מה אתם שומעים עכשיו?

אבישי ר

New member
Miley Cyrus - Wrecking Ball

היא הופיעה פעמיים ב-EMA היום ובשתי ההופעות היא לא עשתה שום דבר מיוחד, הייתי מופתע. אבל היא זכתה בקליפ השנה עם Wrecking Ball (בצדק) והזכירה לנו למה זה הגיע לה - ישר אחרי שהיא סיימה את הנאום היא הדליקה ג'וינט ככה על הבמה.

אני אוהב אותה.

ערן1987

New member
מה היא לובשת???? וואט דה פאק???

אבל תכל'ס עשתה מעשה אמיץ מאוד. תותחית!

DAN1EL

New member
מצאתי בסוף.

זה היה קצת מלאכותי ומאולץ מדי, אבל אני עדיין חושב שזה אחלה שהיא גלויה כל כך לגבי זה, שאנשים יפסיקו לחשוב שסמים זה הדבר הכי נורא בעולם, רק בגלל שזה לא חוקי.

הוכח מחקרית, למשל, ש-LSD הרבה הרבה פחות מסוכן מאלכוהול, ובכל זאת דיברתי לא מזמן עם מישהי שהסבירה לי כמה LSD זה מסוכן ושהיא בחיים לא תיגע בזה, כשהיא שותה לא מעט. זו פשוט בורות.
ולא שאני ממליץ לאנשים לקחת LSD. ממש לא. זה לא לכל אחד, וזה לא צחוק, הסם הזה (גם אם לי היו רק ניסיונות טובים איתו), אבל גם אלכוהול זה לא צחוק, והוא הרבה יותר מסוכן והרבה יותר מזיק, ולפחות אנשים שידעו על מה הם מדברים.

DAN1EL

New member
אגב, לפי אותה רשימה

גם קנביס הרבה פחות מסוכן מאלכוהול.

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1396757

וזה נכון, כמובן. וכל מי שעישן או צרך קנביס בדרך אחרת יודע את זה.

אלכוהול, כשהוא בא בכמויות, מפיל אותך, גומר אותך, מוחק לך מהזיכרון לפעמים ערב שלם, דופק לך את הכבד - ולמחרת גם יש הנגאובר, בחילות, כאבי ראש ובלאקאאוט.

גראס לא עושה את זה. לפעמים הסטלה שלו הרבה יותר חלשה ופחות מורגשת, והוא לא עושה אנשים אלימים, זה בטוח.
ולמחרת בבוקר אתה קם כמו חדש, ואין דבר כזה הנגאובר מגראס.

ואמנם ג'וינטים לא עושים לי יותר מדי (רק עייפות, קצת צחוקים, זה לפחות מהניסיון המועט שלי עם ג'וינטים כי אני שונא לעשן, פעולת העישון עצמה דוחה אותי), אבל יצא לי להימחק מעוגיות חשיש, לחוות סטלה שנמשכה 10 שעות רצופות, ולמחרת קמתי בבוקר כשאני זוכר כמעט הכל ואין לי שום בעיות עם הראש או הקיבה.

ושוב, לא שאני ממליץ לאנשים לעשות את זה, אבל לפחות שידעו את הדברים האלה.

לגבי קוק והרואין וממריצים - סמים קשים באמת שדופקים לך את הגוף ואת הנשמה - זה כבר סיפור אחר, וגם לגבי זה יש לאנשים הרבה מה ללמוד.
הורגים אותי האנשים, למשל, שלא יודעים ששורת קוקאין משפיעה על הבן אדם רק 20 דקות, אם החומר טוב. ואז הם מספרים לך "אה, הבן אדם מחוק, הוא על קוק" - מה קשור מחוק על קוק? להפך - קוק מחדד את הבן אדם, לא מוחק אותו. נסו פעם להתווכח עם מישהו אפילו קצת אינטליגנטי כשהוא על קוק - הוא ינצח אתכם בכל ויכוח, הוא חד כמו תער.

אז אני לא אומר שקוק זה טוב (זה רע, למען הסר ספק, ולרוב האנשים עדיף להתרחק מזה) אבל לפחות תדעו מה טוב בו ומה רע בו, ומה ההשפעות שלו בכלל, לפני שאתם מדברים שטויות.

DAN1EL

New member

חבל רק שזה כאב ראש להכין את זה (לא כזה כאב ראש, אבל צריך תנור, וזה יחסית מסובך יותר מפשוט לגלגל ג'וינט) ובארץ אין שום מקום שבו אפשר לקנות את זה בקלות (אבל בחו"ל לא חסר).

אבל וואו, היו לי כמה וכמה סטלות מדהימות עם זה. אין מה להשוות בכלל לסטלה של ג'וינט. אפשר אפילו להגיד שאין לכם מושג מה זה סטלה של קנביס אם לא ניסיתם את זה דרך הקיבה.

(TMI, אבל מה אכפת לי, מיילי מעוררת בי השראה
)

ARTPOP

New member
Lady Gaga - ARTPOP

אתמול היא הופיעה באירוע מיוחד שלה שנקרא ARTrave לכבוד יציאת האלבום. ההופעות היו בינוניות בעיני. מאז האייטונס פסטיבל (השיר של תקופת ארטפופ בעיני) ההופעות שלה לא מרשימות אותי.
היא הייתה הכי טובה כשהייתה על הפסנתר עם Dope ו- Gypsy, הופעות שמין הסתם לא דרשו הרבה אנרגיות וריקוד.

למעלה