yair_bar

New member
מנהל
אני יודע ולכן כתבתי שאני מתייחס לזה יותר

בקטע המנטלי כדי להבהיר שג'ודו בוקס ואני כתבנו אולי דברים דומים אבל מאספקט ראייה שונה.

תראה, כמו שכתבתי קודם - אפשר גם להגיד שהוא הגיע עם הגוף והכח של היום אבל בראש הוא עדיין עם הכח של פעם ואולי מכאן מה שנתפס כזלזול?

בנוסף, זה הקרב הראשון שלו אחרי השינוי הפיזי ובטוח שגם לזה הייתה השפעה.

בקיצור, בוא נחכה לקרב הבא ונוכל להבין לאן הוא הולך - לאליפות או להשתתף בקליפים וסרטי פורנו

moriarty

New member
אני חייב להזכיר

שאוברים קיבל נוקאאוטים בעבר, זה לא הראשון שלו.

yair_bar

New member
מנהל
נו בבקשה מתחנן - תזכיר

כן, את הספר אני רוצה.

בוא נעבור לפרטי שירדן לא תתחיל לי פה עכשיו עם סצינות קנאה

YardenBu

New member
רשמית, דיוויס ומקמן ב-ufc

לא ראיתי את ההחתמה של דיוויס מגיעה. מישהו שם התחיל לקרוא נכון את הטבלה.
http://bleacherreport.com/articles/...ann-and-alexis-davis-officially-sign-with-ufc
עדיין לא נקבעו להן קרבות, אני מקווה שישתמשו בהן בחוכמה. מקמן נגד דיוויס יכול היות אחד הקרבות הכי חכמים שיצא לי לראות אם יתקיים.

elvis18

New member

מישהו שמה קורא בפורום שלנו .... ועושה משהו בכיוון

הכל בזכותך

BeniTaz

New member
הנימה שלך יותר מפוייסת

הרי ברור שאם ה-UFC ירצו להשקיע בנשים זה יקרה (עזבי מה שהיה בסטרייקפורס.. זה סתם היה ארגון ב') ותאמיני לי זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות ל-MMA הנשים. וזה מה שאמרתי לך בהתחלה.. אם את אוהדת מושבעת של ה-WMMA את צריכה לקוות שה-UFC יאמצו את המחלקות. ככה זה ייתן במה, חשיפה, פירסום, מעמד, כסף, יציבות לשנים ויעשה את השוק הזה מצליח. עם כל הכבוד לאינקוויטה.. והרצון הגדול, ה-UFC זה עולם אחר. מי אמר שאינקוויטה ישרדו.. מאוד קשה לשרוד ב-MMA. היחידים שמסוגלים זה ה-UFC והם מבקשים לאמץ את ה-WMMA ואת אומרת "לא רוצה".. דיי הזוי.

אני לעומתך.. מאוכזב, כי זה יתפוס זמן מסך ללוחמים שאני נהנה לצפות יותר. אבל ה-UFC עושים דרכם לעבר 48 אירועים בשנה (אירוע כל שבוע) וכנראה מאמינים שלכולם יש מקום אז נקווה שנתסדר עם זה. את צריכה לשמוח מאוד ואפילו לקוות שהתחום יהיה תחת מטריה אחת וזה ב-UFC.

elvis18

New member
הפסקה השנייה שלך - לייק

בהחלט יבאס שהן יתפסו זמן מסך לקרבות שאני מעדיף יותר ...

הייי, אבל אם נסתכל על החיובי (החצי כוס המלאה), האירועים כל פעם שיהיה קרב חגורה של נשים ,יהיו קצרים באיזה חצי שעה ונוכל ללכת לישון מוקדם יותר

או שיהיו הפסקות שירותים\הכנת פופקורן בפרילימס\מיין קארד או משהו בסגנון ...יש לזה גם הטבות

elvis18

New member
בא לי בטוב אירוע כל שבוע ...

אני לגמריי בעד !!!!

אבל זה אומר שבכל שנה , אני אפסיד 52 לילות של שינה ...

מתי אני אמור לכפר על זה? חחחחחחחחחחחחח

YardenBu

New member
אני לא בטוחה שהם רוצים להשקיע

הבעיה שלי עם ה-ufc היא שאם הם ישתלטו על הנושא ובסוף יחליטו שזה לא בא להם בטוב אין ארגון שיתפוס את המקום שלהם. אין ארגונים שמפרגנים ככה ללוחמות בכל פינה. אינוויקטה זה הארגון היחידי שממש מקדם את הספורט ויהיה לי חבל לראות את תעודת הביטחון הזו נעלמת. השנה האחרונה הייתה קפיצת מדרגה ענקית בתחום. הם הראו שאכפת להם ושהם מוכנים להשקיע. ה-ufc נכנסו מן הסתם רק בשביל הכסף ואני לא בטוחה שזה יתפוס כמו שצריך ואם זה לא יתפוס הנפילה תהיה כואבת.
אם זה כן יעבוד מן הסתם אני אהיה הכי שמחה בעולם לראות את הלוחמות מקבלות את מה שמגיע להן ולראות אותן מתקדמות.
חוץ מזה, הם קנו אותי ברגע שהם הכניסו את מקמן לאותו ארגון עם ראוסי. אם הם יתגברו על עצמם ויביאו גם את קונן אני אקנה בובה של דיינה ואחבק אותה לפני שאני הולכת לישון.

YardenBu

New member
ואני לגמרי מסכימה עם זה שיש יותר מדי מחלקות

שם. אני לעומתך הייתי שמחה לראות את הכבדים יוצאים החוצה ולראות רק אירועים של משקלים קלים ונשים, אבל כנראה שזה יותר מכניס לערבב את כל המשקלים ככה שכל הטווחים של האוהדים יצפו.

elvis18

New member
דיינה אמר ..

שברגע שהUFC יכנסו חזק בשוק המזרחי וכו' ,

הוא פותח מחלקה של 115 .... פאקינג 115 !!!

כי המחלקה הזאת מותאמת להמון סינים פיליפינים תאילנדים וכו' לאחר דיינה יפלוש לשמה כמו בתכנון שלו שיוכלו להשתתף בהמוניהם במחלקה שכזאת ...

YardenBu

New member
מצד אחד זה משמח (אותי), אבל הם באמת

יצטרכו למצוא פתרון לריבוי המחלקות. אחרי שאינוויקטה פינקו עם 12 קרבות תמורת לילה בלי שינה אני לא בטוחה שאני אשאר ערה בשביל קרב אחד של לוחמות שלא מעניינות אותי. אני בטוחה שאני לא היחידה, אולי מתישהו זה יפגע להם במכירות והם יתחילו לעשות אירועים עם משקלים בטווחים קצת יותר מצומצמים.

moriarty

New member
דווקא תאילנדים הייתי שמח לראות

יש שם כמה חיות אדם שיבעטו כמו שצריך וישברו עצמות אחד של השני. זה יהיה פראי.

משXXX

New member
לאאא !אני בטוח שלא התכוונת לזה ......

להוציא את המישקלים הכבדים מהאירועים 90% מהצופים של הUFC באים באים בשביל המישקלים החל מה MW ועד לHW ובינינו זה הרבה יותר מעניין ליראות קרב שניגמר כמו אוברים -ביגפוט או אנדרסון סילבה -בלפורט מאשר מייטי מאוס -דודסון וכאלו שפוגעים כמעט בכל מכה וזה לא עושה כלום ,לגבי הנשים אין לי דעה אני לא צופה בזה זה פשוט לא מעניין אותי סורי
אבל אני מבין את הצורך של כמה מהצופים בזה כמוך למשל ,אבל כמו שאת אמרת לא ניראה לי שיהיה לזה עתיד כלכלי ....

למעלה