פרק 1 - פרק הזנקה

Roei152

Well-known member
מנהל
דווקא הרבה זוגות׳ התלוננו על ירושלים היה מצחיק שדווקא הספוג הירושלמי טע.ה בדרכים

Roei152

Well-known member
מנהל
אהבתי את הזוגות למרות שאף אחד מהם הוא לא מעיין ובת אל נקווה שבפרק הבא יהיו זוגו. טובים ..

ny22

New member
מנהל
אל תדאג, נראה שהולכת להיות עונה פשוט מ-ע-ו-ל-ה-

גםצופה

Member
מנהל
בכל עונה יש את הזוגות היותר בולטים...

אני בטוחה שגם בעונה הזאת יהיו כאלה.

ny22

New member
מנהל
חברים, נראה שהולכת להיות לנו עונה פשוט מעולה

הפרק הזה היה מרגש ומדהים בעיני. לראות את הזוגות וכל מה משסביב...
עברו לי כל-כך הרבה מחשבות במהלך הפרק הזה! (זה די בלתי אפשרי לכתוב את כולן).
&nbsp
ואז אמרתי לעצמי שזה רק הפרק הראשון, וזה עוד ירושלים (שזאת ככל הנראה העיר שאני מכיר הכי טוב בעולם...),
אז הולכת להיות לנו עונה פשוט מעולה

retardboi

New member
פרק חביב

שמחתי שהם הקדישו לג שלם לירושלים והציגו הרבה מהאתרים הבולטים של העיר. מאחר ולא נראה שהמירוץ האמריקאי יגיע לישראל אי פעם אז לפחות זה.
ההצגה של הצוותים כהרגלה היתה אובר מבוימת וארוכה מידי אבל מעבר לכך הלג היה בנוי טוב והפרק יצא נחמד.
טילטיל ומזרחי תופסים את התקן ה"עממי" הדי מעיק שאוכלס לפני ע"י אוסי וכרמית ובדומה להן שניהם עושים הרבה שואו גרוע למצלמה. זה נמאס מאוד מהר ואני מקווה שהם יודחו בקרוב.

הקטע של פנינה רוזנבלום מאוד תמוה. כנראה הם לא הציעו לה מספיק כסף והיא סגרה דיל שהיא תודח על הלג הראשון ושיוכלו להתמש בשם שלה בשביל הפרסום לפני שהעונה מתחילה.

ny22

New member
מנהל
כתבת יפה. בעיקר לגבי ירושלים. אבל למה נראה לך שהקטע

עם פנינה מאוד תמוה?
היא בסה"כ רצה - נפלה - ושברה את היד....
אני לא מאמין שזה "מבוים" או משהו כזה..

Roei152

Well-known member
מנהל
בדיוק מה שבאתי לכתוב
יכול להיות שבשביל הריאלטי היא קצת הגזימה בתגגובה שלה לסטיטואוציות...

אני מבינה למה חשבת שזה תמוה

אבל לפעמים פשוט נופלים גרוע, ואפשר לשבור יד או רגל. אני מצטערת על הבת שלה חן שמאוד רצתה להשתתף, וכבר על ההתחלה הודחה

ddvic

New member
בינתיים הזוג שהכי עובר מסך בתוכנית הראשונה מבין הזוגות עד כה

הם זוג העולים החמודים.(ומשונה איך בכלל הם "הצליחו" להתגרש זה מזו?). (מקווה גם שיתנו להם הרבה זמן מסך)
&nbsp
שניים להם הם האמא והבת אירית וסיני שבשונה מהעונות הקודמות הפעם המשתתפת המבוגרת נראית שאקלית לא קטנה שכנראה תגיע לשלבים מתקדמים בזכות ולא בחסד של זוגות אחרים.

Roei152

Well-known member
מנהל
דבי הגיעה לשלבים מתקדמים מאוד...
למרות שהיא מבוגרת...

ddvic

New member
אתה יודע

אמרתי בזכות ולא בחסד. לההיא היתה "קצת" עזרה ואיתרוג מההפקה..קצת גם בזכות חיסול ממוקד לזוג האילתי שההפקה סידרה(הן בפיברוק פרסות והן בתכנוני לגים ממוקדים נגדם). וקצת גם נהנו מההתבלגנויות של איציק ואלירן.

Roei152

Well-known member
מנהל
את גם מוזמנת בהחלט לפורום שלי פורום סדרות ישראליות
הפורום שעוסק בסדרות כגוון זגורי ,מתים לרגע הבורר ,בתולות ועוד סדרות ישראליות

למעלה