תחרות ה- BMX...
עכשיו הסתיימה והיא הייתה אחת המאכזבות ביותר שראיתי באולימפיאדה. הייתי בעד מדינות בריטניה, ארה"ב והולנד כאשר היו להם נציגים גם במקצה הנשים וגם במקצה הגברים. ובשתיהם הם איכזבו! והייתם צריכים לראות את יורוספרט (שהפתיע בשידור קצרצר) שמרוב אכזבה מהרוכבים שלו, ברח בחזרה לשידור הכדורעף עוד לפני ההילוכים החוזרים והחיבוקים והבירורים. אתם יכולים להגיד שזה בגלל שהמשחק עומד להסתיים אבל אני אומר שזו מהבושה (הקריין גם דאג לציין איך באגע האמת שני הבריטים פישלו לחלוטין). ולמה יש בושה? בגלל מבנה התחרות!
למה החליטו שמקצה בזק בודד יקבע את גורל חלוקת המדליות? לטבי במקצה הגברים, שבקושי עלה לגמר, זכה במדלית הזהב! אז יכול להיות שמלכתחילה הוא היה מועמד אליה אבל לפי אופן התחרות, כל אחד יכול לזכות במדליה ולאו דווקא בגלל יכולת אישית. אולי זה מטעויות של אחרים. למה אי אפשר ללכת על המהיר ביותר (כמו במוקדמות)?
הענף הזה בהחלט מעניין ומרגש אבל הוא נגמר עוד לפני שהוא התחיל וחלוקת המדליות נקבעת באופן אכזרי. די מזכיר את ענף הסנואובורד באולימפיאדת החורף....
יש למישהו מושג אם מתכננים שינויים בענף לקרת ריו 2016 (לא שאני אראה את זה, זה בטח ישודר החל מחצות בלילה)?
בכל מקרה, ממש חיכיתי לתחרות ומאוד התאכזבתי לגלות איך היא מתנהלת (הגמר, לא המקצים המוקדמים). ואם אתם חושבים שזה רק בגלל הזוכים, אז גם אם בריטי\אמריקאי\הולנדי היה לוקח את הזהב, הייתי שמח אבל עדיין הייתי שואל פה למה ככה זה מתנהל.