THE G1

New member
טיפה'לה חדשות

1.אחרי שאנחנו מקבלים קרב אליפות באחד מאירועי פיול(למרות שזה רק אליפות זמנית),גם גמר האולטימייט פייטר מקבל קרב אליפות כאשר מייטי מאוס יגן על התואר במשקל זבוב נגד ג'ון מורגה.

2.באותו אירוע אנחנו צפויים גם לקרב מעניין בין טרוויס בראון לגבריאל גונזגה.

3.וכמו כן באותו אירוע ייערך קרב הנשים השני בתולדות הארגון כאשר מישה טייט תתמודד נגד קאט זינגאנו.

4.אירוע 160 ייערך ככל הנראה ב25.5 בלאס וגאס.טרם הודיעו על קרבות.

elvis18

New member
חדשות עדכוני קרבות .
ים

http://www.mmajunkie.com/news/2013/...at-zingano-fight-sets-up-ronda-rousey-rematch

1)מישה טייט נגד קאט זינגנו באירוע הגמר של TUF 17 ..
זה אמור להיות אירוע שיכונן את הקרב החוזר בינה לבין ראוזי .

2)דימיטריוס ג'ונסון ילחם על חגורתו נגד ג'ון מורגה במיין איבנט של אירוע הגמר של TUF 17 .

3) קרב מרתק לטעמי נקבע בין צ'אד מנדז לקליי גווידה בUFC ON FOX 7
בעיקרון מנדז היה אמור להלחם נגד גמבוריאן ב157 אך האחרון נפצע ולכן התבצע השינוי .

זקס11

New member
ביגפוט לא צריך להיות המועמד המועדף

ביגפוט הוא בכלל לא בטופ 5, ואני לא רואה תסריט שונה ממה בקרב הקודם.

אוברים JDS זה קרב השנה ב HW. לאוברים יש בדיוק 10 דקות להכריע את דוס סאנטוס, ולהוכיח שהוא הסטרייקר הטוב ביותר ב HW. אם הקרב יגיע לסיבוב השלישי, JDS יוריד בו את אוברים.

BeniTaz

New member
יהיה מעניין אם קורמיה יילחם בולאסקז

הם התאמנו ביחד אבל השאלה אם קורמיה יסכים לוותר על קרב אליפות. בינתיים הוא רואה את מי שחטף ממנו KO מקבל קרב אליפות.

גם אני לא רואה שהולך להתקיים קרב שונה בין ולאסקז וביגפוט.. סתם מיותר.

udi102

New member
JDS יפרק את אוברים

אני אומר סיבוב שני בגלל שאוברים יהיה בונקר

yair_bar

New member
מנהל
חושב שאוברים יבוא יותר חד. יכול להפתיע

כי אוברים למרות שהוא נקניק, לפעמים מתלבש לו. ברור לך שברכיה אחת שלו היא הנשק הכי קטלני היום בספורט. לטעמי אפילו יותר מאגרוף של JDS

udi102

New member
בלי הסטרואידים הוא הרבה פחות

הרבה פחות חזק ,הרבה פחות מפחיד ובסיבוב השלישי נגד ביגפוט הוא נראה מפוחד ,חוץ מזה שJDS הוא סטרייקר הרבה יותר טוב ממנו ואני חותם על זה שJDS לוקח אותו אם אוברים לא ישתמש בסמים ואת זה אנחנו נדע אחרי השקילה .

באסטר1

New member
מפוחד?

מסכים שהוא קיבל KO מפחיד אבל סיבוב שלישי התחיל בזה שאוברים רץ..לא הלך לא זחל לא פחד..רץ! ונכנס בביגפוט רק שביגפוט הצליח לפגוע
מה גם שאני לא חושב שהסנטר שלו כזו זכוכית..לקח לביגפוט איזה 7-8 אגרופים כמו לשק אגרוף עד שאוברים באמת נפל
אני לא יודע אם זה בגלל שאין לביגפוט עוצמה אולי או שאומנם אוברים יותר קשוח ממה שחשבו.

בכל מקרה זה היה קרב בושה של אוברים שהוא הושפל בו לטובה ונקווה שילמד לקח

yair_bar

New member
מנהל
אני תמיד אומר

(ואף אחד לא מקשיב לי
) שלוחם שחוזר אחרי KO הוא לוחם אחר לגמרי.

ראינו את זה עשרות פעמים בעבר. מעטים מהם יוצאים מחוזקים וחוזרים קדימה (כמו GSP).

לא יודע למה, אבל יש מצב שאוברים יחזור כזה.

אל תשכחו שלגוף לוקח זמן להגיב לשינויים. עד היום התבסס רק על הכח ועכשיו אולי ייזכר שצריך טכניקה כמו פעם כשהוא היה ילד והתאמן ממש על לחימה

judoboxer

New member
אני מסכים, קבלת נוקאאוט משנה את הלוחם

יאיר שלום,

כתבתי בעבר תגובות ארוכות בנושא, שנקטלו ע"י החברים.

לענ"ד שלוחם מקבל נוקאאוט המוח לומד את התגובה הנכונה ביותר מבחינתו , מעין "זכרון שריר" ופשוט במכה הבאה לסנטר הוא יכבה מיידית את המערכות.
זו מערכת ההגנה שהמוח הלומד מסגל לעצמו מהאירוע הטראומטי.

לכן, לוחם שמעולם לא קיבל נוקאאוט יכול לנצח שנים ולהיות אלוף ראה צ'ק לידל, ואז לאחר הנוקאאוט הראשון שקיבל "פתאום" נהיה לו סנטר זכוכית.
לא חברים, גם לפני וגם אחרי היה לו את אותן יכולות פיזיות לספוג מכה לסנטר, אלא, שהמוח עתה מכוייל אחרת, ומגיב יחסית בנקל למכה ומבצע כיבוי מערכות כללי במיידי.
לפיכך, הלוחם לא נחלש או התגלתה לפתע נקודת החולשה שלו, סה"כ מדובר בהבנת האירוע הטראמטי.

לענ"ד ניתן למחוק את האירוע והסנטר יכול לחזור להיות פצצה.

אני משאיר זאת לדמיון...

BeniTaz

New member
במקרה של אוברים, זה לא הנוקאאוט הראשון

הוא חטף בראש גם בפרייד וידוע שנים שנקודת החולשה שלו זה הסנטר.

yair_bar

New member
מנהל
אני מדבר על נקודת חולשה מנטלית ולא פיזית

וכמו שכתבתי יש לוחמים שחוזרים מחוזקים דווקא (המיעוט).

זה קצת כמו שעל הקרקע דבר ראשון שעושים ללוחם זה לחנוק אותו עד לעילפון כדי ללמד אותו לא לפחד מהתחושה. טוב, הדוגמא לא לגמרי קשורה אבל עדיין.

יש אלמנטים רבים בהפסד ב KO, בעיקר אם אתה מגיע מכמה נצחונות. תחושת התבוסתנות, העלבון מול קהל הצופים, מול המאמנים שלך, מול המשפחה, מול המשקיעים בך. פה אתה צריך להוכיח "מאיזה חומר אתה בנוי".

סביר להניח שיש גם אלמנטים פיזיים כמו שהזכיר הגולש למעלה, אבל לדעתי הרוב מנטלי

BeniTaz

New member
judoboxer התייחס ופיזית והגבתי לו על זה:)

מנטלית נדע רק בקרב הבא.. אני חושב שהניצחונות הרבים שלו הביאו לו את ההפסד באופן מנטלי. הוא הגיע שאנן, יהיר ושחצן.. עכשיו אולי יחזור לקרקע.

למעלה