זה חסר תקדים ומאוד מסוכן!!!
וכל זה מבלי להיכנס לאיכות ההחלטה אלא לדרך בה נלקחה!

https://www.facebook.com/aradyaeljudo/posts/323854454373180

niv gelb

New member
שערורית הפוליטיקה בספורט...

מה זה כל הענפים המצחיקים האלה ....
בדמינטון שחיה אומנותית ריתמיקה
קפיצה במוט נשים
סירת לייזר דריאל
כמה ספורטאים יש בענפים האלה ?
מביאים כמה עולים ויאלה יש משלחת
עם כמה עסקנים ? זה לא רציני... חבל על הכסף.
יש המון ענפי ספורט בגלל העסקנים...
שישקיעו בענפים גדולים את כל הכסף.

PRINCER

New member
אני לא יודע למה אני מגיב

אבל זה פשוט בוער בי...

ענפים מצחיקים? כנראה שאנשים קצת יותר גדולים ממך לא חושבים שהם מצחיקים!
ההשקעה בענפים האלו זניחה וזה שיש הישגים (העפלה לאולימפיאדה והתברגות בין 20 הטובים בעולם = הישגים!).

אתה לא רוצה? אל תראה. אל תחזיק אצבעות, אל תעודד.

הכסף מגיע להם הרבה לפני מקומות אחרים שמקבלים כסף מהמדינה. כי מה שהם מקבלים זה די בדיחה.

אגב אני בטוח שאתה לא בין הטובים בעולם במה שאתה עושה, אז אולי גם לך לא צריך לתת שכר, זכויות סוציאליות וכו.

cscan

New member
אתה בטח טרול ערס חובב כדורגל מושבע

שפוקד את המגרשים כל שבת ומוציא מרגליות מהפה. עשה טובה, עוד כמה שבועות מתחילה העונה, תשאר שם.

nitsansh

New member
בינתיים כל המדליות של ישראל היו בענפים

הקטנים שאתה צוחק עליהם...

niv gelb

New member
אני כותב ברצינות...

מה עוזרת מדליה בענף שלא פופולרי בארץ ?
אז זכינו במדליה בקיאקים מה זה תורם לספורט בישראל.
אז יש איגוד הזה והזה והזה...ויש עסקנים ויש נסעות לחו"ל...
כן, הכסף צריך ללכת לענפים הפופולרים בלבד.
אני לא ערס אני ספורטאי בן 60 ! (טניס ואופניים)
כצעיר באמת הייתי בכדורגל.

guinnart

New member
אחד מגיבורי היום: שבדטואשווילי

חברי הפורום כבר מכירים אותו.
בן 20 מגיאורגיה, היה אלוף העולם לג'וניור ב- 2011. התחיל להתחרות בבוגרים רק השנה והצליח לנצח פעמיים רצוף גביעי עולם (כולל נצחון על פולק), להשיג ארד באליפות אירופה, להיכנס ברגע האחרון לרשימה האולימפית ללונדון באחד המקומות האחרונים (שזה די מדהים בהתחשב במיעוט התחרויות שלו בסבב) - ולזכות בזהב אולימפי!
ואת כל זה הוא עושה עם ג'ודו חיובי והתקפי והמון כשרון.
יש סיכוי שזו תחילתה של קריירה מופלאה.

apy ape

New member
ועוד כמעט גיבורה: מארי מולר מלוכסנבורג

הפסידה בקוקה בקרב על הארד וכמעט הפכה להיות הלוקכסנבורגית הראשונה מזה 60 שנה לזכות במדליה

noam_ma

New member
ועו שיא עולם בשחיה! 100 מ' חזה גברים.

ואן דר בור עם 58.46.

למעלה