תחרות הפורום - שבוע 9

b i g t o m

New member
אז ככה:

1. קרדינלס. רק בגלל שרומו לא ישחק. 5.
2. צ'ארג'רס. 4.
3. ברונקוס. אם אני יתחיל לפרט למה אני לא אסיים.... 6.
4. פיטסבורג. שיהיה... 3.
5. טמפה. למה? ככה.
סקר: לדעתי מעטים הדברים שהולכים יותר טוב עם פוטבול מאשר כנפיים (כמה שיותר חריפות!) ובירה. בכללי אבל גם מקסיקני תמיד בא לי טוב עם פוטבול, אפילו אם זה רק צ'יפס וסלסה. ובנימה אחרת בתור מי שגר בארה"ב ועוד בטקסס.... זכיתי לטעום ולהנות כמעט מכל אחת ואחת מהפרסומות והדילים המיוחדים האלה.... חלקם חוייה , חלקם הרבה פחות...

mayhem1121

New member
שלי

אריזונה 6
מיאמי 5
ניו אינגלנד 3
פיטסבורג 4
בונוס טמפה ביי

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 9

1. אריזונה - 5 נק': אריזונה נראים טוב, מפגינים חוסן מנטלי ועם מאמן בדרך לתואר מאמן העונה. טוני רומו לא הכי כשיר בעולם אז למרות הבייתיות - קרדינלס
2. סן-דייגו - 4 נק': הדולפינס ממש לא קבוצה בייתית והצ'רג'רס קבוצה קצת יוצר טובה לדעתי
3. ניו-אינגלנד - 3 נק': אני אתן יתרון לבייתיות אבל בכל זאת ניקוד מינימלי
4. פיטסבורג - 6 נק' : אחרי התצוגה של ביג-בן בשבוע שעבר אי אפשר ללכת נגדו כשהוא בבית
בונוס: טמפה-ביי ישיגו יותר נקודות. נלך עם הסטטיסטיקה עד עכשיו
סקר: המבורגר מדיום-רייר וצ'יפס עם הרבה קטשופ. זה מה שאני מזמין בפריים בהקרנת הסופרבול

ESPN

New member
קשה השבוע

אריזונה - 6. עם ובלי קשר לפציעה של רומו ובעיקר כי אני לא בטוחה לגבי אף משחק, אז I might as well לשים את השש פה.
מיאמי - 3. קצת עוקבת אחרי מיאמי כיריבה בדיוויזן. הם לא רעים החבר'ה האלה. פחות יודעת להגיד לגבי סן דיאגו, אז הולכת עם המוכר אבל בסיכון הכי נמוך.
ניו אינגלנד - 4. קשה קשה, אבל חייבים ללכת עם הלב פה... חוץ מזה שבריידי בתנופה מדהימה ועם הביתיות....
בולטימור - 5. ההפסד של בולטימור כמו הניצחון המטורף של פיטסבורג בשבוע שעבר נראים לי בגדר היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.
בונוס:ג'קסונוויל. הבאקס מסריחים ברמות אחרות וההתקפה שלהם לא עושה כלום. הקורטרבק של הג'גס הרפתקני ועושה מלא טעיות אבל לפעמים גם יוצאת מזה נקודות.

סקר: בעיקרון אסטוציאטיבית נאצ'וס ובירה הכי מתחברים לי עם פוטבול, אבל יש גם את הפרסומות לרשת המסעדות Outback שמשום מה עושים לי חשק מטורף למה שלא מראים שם (שרימפס או לובסטר, לא זוכרת כרגע מה זה). ממש לרוץ מסעדה ולטרוף לו רק יכולתי...

philadelphia76

New member
שבוע 9 - 10 הסנט שלי

1. דאלאס - אריזונה: דאלאס עם/בלי טוני רומו, דמרקו מורי עם מבחן גדול מול הגנת הריצה של אריזונה, אריזונה עם/בלי סוויפ על נציגות ה- NFC מזרח. עם סוויפ. אריזונה בקושי.
2. מיאמי - סן דיגו: סן דייגו פוגשת הגנה לא רעה בכלל, פוגשת קבוצה לא רעה בכלל. אז אני הולך עם מיאמי בכלל.
3. ניו אינגלנד - דנבר: oh baby! כל השבוע דיברו (ובצדק) על בריידי ול פייטון, אבל מי שינצח כאן זו ההגנה הטובה יותר. נכון לעכשיו (לדעתי) זו של ניו אינגלנד תנטרל יותר טוב את משחק המסירה של פייטון. ניו אינגלנד.
4. פיטסבורג - בולטימור: אי אפשר לשחק שבועיים רצוף עם התלבושת המזעזעת של הדבורה מאיה, בן רות'לסברגר לא יוכל לתת מספרים כאלה שבועיים רצוף, בולטימור לא תוכל לאבד משחק ברגע האחרון שבועיים רצוף. בולטימור.
5. טמפה תשים יותר נקודות.
בשר בשר בשר

סיכום:
1. אריזונה - 3
2. מיאמי - 5
3. ניו אינגלנד - 6
4. בולטימור - 4
5. טמפה יותר

Amir BA

New member
שלי

קארדינלס - 5
מיאמי - 4
ניו אינגלנד - 3
פיטסבורג - 6
גקסונוויל

RoyBehar

New member
עונה

1. קאובויס - 5 נק'
2. מיאמי - 3 נק'
3. דנבר - 6 נק'
4. פיטסבורג - 4 נק'
5. בונוס: טמפה
&nbsp
סקר - בד"כ מה שמראים באותו רגע, אבל נראה לי שהפרסומות של פיצה האט הכי אפקטיביות במקרה שלי. אני כמעט תמיד מוצא את עצמי עם קרייבינג לפיצה.
&nbsp

offirc2

New member
שלי

אריזונה 3
סאן דייגו 6
דנבר 5
פיטסבורג 4
טמפה ביי
סקר - בשלילה - ממש לא בא לי על בירות לייט או כל הזבל הזה שהם מפרסמים בלי סוף ...

תשובות

1. אריזונה - 6 נקודות
2. סן דייגו - 5 נקודות
3. ניו אינגלנד - 3 נקודות
4. סטילרז - 4 נקודות
5. טמפה

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

amirbc

New member
קשה השבוע

קאבויס- 3
דולפינס- 4
ברונקוס- 5
סטילרס- 6
ג'גוארס- 2
אני אלך על צלעות כבש טובות

moss84

New member
שלי

אריזונה - 5
מיאמי - 4
דנבר - 6
סטילרס - 3
טמפה ביי

gadot gad

New member
הנה ניחושי, המהווים סטייה מהותית מציפיות הפרשנים..

יתכן שהדבר יתבטא גם בניקוד שיתקבל, אבל לא יזיזו אותי מדעותי ועמדותי..
הנה:

1. אריזונה אצל הקאובויס נטולי רומו: אמנם הטעויות והמתנות של מספר 9 בבית לא יתאפשרו ותגבר ההתבססות על מורי, אבל גם ללא זה הקארדילנס צריכים לחזור עם נצחון עם רסיבירים שמתפקדים מצויין.
אריזונה - 6

2. סן דייגו אצל הדולפינס: מיאמי עם נצחונות מול יריבות לא משכנעות מאחרים מכונת דריסה משופרת, שסובלת בעיקר מהשיבוץ לבית עם שותפה מעצבנת.
סן דייגו - 5

3. דנבר אצל הפאטריוטס: הארוע שכולם מחכים !! נקווה שיצדיק את הציפיות... האם היתרונות של האורחים בכל העמדות יעמדו לרשותם מול הנחישות והנסיון של בליצ'ק וברידי..... נניח שכן...
דנבר - 3

4. בולטימור אצל הסטילרס: לאורחים יתרון על הנייר. לביתיים יתרון במומנטום... אולי זה קצת הימור, אבל נראה לי שההגנה של הסטילרס תסתדר עם פלאקו וביג בן יוכל לשים יותר נקודות גם לפי 500 יארדים.
פיטסבורג - 4

בונוס: רישום תשבחות דומות לסינסינטי ולקליבנד בעונה הנוכחית... מי היה מאמין.... כל הכבוד ליורם
השודדים מטמפה.

.

RGIII

New member
שבוע 8

אריזונה 3
סן דייגו 6
דנבר 5
בולטימור 4
&nbsp
טמפה

DS9