יום שני - שאר העולם

nitsansh

New member
יום שני - שאר העולם

12 מדליות זהב יחולקו ביום התחרויות השלישי.
המוקד, כרגיל בימים הראשונים, יהיה בבריכת השחיה, שם יחולקו עוד 4 סטים של מדליות, ב-100 גב לגברים ונשים, 200 חופשי גברים ו-100 חזה נשים. תחילת תוכנית הערב בשעה הרגילה, 21.30.
באולם ההתעמלות יוענקו המדליות הראשונות, בתחרות הקבוצתית לגברים (18.30).
יתר תחרויות הגמר היום:
קליעה - רובה אויר גברים (14.15)
קפיצות למים - קפיצות סינכרוניות מ-10 מ' לגברים (17.00)
הרמת משקולות - 58 ק"ג נשים (17.30), 62 ק"ג גברים (21.00)
ג'ודו - 57 ק"ג נשים (18.00), 73 ק"ג גברים (18.10)
סיוף - דקר נשים (21.40)

nitsansh

New member
ניצחון גדול של אנייל הצרפתי

פארק וסון התחלקו במקום השני, והותירו ללוכטה רק את המקום הרביעי.

nitsansh

New member
אריק זאבי? ביום חמישי

כבר היה היום (ראשון) קפיצות למים (נשים מ-3 מ') והסיניות כמובן ניצחו...

uma cuica

New member
כן עכשיו אני רואה באתר

את הסכורניות לנשים
ומחר הגברים.
אז איזה משקל אריק ?

עדכון לגבי הבריטים

עדיין הולך קצת לאט אבל אתמול הגיעו סוף סוף מדליות ראשונות - כסף באופניים נשים מירו. כביש וארד לאדלינגטון גיבורת בייג'ין בארבע מאות מטר חופשי (המשחה החלש שלה). היום הם מקוים למדליה הסטורית של נחברת ההתעמלות גברים וממחר הזרם צריך להתגבר משמעותית בחתירה נדמה לי.

בהחלט התחלה חלשה מאוד עבור הבריטים

בהנתן גודל ההמלכה והמסורת שלה ומעל לכל כמובן מארחת, גודל הפער בין ציפיות ריאליות למימוש ריאלי גבוה למשל ביחס לישראל.

nitsansh

New member
קצת סבלנות... רק יומיים עברו וכבר מסיקים מסקנ

ות...

המסקנות הן רק לגבי הההתחלה הבריטית

ובניגוד לרגישות היתר של כמה אנשים שניתן להבין אותה לגבי ישראל (לאור חוסר הפירגון הסיסטמטי של עיתונאים ישראלים), אני לא חושב שיש כאן אוהד בריטניה אחד שנפגע מכך בפורום., בוודאי לא פסמיסט, שאמנם חי בבריטניה אבל עד כמה שהבנתי מגדיר עצמו ישראלי לכל דבר.
ואכן אוביקטיבית ההתחלה הבריטית כולל הבאנקר הבטוח שלהם באופניים שכשל היא לא מזהירה בלשו המעטה. אח"כ דברים יכולים להשתנות.

בנוגע לישראל אני בהחלט עדיין אופטימי ומקווה שהאייסים שלנו יכולים וצריכים לנסוק גבוה ולהוביל לאולימפיאדה מוצלחת מבחינתנו.

nitsansh

New member
באופנים אין באנקר בטוח

מרוץ הכבישים האולימפי הוא התחרות הכי פחות צפויה בענף זה.

זה לא ענין של בריטניה או ישראל. הסקת מסקנות אחרי 2 ימי תחרויות מתוך 16, ו-26 תחרויות גמר מתוך כ-300, היא פשוט לא רצינית...

כל כך נכון ועדיין בתקשורת הבריטית זה היה W

זו באמת אחת התחרויות האולימפיות הכי פחות צפויות אבל אחרי הטור דה פראנס התקשורת הבריטית היתה באופוריה מוחלטת ודיוני המדליות שם לקחו את מירוץ האופניים כW כפול בלי להתייחס בכלל לשאר המתחרים.

נכון שמוקדם מדי להסיק מסקנות אבל הם בהחלט ציפו להיות במקום אחר לגמרי גם אחרי 2 ימים.

ואגב, מה קורה לגרמנים???

nitsansh

New member
אני לא מתיימר להבין בענפים הקטנים, אבל באמת

שעוד מוקדם להסיק מסקנות...
היה צפוי שהסינים יובילו בהתחלה כי הם חזקים בענפים כמו קליעה, הרמת משקולות וקפיצות למים.

אני מניח שהבריטים יתחילו לקבל מדליות

חלקן אולי מוזהבות דרך ענפים שנתונים במינון אבסולוטי לשרירות דעות שופטים, כמו למשל קפיצה למים, ריתמיקת מים, רכיבה על סוסים ,חתולים או חרגולים.
זה טבעי למארחת.

השאלה היא כמה מדליות הם יקבלו בהמשך בענפים שאינם כאלה?
יהיה מעניין לראות בהמשך, והאם הם יתקרבו אל המקום 3-4 כפי שעלה בצפי בחברות ההימורים.

כנראה שלא כמו שהם רצו

א. כמו שזה נראה, את המקום השלישי שאליו הם כיוונו מלכתחילה ("אנחנו לא מנסים לעבור את סין אבל בהחלט נראה לי שנחלוף על פני הרוסים" ציטוט מלפני שבוע) הם לא ישיגו וגם הרביעי בכלל לא נראה באופק.

ב. אין להם יותר מדי ספורטאים טובים בענפים האלה (ענפי השיפוט השרירותי) וכבר עכשיו אפשר לראות שהם לא מקבלים העדפה ברורה.
רק היום ג'ודקא בריטית בכלל לא רעה הפסידה בהכרעת שופטים (אין סיכוי שזה היה קורה בסין)

עכשיו כשאני בודק....

נראה לי שחלמתי או ערבבתי בין תחרויות כי באתר מצויין שהיא הפסידה בואזארי.

אני משום מה זכרתי החלטת שופטים
עכשיו השאלה אם להאשים את האתר ברמאות, או לקחת אחריות ולהניח שאלו התוצאות של הרעלת ספורט קשה (אבל כבר אחרי 3 ימים???? מה יהיו הסימפטומים עוד שבוע?)

nitsansh

New member
דעתך על ענפים עם שיפוט אנושי ידועה...

שיפוט ביתי יכול לעזור במקרים גבוליים. הוא יכול לעשות את ההבדל בין מקום 1 ו-2, או בין 3 ו-4, אבל לא יעזור למי שלא מתקרב לאזור המדליות...

מעניין שלא הזכרת התעמלות, שבה הבריטים הציגו יכולת מצוינת במוקדמות ומועמדים לזכות במדליה בתחרות הקבוצתית לגברים שתתקיים הערב.

בקשר להתעמלות. זה בהחלט יכול לעשות את ההבדל

כפי שראינו בעבר גם בין מארחות שבשקט יכלו להיות במקום ה-4 שמקבלת מדליה כולל זוהב ולהיפך .
העובדה שהם מארחים בהחלט אמורה לתת להם את הפוש לזהב אם הם ישמרו על רמה סבירה.

למעלה