תחרות הפורום – שבוע 16

erezc11

New member
ניחושים שבוע 16

1. סיינטס - 3 נק' - תחושת בטן, ניקוד מינימלי כי הם בחוץ
2. פטריוטס - 4 נק' - לא מהמר נגד בליצ'ק ובריידי כשהם מעוצבנים
3. גרין-ביי - 6 נק' - הפקרס בבית והפגינו חוסן מנטלי יוצא דופן בשבוע שעבר
4. פילדלפיה - 5 נק' - בגלל הבייתיות, אמנם פילי עם מאזן ביתי לא מדהים אבל במשחקים מכריעים הבייתיות יותר מדברת

בונוס: פחות - יהיה משחק שמרני

M jones

New member
שלי

קרוליינה - 4
בולטימור - 6
גרין ביי - 5
ברס - 3
בונוס - אובר

RoyBehar

New member
עונה

קודם כל, תודה על הסקירה על ההוביט. חייב להגיד שהקונספט של לקחת ספר של 180 דפים ולעשות ממנו 10 שעות של קולנוע נראה לי מוגזם בטירוף. את החלק הראשון ראיתי, לא יודע אם יש לי כח לחלק השני (למרות בנדיקט קמברבץ' המעולה). אני מניח שאראה את זה בבית כבר מתישהו בעוד חצי שנה.

ולתשובותיי לשבוע 16:

1. קרוליינה - 6 נק'
אני גם מתפלל ליום רע של בריז לטובת הפנטסי שלי, וגם מאמין שקרוליינה בבית צריכים ללמוד הרבה מהמשחק של סנט לואיס בשבוע שעבר ולהצליח לעצור את הסיינטס.
2. בולטימור - 3 נק'
יש לי דה ז'ה וו מעצבן נורא מהעורבים של שנה שעברה. הם לא קבוצה כזו טובה, אבל הם במומנטום מטורף לקראת הפלייאוף. אני סומך על בריידי וחבורתו שלא יפסידו להם פעמיים (ניצחון של הרייבנס היום אמור לייצר מיפגש עם הפאטס בוויילדקארד), אבל היום בבולטימור אני מאמין שזה יכול לקרות. רק 3 נקודות עליהם אבל, בכל זאת בריידי לא נוהג להפסיד שבועיים רצוף יותר מידי.
3. גרין ביי - 4 נק'
אחרי מה שהם עשו בשבוע שעבר נגד דאלאס (אפילו שאפשר לטעון שהקאובויס עשו את זה לעצמם), קשה לי להמר נגד הפאקרס ולא משנה מי אנדר סנטר.
4. שיקגו - 5 נק'
כי חייבים לבחור אחת...

בונוס - יותר.

Yo-man

New member
הסוף קרוב. הפחד מטעויות הולך וגדל

1. סיינטס - 3. בוחר על סמך יכולות העבר של הקבוצה יותר מאיך שהם נראים עכשיו.
2. בולטימור - 4. איכשהו המזל בצד של בולטימור. אבל יש חשש, כי בילצ'ק אלוף בשינויים אחרי פציעות. אני אשאר עם הקבוצה שאני פחות שונא.
3. גרין ביי - 6. דווקא בגלל שרוג'רס לא משחק ופלין צריך to step up!
4. פילדלפיה 5. עוד משחק מפחיד ולא קל. מקווה לטוב, בעיקר אם איכשהו דאלאס יפסידו לוושינגטון, ואז פילי יעלו עוד הלילה לפלייאוף.
5. פחות. בא לי להיות מקורי.

היום לקחתי הרבה סיכונים. נראה מחר אם זה השתלם לי.

Yo-man

New member
אני חלש. מחליף בחירה אחת.

קרולינה במקום סיינטס בשביל 3 נקודות
עם צפי לגשם כבד והפרשים כאלה גדולים במשחק הריצה ובהגנות הריצה, קשה לי להישאר אדיש עם הבחירה המקורית שלי.

underdog36

New member
שלי

תודה על ההמלצה לסרט. רשמתי לעצמי שזה הסרט הבא שאני הולך אליו!

1. קרולינה 6. מאז המפגש הקודם קרולינה השתפרו והסיינטס קצת ירדו. פלוס יתרון ביתיות (קרולינה 6-1 בבית, ניו אורלינס רק 3-4 בחוץ).
2. בולטימור 4. שתי הקבוצות מאוד לא צפויות השנה, כשלשתיהן נצחונות על קבוצות חזקות והפסדים לקבוצות גרועות. אני חייב טובה לבולטימור על הנצחון מול דטרויט בשבוע שעבר, אז הנה (ולא איכפת לי גם לנחס אותם...).
3. גרין ביי
5. ואהבתי את הדימוי של המשיח והחמור
.
4. פילי 3. מוזר מאוד שהם נותנים לקאטלר לפתוח, ממש יורים לעצמם ברגל (או ביד)! אבל כבר למדתי לא לסכן יותר מ-3 נקודות על קבוצות מה-NFC East.
5. יותר. מסוג השאלות שאי אפשר לתת הסבר לתשובה...

למה אין סקר?

שבוע טוב לכולם!!!

Shachar Manor

New member
לחץ

איזה שבוע מאעפן היה שבוע שעבר?
רומו וסטאפורד איכזבו וסיימתי עם שש נקודות מבישות.
לפחות צדקתי הניחוש על מיאמי כהפתעת השבוע.

ההפתעה השבועית:
כולם מדברים על כך ששבוע הבא פילדלפיה ודאלאס יפגשו לקרב אפי על הפלייאוף, ובכן וושינגטון של קאזינס תהרוס את הדרמה, רומו מפסיד היום.

תחרות הפורום:
1. כולם יודעים שהסיינטס בחוץ נראים רע, זה לא יהיה שונה הערב, הפנתרים הולכים לרוץ עליהם כל המשחק ולנצח. פנתרים על 6
2. אם ג'ו פלאקו 100% לא הייתי מהסס, אבל שבוע שעבר הוא נפצע בברך, אולי נזכה לראות יותר מריי רייס.
ההגנה של בולטימור מאוד טובה, והם רוצים להשאיר את המשחק שבוע הבא מול הבנגלס כמכריע לראשות הבית, הם יצליחו, רייבנס על 3.
3. פעם חמישית או שישית שאני רושם כאן שפיטסבורג טובים מהמאזן שלהם, הולך להיות פה קרב אמיתי, לדעתי הסיכיים הם 60-40 לגרין ביי. גרין ביי על 5.
4. ביזיון שהמשחק הזה לא משוחק במקביל לדאלאס, כי אם דאלאס מפסידה המשחק הזה סופר חשוב לפילי, אם דאלאס מנצחת אין לו חשיבות...
נניח שדאלאס תנצח (עזבו את הפתעת השבוע) פילי ישחקו עם מייק ויק! ושאר המחליפים,דובים על 4. (אם דאלאס מפסידה, אפשר שההימור יתחלף אוטומטית לפילי?)

בונוס: פחות- יהיה משחק טוב, וושינגטון לוקחת.

סקר: אין.

Yo-man

New member
המשחק של פילי-ברס הוא הסאנדיי נייט

ואם דאלאס יפסידו, יש סיבה טובה מאוד לראות את המשחק הזה בשידור ישיר ולא מוקלט מחר.
אין סיכוי שאני אצליח לחמוק מספוילרים עד הערב...

Shachar Manor

New member
מבחינה ספורטיבית

זה על הפנים...
רואים את זה בכדורגל המון, כששתי הקבוצות צריכות תיקו- יש תיקו.
מזל שבפוטבול קצת יותר פשוט לצבור נקודות ככה שהסבירות לתיקו יורדת משמעותית.

Yo-man

New member
הבחירות של עמית

1. קרולינה - 3
2. פטריוטס - 6
3. פיטסבורג - 4
4. פילדלפיה - 5
5. יותר

DS9

New member
ניחושים

סיינטס 3
פטריוטס 4
גרין ביי 5
ברס 6
מתחת 2

תשובות

1. קרולינה - 5 נקודות
2. בולטימור - 6 נקודות
3. פיטסבורג - 4 נקודות
4. שיקגו - 3 נקודות
5. פחות

שבוע טוב,
אסף

philadelphia76

New member
כמעט נגמר - שבוע 16

1. ניו אורלינס - 3. הכל אומר קרוליינה. במומנטום יותר טוב, בבית. הסיינטס פגיעים מאוד מחוץ לסופרדום. מאחר וב - NFL עסקינן - הסיינטס יקחו.
2. בולטימור - 6. אם רוצים פלייאוף - בולטימור חייבת את המשחק. יש להם מומנטום חיובי, ולפטריוטס נגמרים הניסים והתופסים.
3. פיטסבורג - 5. גרין ביי מאוד לא צפויים. פיטסבורג עם הרבה אופי ופחות יכולת. שוב יכול ללכת לכל כיוון. לכן - הימור (כאילו דא?) פיטסבורג
4. פילדלפיה - 4. אם רוצים פלייאוף צריכים לצוד דובים. הבעיה היא שבדרך כלל הדובים צדו אותנו

5. יותר מ - 4.5 איבודים.

סקר - כן נורא מבאס שהעונה נגמרת לנו (אני יודע.. לא היה סקר, אבל רציתי להביע מחאה תקיפה על סיום העונה הממשמש ובא)

PACK PACK

New member
שבוע 16

ניו אורלינס על 3 נק'.
בולטימור על 4 נק'.
גרין ביי על 6 נק'.

פילי על 5 נק'.
פחות מ-4.5 איבודים.

mannyT1

New member
בשניה האחרונה

ניו אורלינס - 4
ניו אינגלנד - 5
גרין ביי - 3
פילדלפיה - 6

פחות

gadotmi

New member
ניחושי

1. מלחמת עולמות בדרום הגועש של ה-NFC: איך זה שדווקא לפני המעמד הגורלי, הסיינטס הצליחו להפגין כזו חולשה מול סנט לואיס..... מצד אחד, נראה שהם "איבדו את הכיוון" ולכן קאם ניוטון בריצה ואולי אפילו סטיב סמית באויר יחגגו מול ההגנה של ראיין. מצד שני, אולי דווקא בגלל חוסר החדות בשבוע שעבר, יתעשתו שון פייטון והחברים כדי לחבר מחדש את קצוות ולשייף את המהלכים.. בקיצור, אי אפשר לדעת מה יתרחש. משחק שחייבים לראות (ומקווה שגם יקיים).
זה קצת הימור - אבל אני הולך עם הנסיון ולא התצוגות האחרונות.... ניו אורלינס. בגלל שהמשחק נערך בחוץ - 3.

2. שתי מאכזבות (למרות המיקום בטבלאות): טום בריידי זה לא טוני רומו, וארוע מהסוג שהתחולל מול מיאמי לא צריך לחזור על עצמו.... ובכל זאת, עם אסופת תופסים מצומצמת, הפאטס עלולים למצוא את עצמם בנחיתות מול התלהבות (לא ברור מאיזו סיבה) של היציעים הסגולים
בולטימור - 6 (לא נראה לי כזה חד וחלק, אבל מקום אחר לשים את השישיה הפעם...).

3. איזה דמיון חולני... פלין=חמור.... נו באמת ... בכל זאת הבן אדם זורק באויר ויש איזה נלסון אחד שתופס. הסטילרס אמנם חמים, אבל כשהפאקרס רואים את האופק זורח עם שני נצחונות (רק כדי לספוג השפלות בפליאוף...) נראה שהמוטיבציה של הפלדות לא תספיק (למרות שיש אופציה די זניחה שהם יזחלו לתוך ה-WC). לפאקרס ישאר עוד שבוע כדי לתכנן מהלכי פליאוף....
גרין ביי (למרות חסרונו של המשיח) - 5.

4. האיגלס נפגשים שוב עם נציגה מהבית העלוב במקביל ב-NFC. אם מול מינסוטה שסיימה את הסוס זה מכבר זה נגמר במבוכה, אז מול שיקגו שמובילה את הבית אפשר לצפות לתוצאה אחרת? הרוחות אומרות שיש סיכוי....נלך משום מה עם הרוחות (ולו רק בגלל ההשלכה לגבי הקאובויס).
פילדלפיה: 4 (ואז מי תעלה לפליאוף מהצפון במאזן משפיל?)

בונוס: אילך שהוא, מול קבוצה שנוהגת לאבד הרבה, נראה שמירה הדוקה על הכדור? בחלומות.
יותר.

למעלה