< שאר העולם - יום ראשון >

נורווגיה קורסת

הנבחרת שמחזיקה בשלל תארים בארבע השנים האחרונות ומהווה את המקבילה הנשית לנבחרת צרפת בכדוריד.
המועמדת הוודאית לזהב בטורניר כדוריד הנשים קורסת בפעם השלישית, מפסידה לספרד ותסיים רביעית בבית המוות (בית שכלל את 4 הפינליסטיות מהאליפות האחרונה בלי הצ'ופר של נבחרת הברווזות הבריטית).

ברבע הגמר תחכה לה ברזיל (ולא בטוח שזה ממש משמח את הברזילאיות)

pcper

New member
איך ערוץ 1 (ושאר העולם) מתלהבים מגמר ה-100

מטר לגברים...
זה באמת מרגש, אבל זה כולה 10 שניות (ואפילו פחות...
).

מצחיק איך מאיר אינשטיין מזכיר כל פעם כמה דקות נותרו עד לגמר הזה...

pcper

New member
מה קרה לפאוול? למה הוא האיט את הקצב?

(אם מישהו יודע).

cscan

New member
לא חושב שהוא האט, להיפך

הוא זרק את החזה על קו הסיום, כנראה במטרה לקבוע עוד שיא עולם.

dardor

New member
אתה מדבר על בולט

פאוול סיים עם 11.99
כנראה הוא מתח שריר או משהו כזה..

pcper

New member
ועל מה מאיר אינשטיין אמר שזו משהו מיוחד שבולט

עשה אחרי הניצחון יחד עם בלייק?

[לא שמתי לב...
]

מארי כפי שהימרנו מביס את פדרר

לדעתי מהתוצאות שרוב מיליוני הבריטים יזכרו יותר מכל מהאולימפיאדה.

BentzWatchJudo

New member

להזכירך הימרת על ניצחון ולא על תבוסה.
להיזכרך היה לי ברור שתזכיר את ההימור שוב ושוב (מין סוג של לנאחס לעצמך הצלחות של אחרים...)
אני לא יכתוב מה דעתי על
בכותרת הפוסט שלך, אני אשמור זאת לעצמי.
תמיד מצחיק אותי לראות בודדים מתנסחים בלשון רבים

גדול ! מיסטר-בין בפעולה....

אמנם היו אנשים בפורום שהימרו על מארי, ולכן לא טענתי שרק אני הימרתי עליו.
מה שמעששע, שאת ההימור שלי על מארי נתתי בפורום מיד אחרי הערה יהירה מצד בנצי שלנו לפני המשחק, "אני לא מכיר מישהו שיהמר נגד פדרר"..
אז מתברר שהיו כמה אנשים שהימרו... אבל בנצי שלנו עדיין לא מכיר.

חוץ מזה כולנו מדי פעם מפספסים איזו מילה או ניסוח בכתיבה מהירה, אבל רואים שזה כאן משהו אחר של ידע.
לערוץ 1 יש גרטל והשיגועים , ולנו יש את בנצי שלנו בפורום, יליד הארץ עם עברית של תייר.

בנצי שלנו, אמר לפני התחרות שהוא "לא יגלה מידע חשוב על זאבי" כדי לא "לנאחס" את אריק זאבי. כלומר בנצי מסביר כמה האמונות התפלות שולטות בחייו, מילא.
אבל להגיד שאני מ"נאחס" לעצמי הצלחות של אחרים- זה היה נאחס רציני במיוחד, חמסה חמסה, מלח מים... אם לא היה משעשע.

BentzWatchJudo

New member

שוב אתה כותב בלשון רבים ואני שוב אמנע מלכתוב את דעתי על זה רק אומר שזה משעשע.

כדי לדייק בנוגע לגמר של מארי שאלתי "האם בכלל למישהו יש ספק מי ינצח?" וזה כמובן כדי ליצור עניין ולקבל תחושה מה חברים אחרים בפורום חושבים (ובלי קשר אני מודה שנראה לי יותר הגיוני שפדרר ינצח (אבל לא כתבתי זאת) ואני גם מודה שאני מבין קטן מאד בטניס).

אתה יכול להיות רגוע, כמובן שהתכוונתי שיש לך נטייה לנכס לעצמך הצלחות של אחרים (אני לא מתבייש להודות שיש לי טעויות כתיב והקלדה לא פעם כשאני כותב מהר ואני מודה שגם יש לי טעויות גסות יותר בעברית לצערי במיוחד בפורמט בתפוז שבו לא ניתן לערוך הודעות. בד"כ אני שם לב לטעויות אחרי שליחת ההודעה).

על אריק זאבי אמרתי שנודע לי פרט מעניין (לא כתבתי חשוב) ודרך אגב זה היה מהתקשורת ולא משהו חדש או משהו שלא היה חשוף לכל אחד אחר (וגם את זה כתבתי בפוסט ההוא), זה היה סתם פרט מעניין שלא זכה להבלטה באותו בוקר.

למעלה