תחרות הפורום - שבוע 9

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 9

קודם כל - חוזרים למשחקים בשעה 20:00.
זה היה קצר הפעם, ההבדל בשעון קיץ וחורף ביננו ובינם.

באפליקציה של ה-NFL יש סיכומים של חצי העונה, ולא נותר אלא להשתאות נוכח השבועות שעפים.
כבר יש לנו שיא אחד גדול שנשבר (פייטון) ושחקן בקצב לשבור עוד שיא ענק (מורי).
ורק במחצית הדרך, כבר הוכתר ה-MVP ההגנתי, שחטף כדור ל-TD, הרים פאמבל ל-TD, תפס מסירה ל-TD, ובאופן כללי אימלל כל קבוצה שהוא פגש (וואט).
ויש את ההגנה של פילדלפיה שהספיקה כבר להחזיר קיק אוף ל-TD, להחזיר בעיטת הרחקה ל-TD, חטיפה ל-TD פאמבל ל-TD ולחסום בעיטת הרחקה ל-TD.
במסגרת ה-power ranking דנבר מובילים. אחריהם אריזונה, ניו אינגלנד פילדלפיה ואז דאלאס, בעקבות ההפסד שלהם השבוע.

משחקי השבוע בטלוויזיה
חמישי -סיינטס בקרולינה בערוץ ספורט1, 52 ב'יס'
ראשון בפוקס - פילדלפיה ביוסטון ואז דנבר בניו אינגלנד
ראשון במידל איסט - אריזונה בדאלאס ואז סנט לואיס בסן פרנסיסקו
סאנדי נייט - בולטימור בפיטסבורג. לא משודר בלייב, אבל יש למחרת שידור חוזר בערוץ הספורט.
מאנדי נייט בפוקס - קולטס אצל הג'איינטס

על מה אתם צריכים לענות השבוע:
1. קרדינלס בדאלאס : 6-1 נגד 6-2. דאלאס הפסידו בהארכה בבית, ואולי זה קשור לפגיעה הזמנית של רומו בגב, שעבר 2 ניתוחים ב-8 החודשים האחרונים. אריזונה ניצחו את פילדלפיה עם משחק ארוך מאוד, שלא הגיע להארכה, אבל לקח 3:40 שעות, ונמתח עד השניה האחרונה. שתי הקבוצות חמות, ויעשו הכל לא להתקרר.
דאלאס עם התקפה מספר 4 ומשחק ריצה מספר 1. אריזונה עם התקפה מספר 25, ומשחק ריצה 28. עם זה, הם פשוט יודעים איך לנצח. האם הם ינצחו ביום ראשון?

2. צ'ארג'רס במיאמי: מיאמי באים אחרי 2 נצחונות חוץ, על שיקגו ועל ג'קסונביל, והם במאזן 4-3. יש להם הגנה סבירה והתקפה ממוצעת, וזה מסביר את המאזן הממוצע שלהם. סן דיאגו, מצד שני, במאזן 5-3. בלי משחק ריצה (מקום 30 בליגה) אבל עם הגנה טובה מאוד, מסתמכים בעיקר על פיליפ. הם באים אחרי הפסד ביתי לקייסי והפסד חוץ בדנבר.
האם צריבת ההפסדים תוביל את סן דיאגו למשחק טוב או שדווקא טעם ההצלחה במיאמי יעלה אותם כיתה?

3. ברונקוס בניו אינגלנד: המאץ' אפ של השנה מגיע, שוב. ושוב נתחיל לראות בפייסבוק את הלכלוכים על בריידי (הוא כבר לא טוב כמו פעם) ועל פייטון (הוא נחנק כשזה חשוב), ובכלל - המון אמוציות יצאו על המשחק הזה, שאני מתכוון לראות בלייב במלואו, כמובן.
דנבר 6-1 והקבוצה מתפקדת טיפ-טופ. מקום ראשון בנקודות בליגה. מקום ראשון בהגנת ריצות. הפסידו רק לסיאטל בשבוע 3.
פטריוטס 6-2, והשבוע הם קרעו את שיקגו. הפסידו למיאמי בשבוע הפתיחה ולקייסי בשבוע 4.
זה שבוע שלישי רצוף שהפאטס מארחים משחק, והשבוע הם שיחקו אחרי 10 ימי חופש, כי המשחק נגד הג'טס היה ביום חמישי. האם 10 הימים שיש לדנבר מאז הניצחון על סן דיאגו יעזרו להם לנצח השנה את הפאטס, או שניו אינגלנד חמים מידי! ואפרופו חמים - התחזית אומרת שירד שלג ביום ראשון במגרש...

4. רייבנס בפיטסבורג: שתי הקבוצות במאזן 5-3 ובאופן מפתיע הן מקום 2 ו-3 בבית, אחרי סינסינטי שבמאזן 4-2-1. בכל מקרה - צפוף שם. השבוע בן רות'לסברגר הפך להיות ה-QB היחיד בהיסטוריה של הליגה עם 2 משחקים של מעל 500 יארד באוויר, אחרי מופע הפנטזי שהוא דפק מול אינדיאנפוליס. מול בולטימור זה יכול להיות פחות טרוויאלי.
פלאקו השבוע לא הרשים מול סינסינטי (עם הפסד בדקות הסיום), אבל בשבועיים הקודמים, מול אטלנטה וטמפה, דווקא כן, עם 7 TD ו-2 INT.
אז הרבה תלוי באיזה פלאקו נקבל השבוע והאם לבן נשאר כח לזרוק את הכדור.

5. בונוס - 2 X פלורידה באוהיו ! התבשלה לי שאלה שאני נורא מרוצה ממנה:
השבוע טמפה, במאזן 1-6 באים לקליבלנד 4-3. וג'קסונביל 6-1 באים לסינסינטי 4-2-1.
ההתקפות של טמפה וג'קסונביל על הפנים, ברור, אבל מה שלא שמתם לב הוא שההגנות של סינסי ובראונז גם מסריחות! סינסי מדורגים מקום 30 בהגנה. קליבלנד מקום 29. זה אומר שגם ג'קס וגם טמפה יכולות לשים נקודות השבוע! אז השאלה שלי היא - מי תכניס יותר נקודות: טמפה ביי באקנירס או ג'קסונביל ג'גוארס? (יש אפשרות השבוע, למורת רוחו של גדי, לבחור גם בשיוויון תמורת אותן 2 נקודות).

סקר השבוע שעבר שאלנו על תפקידים שאתם רואים את עצמכם מתאימים אליהם בליגת הפוטבול האמריקאית. התוצאות היו all over. יש לנו 2 QB ועוד 2 שהיו רוצים, אבל מודים שזה לא בשבילם. 2 רסיברים. 2 רצים (ועוד אחד שהיה רוצה). פול בק אחד וטייט אנד אחד. אף אחד לא בחר להיות בליין ההתקפה.
את ההגנה לא הזנחנו - אחד על הליין, 2 ליין בקרס, 2 סייפטי, קורנר, ושניים שלא סגורים אם מעדיפים קורנר או סייפטי.
המחלקה החזקה ביותר שלנו היא בועטים - יש לנו 3.
19 ענו. ואין התפלגות אחת שמראה מגמה ברורה לשום דבר. אבל נעים לדעת איך אתם רואים את עצמיכם (ועצמיכן) ביחס לליגה.

סקר השבוע הזה: איזה מאכל אמריקאי הכי בא לכם לאכול בעקבות הצפיה בפוטבול. יש מיליון פרסומות לפיצות ובירות, אבל חוץ מזה מראים במשחקים מפילדלפיה את הצ'יז סטייק שלהם. או את קפה מונדו בניו אורלינס. או פירות ים בסן פרנסיסקו. סטייקים בטקסס. גבינה בוויסקונסין. אולי מה שבא לכם זה שווקא טאקו בל. או וונדי'ס. אנחנו לא שופטים. רק שואלים

איזה קרייבינג פוטבול עושה לכם מבחינה קולינרית?

תהנו מסוף שבוע האלווין.
אל תבהלו מעכבישים ומכשפות שיופיעו בין מקבצי הפרסומות
בעיקר במשחק של יום חמישי שמתקיים דווקא בקרולינה ולא בניו אורלינס

yonatanpollak

New member
אם אפשר לשנות

השעה 19:59 וטוני רומו אינאקטיב. משנה לאריזונה על אותו ניקוד.

Yo-man

New member
עמית, לפני היציאה לבית הספר

1. אז את הקרדינלס - 5
2. מיאמי - 6
3. ניו אינגלנד - 3
4. פיטסבורג - 4
5. ג'גוארס

סקר: סטייקים.

RZnum5

New member
קשה קשה השבוע

תמיד עם הקלאסיקו זו בחירה קשה. הפעם הצטרפו גם 3 משחקים קשים אחרים.
נו מילא..
1. קרדינלס (4) - לדעתי רומו לא ישחק. או ישחק מעט. להגנה של אריזונה יש סימן מטרה ענקי עכשיו. מה גם שיש להם קורנרים טובים יותר משל וושינגטון כדי לעצור את משחק האויר של דאלאס. יהיה המון לחץ על הקו. פיץ האיום חזר להיות איום (threat) בזמן הכי טוב לדאלאס.. קיצר, הפסד שני ברציפות לקבוצה שהיתה 6-1 ועם משחקים קשים מאוד בהמשך, רואה את הפלייאוף מתרחק לו.
2. שארז'רס (6) - מיאמי ניצחו קבוצות לא להיט. סנדייגו הפסידו לקבוצות להיט. לדעתי הם יחזרו לנורמת הקבוצה החזקה שהם היו בפתיחת העונה ולא ממש יתקשו בפלורידה.
3. ברונקוס (3) - אני כ"כ לא בטוח בזה, שאפילו את המשחק של דאלאס דירגתי 4. אבל נראה לי שהקבוצה המשופרת שבנו בדנבר תוכל להתמודד עם טום בריידי, גם בכושר שהוא נמצא בו עכשיו.
4. סטילרס (5) - הקבוצה הביתית היחידה שסימנתי לנצח כאן.. הסטילרס במומנטום.
5. וואו, זה לגמרי toss up. אם שוויון היה שווה יותר, אולי הייתי הולך עליו.קליבלנד נותנים 21.7 נק' למשחק. סינסי נותנים 23.4. הג'אגס עושים 14.8 בהתקפה (אחרונים בליגה) וטמפה לא רחוקים, עם 19.
אני חושב שאני אלך על טמפה ביי

לא הכי הבנתי את הסקר.
הכי בא לי לאכול המבורגר בעקבות הצפייה בפוטבול.
אבל אם אתה מדבר על דברים שרואים בפרסומות ועושות חשק, אז לדעתי פיצה. אלא אם זה משחק של פילי ואז באמת רואים את הצ'יז סטייק המפורסם..

Shachar Manor

New member
טור רישמי

שלום לכולם.
אז הייתי במשחק בלונדון והיה אדיר, חווייה באמת כבירה, ממליץ מאוד לכל מי שיכול, אין לי ספק שאני עושה את זה שוב שנה הבאה, הלכתי עם האחים שלי וההורים, וכולם 5/5 רוצים לבוא איתי שוב שנה הבאה... מדהים.

בשבועיים האחרונים הייתי די טוב, ופגעתי 10/15 ו11/15 וסה"כ אני ב 46-75 שזה כמעט 62% הצלחה, שזה יותר מה completion precentage של מאט סטאפורד העונה
.
גם בתחרות הייתי לא רע, אחרי שבוע בו יעל חילקה נקודות לכל הפורום
, שבוע שעבר פספסתי רק באינדי
.

תחרות הפורום, שבוע מאוד מאוד קשה לחיזוי ואיך לעזאזל לחלק את הניקוד?!?!
1. רומו פצוע, אולי זה לא נעים, אבל דאלאס הולכים לוותר על המשחק הזה לדעתי, או לפחות לתת לווידן לנסות לנצח אותו, לדעתי נראה את מארי פחות על המגרש והליכה על יותר מסירות.
למה? כי יש להם את ג'קסונביל שבוע הבא, חופש אח"כ, ואז חמישה שבועות של לו"ז רצחני בו הם יצטרכו את רומו בריא. המשחק הזה לא יהיה רלוונטי אם הם יפסידו לפילי פעמיים...
מה הסיכוי שווידן מנצח את המשחק? לדעתי 40%. אני הולך על אריזונה. על 5.

2. הפתעת השבוע 1, מה שוון מילר ווייר עשו לקו של סן דייגו... יעשו גם החברים ממיאמי... מייק וואלאס, טננהיל ומילר הולכים לאכול את השעון ולנצח, לא נראה שוב טעויות ניהול זמן כמו נגד גרין ביי. מיאמי על 3.

3. אני שמח על המשחק הזה, כי אני מרגיש כבר חודש שהפטריוטס מרמים אותנו. לא אוהב את דנבר אבל אני מאוד רוצה לראות אותם מנצחים, המשחק של שנה שעברה לא יחזור. הפעם דנבר לא יתנו לזה לחמוק, בריידי הולך להיות על התחת הרבה. שימו לב ללו"ז של ניו אינגלנד: דנבר, אינדי, דטרויט, גרין ביי, סן דייגו. בע"ה נראה אותם במאזן 7-6. (אין סיכוי, בטח יהיה 4-9). דנבר על 6.

4. הברק לא מכה פעמיים, בולטימור באים לפרק, ויפרקו, תיזהרו משני הק"ב בפנטזי, משחק של 50 פאנטים ו9 פילד גולז. למנצחת 15-12 בולטימור, על 4.

בונוס. בנגלז ייגמר 27-6. קליבלנד 27-17. התשובה שלי טמפה.

ולשאר המשחקים:
סיינטס בשארלוט- CAM IS BACK. ניוטון את בנג'מין הולכים לשרוף את החצי השני של העונה, ומתחילים הערב עם הסיינטס.
ג'טס בקנזס- מדגדג לי לפתוח עם ויק בפנטזי, מצד שני אני פותח עם הצ'יפס D איפה שהוא... אלכס סמית' אחרי 0 TD שבוע שעבר, יהיה עם 4 השבוע. וינצח.
סקינס במיניאפוליס- RG3 חוזר! וחוזר להפסיד, שתי ההגנות אופציות טובות לפנטזי, טדי הולך לניצחון שני רצוף!
איגלס ביוסטון- כשלוקחים ליוסטון את משחק הריצה, הם מפסידים כי פיטצפטריק פשוט רע, האיגלז ממש טובים נגד הריצה. איגלז חוזרים לראש הבית!
יגוארים בסינסי- סינסי צריכים להצהיר מתי שהוא שהם התגברו על המשבר. זה יקרה השבוע. 40 בורגר.
באקס בקליבלנד- קליבלנד לא יסיימו אחרונים בבית השנה, משחק כייפי, קליבלנד.
ראמס בסן פראן- שימו לב לסן פרנסיסקו, ההגנה הולכת לקבל בוסט אדיר בחודש הקרוב, והם הולכים להתפוצץ. הראמס מיותרים לגמרי.
ריידרז בסיאטל- העצבים של סיאטל הולכים לצאת על הריידרים המסכנים, טונה נקודות.
קולטס בניו יורק- גם כאן הרבה נקודות, משחק צמוד שייגמר עם מעל 60 נקודות לדעתי. אני עם הקולטס.

בתור בן אדם שמן- אני רוצה לאכול הכל. כל מה שתיארת נשמע לי כמו גן עדן.
בד"כ אני עם בירה.

Shachar Manor

New member
תיקון

החלפתי את קרוליינה בניו אורלינס, כל הליין של קאם פצוע.... חבל

clevelandrocks

New member
שלי

1. דאלאס על 5 נק'
2. צ'ארג'רס על 4 נק'
3. ברונקוז על 6 נק'
4. רייבנס על 3 נק'
5. טמפה יותר

regevs1

New member
שלי

קאובויז - 4
צ'ארג'רס - 5
ברונקוס - 6
סטילרס - 3
בונוס - ג'אגוארס

כנפיים ברוטב שום ופרמז'ן....!! כל יום ראשון ושני הייתי הולך לבר שהיה מוכר כנף ב-25 סנט. היינו אוכלים ושותים כמו מטורפים...
קשה להיזכר.... :(

נ.ב.
אני לא יודע למה אתם תמיד רושמים שאין שידור ישיר של סאנדיי נייט אלא רק שידור חוזר למחרת. הסאנדיי נייט שודר ב-03:30 כמו שעון בספורט 5 לייב בכל שבוע עד עכשיו...

Yo-man

New member
נכון לגבי השידור של סאנדיי

אני לא חושב שיש את הערוץ למספיק חברים - אבל אתה צודק.
אני אכניס אותו לרשימה.

Hines86

New member
שבוע 9

קרדינלס בדאלאס: אני חושב שהקאוובויז הוכיחו העונה שזה פחות עניין של סגל שחקנים ויותר עניין של גישה. גם עם ווידן אני לוקח אותם בבית. דאלאס עבור 3

צ'ארג'רס במיאמי: הניצחונות של מיאמי העונה מרגישים גנובים. גם בבית הם עובדים שעות נוספות על כל יארד. ריוורס מוביל את הבולטס לניצחון חוץ. סאן דייגו עבור 5

ברונקוס בניו אינגלנד: ההתקפה של בריידי לא באותו אוקטן כמו זו של פייטון ולפאטס אין הגנה מספיק טובה כרגע כדי להתמודד. דנבר עבור 6

4. רייבנס בפיטסבורג: ביג בן בכושר ורצף ניצחונות זה נחמד. להפסיד פעמיים לרייבנס זה לא בא בחשבון. זה יהיה מכוער אבל יהיה. פיטסבורג עבור 4

5. בונוס - טמפה ביי

PACK PACK

New member
שבוע 9

אריזונה על 3 נק'.
מיאמי על 4 נק'.
דנבר על 6 נק'.
פיטסבורג על 5 נק'.
טמפה עם יותר נק'.
סקר: האמבורגר אול דה וויי.

Maor Engel

New member
שבוע 9

1. דאלאס 5
2. צ'ארגרס 6
3. ניו אינגלנד 3
4. רייבנס 4
בונוס: ג'קסונביל

סקר: באפלו ווינגס, כמו בכל סופרבול

underdog36

New member
שלי לשבוע 9

1. אריזונה 6. רומו לא התאמן כל השבוע ובכלל בספק למשחק. בלעדיו אריזונה לוקחים את זה די בקלות.
  2. מיאמי 5. לסאן דיאגו יהיה קשה לעצור את משחק הריצה של מיאמי. חוץ מזה שלמיאמי יתרון ביתיות.
  3. דנבר 3. In Peyton we trust.
  4. פיטסבורג 4. אחרי המופע של ביג בן השבוע אני חייב לתת לו את הקרדיט.
  5. טמפה. ההתקפה של טמפה עושה קצת יותר נקודות בממוצע (בדגש על קצת
    ).

סקר: אני חייב לומר שרוב האוכל שמציגים בפרסומות נראה שומני בצורה מבחילה
. אבל אם אני חייב לתת תשובה אז מהיכרותי עם המנה בארץ (בנדיקט) הייתי הולך על פילי צ'יזסטייק
.

שבוע טוב לכולם!

gadot gad

New member
שלי

1. דאלאס - 3
2. סן דייגו - 6
3. ברונקוס - 4
4. רייבנס - 5
5. טמפה ביי - 2

gadot gad

New member
ככה זה כשהחייל מגיע לשבת הביתה ולא שם לב מי נמצא ב-sign on

בקיצור - הניחושים שלעיל שייכים למשתמש היקר שמופיע בפורום תחת הכינוי urigadot ולא לבעל ה-USER שרשום בכותרת השרשור.....

Yo-man

New member
ננסה. בשבוע שכבר לא הצליח לי משהו

1. אריזונה - 6. בלי טוני רומו, זה סגור.
2. סן דיאגו - 3. ממש לא בטוח שהם יצליחו במיאמי, אבל צריך להמר פה ושם.
3. דנבר - 5. יש להם מספיק כלים התקפיים להתגבר על הפאטס, ומספיק הגנה לתסכל את בריידי. (אני מקווה)
4. פיטסבורג - 4. חשבתי שאני אלך עם בולטימור, אבל משחק ריצה ובייתיות משכנעים אותי להישאר עם הקבוצה החמה.
5. טמפה בי. הימור ללא שמץ ניסיון לנתח למה.

סקר: Endless Shrimp. רד לובסטר מפרסמים את זה פעם בעונה. לרוב בחודש ספטמבר.
15$ ואתה יכול לאכול כמה שרימפס שאתה רוצה מכמה סוגים שהם מכינים. זה אפילו לא נשמע לי הגיוני!
אני משער שאחרי פעם אחת שם אני לא אוכל שרימפס לשנה או שנתיים, אבל עד אז, כל כך בא לי.

ranatz 49

New member
שבוע 9 מהארץ אחרי מסע פוטבול נהדר

אז היות ואני לא עונה מהנייד אפשר לפרט קצת:

יש לי תחושה שהפאקינג קרדינלס האלה מנצחים בג'רילנד תוך כדי שהם מפרקים למורי ורומו את הצורה. אם מקוי פותח הייתי הולך דווקא על דאלאס אבל היות וג'רי מתעקש רומו אני הולך על הפתעה שמאד לא טובה לניינרס. אריזונה 4
אני מאמין גדול בפיליפ ריברס וקצת פחות בטאנהיל. סן דייגו 3
מת על המפגשים האלה. ניו אינגלנד מתחברת סופסוף ואני חושב שבריידי וגרונק יביאו את הניצחון לפאטס. ניו אינגלנד 5
כל כך שונא את העורבים שחייב ללכת נגדם. פיטסבורג 6
בונוס-טמפה ביי
סקר-שכחת את העוף המטוגן בקרוליינה-לא האמנתי כמה עוף מטוגן טוחנים שם (זוועת עולם דרך אגב). מבחינתי ברגע שאמרת טאקו בל סגרת את הסיפור-מת על החרא הזה ושלושת השבועות האחרונים רק הזכירו כמה ולמה. THINK OUTSIDE THE BUN !!!

למעלה