• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

BeniTaz

New member
אגב, הרוסים ממשיכים להשתלט על בלטור

עוד לוחם שבא משום מקום לוקח טורניר.. הפעם שמאלייב את הפדרווייט. לא מדברים על זה מספיק אבל קורה ב-MMA הרוסי משהו מטורף.. בלטור זיהו את זה ראשונים. מדהים..

באסטר1

New member
מה כבר קורה שם

מקסימום זה עלה כמה שלבים בלימוד
באלטור צריכים להביא פרוספקטים מאיפשהו מבלי שהUFC נמצאים שם
לקנות בזול להרוויח עליהם בגדול ולמצוא חדשים

לוחמים שהיו בליגות גבוהות כמו קינג מו , ברט רוגר'ס וכו' מגיעים לשם בלי מוטיבציה ומורל ולוחמים מנצחים אותם ועושים עליהם שם

נכון פה ושם יש כמה לוחמים ששוה לשים עין אבל אני רואה את זה ואני משתעמם כי אני רגיל לרמה אחרת כבר.
קשה לראות משחק של בארסה נגד ריאל ואז לראות את יובנטוס נגד קבוצה מליגה ד'..

BeniTaz

New member
ההבדל בין ה-UFC לבלטור זה לא הבדל

של ליגת אלופות לבין ליגה ד'. בכלל.. דיי עם השוואות האלה, זה לא נכון. להשוות ספורט קבוצתי לספורט יחדני? מה כאן ההגיון? יש בבלטור הרבה מאוד לוחמים שיכולים להשתלב ב-UFC בקלות בחלק העליון ומעלה בכל קטגוריה.

רק לידיעתך.. ה-UFC הביאו בשנים האחרונות עשרות לוחמים שנלחמו בבלטור. הדבר השני זה שמדובר בפרוספקטים, אני לא מדבר על לוחמי עבר. בלטור זה בכלל ארגון שנשען ברובו על פרוספקטים.. הדוגמא של רוג'רס היא היוצאת מין הכלל ומוזר שדוקא בזה בחרת להשתמש.אתה כנראה לא מכיר את הארגון או את ה-DNA שלו. פרוספקטים הם כאלה שאתה יודע שהם טובים רק אתה לא יודע כמה הם טובים וכמה רחוק הם יכולים להגיע. דבר נוסף זה לצפות בתהליך כמו שקורה ב-MMA הרוסי זה תהליך מדהים.. הכותרת כאן זה בכלל לא בלטור. קח את חאביב נורמאגומדוב, לוחם רוסי שה-UFC הביאו.. איזה לוחם מדהים הוא, כבר בתחילת הדרך הוא מפרק לוחמים ב-UFC. הוא "ליגה ד"?

באסטר1

New member
לקחת את רוג'רס ומרת יוצא מן הכלל

גם קריית שמונה עלתה מליגה..ולקחה גביע
זה אפשרי ויכול לקרות בדיוק כמו עם הרוסי
ברור שUFC יקנו פרוספקטים משם , בלטור מביאים אותם משווקים אותם הUFC קוטפים מוצר שהוא כמעט מוכן.

אפשר להגיד שישראל גם עולה על גל של BJJ בשנים האחרונות אז מה?
יכול לתת לך דוגמא גם את לומבארד שפירק בבאלטור והגיע לקרב מול בוץ עייף ולא עלה בציפיות אז מה?
אפשר לתת גם את אוברים שהגיע מבחוץ ניצח ובUFC צלח..

אתה מסתכל אולי על הדברים בתור אוהד MMA וזה דבר טוב אני מסתכל על הדברים בפרסקטיבה אחרת גם והיום באלטור נחשבת לליג'ה ד (שבדיעבד היא ליגה השניה מול הUFC)

BeniTaz

New member
באיזה פרספקטיבה אתה מסתכל על הדברים?

בתור לוחם UFC לשעבר? כי לא הבנתי את ההתנשאות.

תשמע גבר.. הדוגמאות שלך לא טובות, בדרך כלל אני משתדל להרחיב אבל אני אכתוב איזה מאמר על התפתחות ה-MMA הרוסי כי קורה שם משהו גדול.. אם אתה לא מבין את זה אז סבבה.. אני רק אגיד לך חכה עוד כמה שנים תראה איך הם הולכים להציף את הספורט. רוסיה כבר הפכה להיות האימפריה השלישית ב-MMA אחרי ארה"ב וברזיל. עד לפני כמה שנים לא שמענו מהם ופתאום הם אימפריה. לא קרה עוד תהליך כזה ב-MMA.

ולגביי בלטור.. בגלל שזה ספורט יחידני אני תמיד מתייחס לגופו של לוחם ולא לגופו של ארגון. הכלוב אותו כלוב בסופו של דבר. יש ב-UFC עשרות לוחמים חלשים שנלחמים שם מטעמים שונים: יוצאי TUF, קידום מדינות, קידום לוחמי מפתח או סתם סקאוטינג רע. כל קארד מרכזי בבלטור שווה יותר מכל קארד תחתון ב-UFC. יש שם הרבה לוחמים טובים. אל תחלק את הארגונים לדרגים, תחלק את הלוחמים לדרגים כי גם ב-UFC יש לוחמים דרג ז' ובבלטור יש לוחמים מדרג א'.

ולהשוואת הצחיקות שלך אז גם לי יש:
קיין ולאסקז נלחם בסטרייקפורס
אנדרסון סילבה נלחם בקייג' רייג'
ג'ון ג'ונס נלחם בארגון Battle Cage Xtreme

מה המסקנה? כולם הגיעו מאיפשהו.. אף אחד לא נולד אלוף UFC.

אתה מכין מאמר על הMMA הרוסי?

בדיוק אספתי מידע על ההצלחה של הרוסים בבלטור בשביל לכתוב על זה משהו. טוב שאמרת שאתה מכין מאמר, אני אשאיר את הנושא לך ואתמקד במשהו אחר.

BeniTaz

New member
אתה מוזמן לכתוב

אולי זה ייקח קצת זמן.. מקסימום אני אוסיף מידע אחר. אל תפסיק בגללי.

למעלה