אתה מעדיף מישהי בלי רגליים? כי אפשר לסדר את זה..
P Puskas New member 15/1/13 #38 מה שיש לי, הרבה היו רוצים והכל בסדר גם בלי למצוץ אצבעות של רגליים וחורים של תחת חתיכת סוטה... תתאפס.
M mad alot New member 16/1/13 #65 זה נשמע כאילו את אומרת שמתאים לי לאהוב אגודל בתחת..... |מריםלהנחתה|
S spaysi8 New member 16/1/13 #85 כי אני מנהלת פורום אני צריכה לשמור על איפוק. (אחרת יגלו שאני טרול בן 13)
M mad alot New member 16/1/13 #90 אבל זו היתה הרמה להנחתה, בזבוז.... בכל מקרה אני בעד לשנות את ל |דחוףאצבעלתחת|
S spaysi8 New member 15/1/13 #44 הוא אמר משהו על חורים של..? כי אני לא מאמינה שפספסתי גסויות שכאלו :O
E EdisonGirl New member 14/1/13 #7 גם אם רק אתה רכבת עליו אי אפשר להתחייב לכך שהידית סטרילית, או קרובה להיות, או לפחות במצב של המשהו האחר
גם אם רק אתה רכבת עליו אי אפשר להתחייב לכך שהידית סטרילית, או קרובה להיות, או לפחות במצב של המשהו האחר
ל לפרוש כנפיים ולעוף New member 15/1/13 #22 למעשה את מאוד צודקת הידיים שלנו זה אחד הדברים הכי מלוכלכים שיש. (ומכאן שמשהו שהידיים נוגעות בו באופן קבוע, כמו כידון של אופניים, עשוי להיות לא פחות ממזוהם.) מצד שני, גם הפה שלנו. (ולא בקטע של הביטוי "פה מלוכלך", על אמת) ושוב מצד ראשון - בכל זאת לא הייתי נוגעת עם הפה בכל דבר שאני מוכנה לגעת בו עם היד (ולקוראים - בלי פרשנויות מיותרות, תודה ).
למעשה את מאוד צודקת הידיים שלנו זה אחד הדברים הכי מלוכלכים שיש. (ומכאן שמשהו שהידיים נוגעות בו באופן קבוע, כמו כידון של אופניים, עשוי להיות לא פחות ממזוהם.) מצד שני, גם הפה שלנו. (ולא בקטע של הביטוי "פה מלוכלך", על אמת) ושוב מצד ראשון - בכל זאת לא הייתי נוגעת עם הפה בכל דבר שאני מוכנה לגעת בו עם היד (ולקוראים - בלי פרשנויות מיותרות, תודה ).
E EdisonGirl New member 15/1/13 #25 ברור ברור, אבל אני בעד לא להפגיש אוכלוסיות אם את מבינה למה אני מתכוונת או לפחות כמה שפחות. שהחיידקים של הפה יישארו שם, ושל היד יישארו ביד. תודה רבה.
ברור ברור, אבל אני בעד לא להפגיש אוכלוסיות אם את מבינה למה אני מתכוונת או לפחות כמה שפחות. שהחיידקים של הפה יישארו שם, ושל היד יישארו ביד. תודה רבה.