< שאר העולם - יום ראשון >

מה קורה לפדרר??? הקלות.. כזאת קלות

זה נראה כמו הגמר של הויליאמסית.

< שאר העולם - יום ראשון >

הכרעות במשחקי בכדור - תור הנשים

פדרר רוצה את התואר החשוב החסר - מארי רוצה את התואר החשוב הראשון

סיף/ התעמלות/ ריתמיקה/ סוסים והמון מרוצים מוזרים בוולאדרום

בלאגן

יום עגום לרוסיות

התחיל בהפסד מביך לצרפתיות בכדורסל שלא התחשבו בתואר היורובסקט של האדומות
המשיך בהדחה צורבת בשלב רבע הגמר בכדורמים להונגריות המפתיעות
וממשיך עוד בכדוריד בתיקו מאכזב עם מונטנגרו שמדרדר אותם למקום השלישי ולמפגש מטריד עם הקוריאניות המצויינות ברבע הגמר.

בהמשך מחכה משחק חשוב על רשות בית א בכדורעף עם האיטלקיות (18:45 שידור ישיר)
לאור הנאחס היומי אולי כבר אפשר לסמן מראש את התוצאה?

הנחס היומי נשבר בכדורעף

במשחק מותח של שתי קבוצות המועמדות לפודיום, הרוסיות חוזרות מפיגור ומנצחות בחמש מערכות את האיטלקיות.
האחרונות יאלצו להיפגש כנראה בחצי הגמר עם האמריקאיות במה שהרבה חשבו שיהיה בכלל הגמר.

יכול להיות שהתנופה הבריטית נעצרת?

מארי ורובסון מפסידים לאזרנקות בסופר שובר שיוויון.

בכלל המרוץ המטורף של המדליות הבריטיות צריך כנראה להעצר מתישהו
בפרט שתכף מגיע מצבור המדליות הרוסיות עם החברים של יבסייצ'יק
ולבריטים כבר נגמרים התחרויות הפוטנציאליות

או שלא

אם אתה מכוון לעייפות אז לא נראה לי שהוא התאמץ

יותר מדי מול פדרר.

וגם משחק הזוגות המעורבים הוא הרבה יותר קצר.

לטעמי הם היו צריכים לקחת את המדליה הזאת.

herouth

New member
אני אשה.

ובכל זאת אני חושבת, שכמו שלוכטה לא הצליח לנקות את חומצת החלב מגופו בשחיה בשני משחים בהפרש של חצי שעה, גם ממארי אי אפשר לצפות שיתפקד כמו שצריך בשני משחקים בהפרש כל כך קטן. יש לביולוגיה האנושית גבולות משלה.

פלוס, לורה רובסון היא שחקנית

ברמה הרבה יותר נמוכה מאזרנקה. שתי הטעויות הכפולות שלה בסופר טיי ברייק היו קריטיות.

לבריטניה ודאי לא יהיה יום כמו אתמול. מאגר הזהב הפוטנציאלי באתלטיקה אינו כה גבוה. תחרויות החתירה גם הן נגמרו. אבל, יש עוד את אופני המסלול שאמורות להביא עוד שתי מדליות, עם פוטנציאל לזהב. יש כמה שייטים/צוותים בשייט במצב טוב, מתאגרפים טובים, אולי הוקי, בת' טווידל בהתעמלות. ההאטה בלתי נמנעת, אבל זה עדיין לא נגמר.

אבל לרוסים יש את שלל הריתמיקה לסוגיה

ביבשה ובים

למרות המרוץ המטורף (שנמשך גם היום עם מדליות ההתעמלות) נראה לי שרוסים יחזרו למקום השלישי
אבל זה כבר ממש לא מובהק

גבולי

לרוסיה יש עד כה 35 מדליות, רק אחת פחות מבריטניה, אבל רק 4 זהב, וזה המדד שקובע בסופו של דבר. יש לה פוטנציאל צבירה גבוה יותר עד סוף המשחקים והפוטנציאל הזה הביא לה את המקום השלישי בבייג'ין, אבל הפער משמעותי וגם בריטניה לא בדיוק סיימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מחזיקה אצבעות לבת' על המקבילים

היא הפגיזה במוקדמות ולגמרי מגיע לה! חוצמזה אני אוהבת לראות מתעמלות ותיקות, זה מקסים אותי שבהתעמלות נשים יש גם נשים ולא רק נערות.

Mikey Weiss

New member
המטרה שלהם היתה לעבור את בייג'ין

בכמות המדליות, והם לדעתי הולכים לעבור את זה יפה, כולל הישגים היסטורים כאלו ואחרים.

אגב, אולי אתמול היה מטורף אבל גם יום של מארי ובן איינסלי הוא לא בדיוק יום רע, ועוד היום היו להם גם שייטים וגם מתעמל שפספסו זהב על הצ'ופצ'יק של הניקוד/רוח. והשייטים שלהם בעיקר 470 בינתיים נראים באמת בעמדה טובה. מעניין אם קריסטיאן תומאס יכול לתת קפיצות כמו שהוא נתן במוקדמות ובקבוצתי, למרות הפספוס המצער בקרב רב.

ואגב, גם מאגר הזהב הפוטנציאלי יכול להפתיע, כמו רות'רפורד שלמרות שהיו לו תוצאות טובות השנה לא באמת ספרו אותו כמועמד לזהב, ואני חייבת לציין את ההשפעה החיובית שיש לקהל הביתי - זו תופעה שמדהימה אותי כל פעם מחדש.

דנה1982

New member
מארי שיחק גם שני משחקים אתמול

(רבע וחצי בזוגות המעורבים) אבל חשוב לזכור שבמשחק זוגות יש *הרבה* פחות מאמץ מאשר משחק רגיל (כיסוי של חצי מגרש, בתור התחלה....)

וכמו שנאמר, הוא לא ממש התאמץ מול פדרר... לקח לו פחות זמן לנצח אותו בגמר, מאשר הזמן שנדרש לו לנצח את דג'וקוביץ' בחצי (וזה היה רק 2 מערכות, פשוט צמודות וקשות).

JonJon9

New member
אחרי הדכדוך הישראלי היומי,

לפחות ננוחם בשיא עולם חדש ב-100 מ' גברים.
9.82, 9.85 ו-9.87 לשלושת הראשונים מבטיחים קרב צמוד ואיכותי הלילה.

JonJon9

New member
אז שיא עולם לא היה,

אבל שיא אולימפי דווקא כן.
וקאמבק מרשים של גאטלין, לאחר היעדרות של שמונה שנים מהמסלול האולימפי.
ומה קרה לפאוול?? אחרון עם 11.99...

למעלה