עונה 2 פרק 5

shirush3

New member
אני אהבתי

אבל מצד שני אני קצת משוחדת ובא לי להגיב כמו ילדה קטנה על החלקים של רג'ינה

אני חושבת שהכיוון הזה שלוקחים בו את רג'ינה עכשיו זה בשביל לבנות לה עוד דרגת רוע. (לפחות אני מקווה
)
בעבר שלה, המוות של דניאל זה מה שגרם לה לסיבוב קטנטן במוח ולהתחיל את ההתעסקות עם הקסם.
הייתה לה אז את התקווה שהיא תצליח להקים אותו חזרה לחיים וכשזה לא הצליח התקווה שלה נעלמה וביחד עם זה היא הפכה להיות המלכה הרעה שאנחנו אוהבים

ועכשיו שוב חזרה לה התקווה, ואפילו יותר מזה, זה באמת הצליח! כמעט איבדתי נשימה כשראו אותו, בדיוק שניה לפני זה אמרתי לעצמי "יאאא בא לי שהוא יקום לתחיה!!!"
אחרי שזה הצליח, אחרי שהיא ראתה אותו היא הייתה חייבת לתת לו ללכת.
הוא הסיבה לשנאה שלה לסנואו ולעובדה שכולם עכשיו בעולם של המציאות ועכשיו הוא באמת מת.
אז אני ממש מקווה שזה יגרום לה להיות יותר רעה כי עכשיו באמת מי שנשאר לה זה הנרי וגם זה בקושי (היא דיי הולכת להיות אבודה עכשיו)
חסר להם שהטיפול ימשיך גם לפרק הבא

בלי קשר לכיוון של הדמות, ממש נהנתי לראות אותה אנושית

נכון שהיו לנו כבר פרקים שראו בא קטעים אנושיים, אבל הפרק זה היה יותר חזק, כמעט היו לי דמעות בקטע שהיא בכתה על דניאל באגדות ואחרי זה כשהיא התעמתה מולו. ("איי לאב יו
")
ראו את הכאב שלה לאורך כל פרק
ממש התחשק לי לחבק אותה

חוץ מרג'ינה...
- אהבתי את הכאפה לדר' וויל בהתחלה
צ'ארמינג

- הוק וג'פרסון

- אהבתי שאמה איימה על הוק עם סכין וקשרה אותו לעץ

- נבהלתי ברצח המוני של קורה (היא באמת באמת רעה ואני לא יודעת למה זה מפתיע אותי כל פרק מחדש)
- נחמד להם לתת רמז על הפרק הבא

- ממש רציתי שהקוסם יהיה מארץ עוץ

האמתץ סיכמת את כל מה שרציתי

מסכימה עם כל מילה ודי אהבתי את הפרק היה חביב למידי

היא כל הזמן עושה את זה

אני כבר לא כותבת את רשמיי, אני מחכה שהיא תכתוב ואז מסכימה איתה

נשבעת שלא!!

אני יכולה לכתוב שעה ואז אני אכנס להודעה שלך ואגלה ששכחתי לכתוב מלא דברים וכל מיני קטעים קטנים שרציתי.

ואי זה היה אחד הדברים

הכאפה שצ'ארמינג הביא לדוק היה אחד הדברים בסדרה

נקודת האור בפרק

shirush3

New member
סדרה אלימה

הסטירה של קת'רין לסנואו, המכות של אמה ורג'ינה, הכאפה של צ'ארמינג...
ויש לי הרגשה שפיספסתי עוד דברים

יווו גם אני

הייתי בטוחה שהוא לוקח אותה לארץ עוץ, התבאסתי שראיתי את הרופא.
הסיפור של פרנקנשטיין לא עשה לי את זה, זה לא מרגיש לי קשור לסדרה.
אבל החלקים של רג'י, אמה
וסנו היו טובים.

shirush3

New member
ביום שהם יעשו פרק על

ארץ עוץ אני אסגוד להם |סוגד|(מחסור אייקונים חמור בתפוז
)
עכשיו בטון קצת פחות מלחיץ, אני ממש אשמח אם הם יעשו פרק על ארץ עוץ.

לגבי פרנקשטיין אני גם לא סגורה עד כמה זה מרגיש לי קשור
זה הזכיר לי את הסרט איגור, אני לא זוכרת אם הוא היה של דיסני, אבל האווירה והמדע והצבעים ממש הזכירו לי אותו

אנהבתי שחזרו ל"שורשים" ולכוחה של אמה

שסוף סוף חזרו למעין מקור שהתחילו איתה ונקווה שזה יתפתח יותר

Shiri from the block

Active member
חחחחח גם מסכימה איתך לגמרי!
סיכמת הכל ממש טוב!
כאפה

אמה והוק

הוק וג'פרסון

אני ממש מקווה שאת צודקת לגבי רג'ינה, אני לא יודעת אם זה סוג של ספוילר אבל לאנה כתבה בטוויטר שלה שהיא הולכת לסט לעשות דברים מרושעים..
זה נכתב בערך לפני שלושה שבועות, וגם יכול להיות הכוונה לפרקי העבר שלה.. אבל מקווה שזה תקף לפרקי הווה כי היא פחות מעניינת ככה לצערי, וממש לא כיף לי להגיד את זה!

אני דווקא מוצאת בה הרבה עניין

עם כל השינוי הזה... הרי מה שהוא השאיר בה טוב היה הנרי והרי בשבילו היא מנסה להשתנות עכשיו...... האבה של הנרי זה מה שעוד משמר כרגע צד אנושי אצלה וכיף לראות את הקונפליקט הפנימי שיש לה

Shiri from the block

Active member
אני אעשה!!! קודם יש לי פורום אחר שאני צריכה להציל ולהתרכז בו בשבוע הקרוב כי זה מאוד קריטי

אחרי זה אני אתפנה לרג'ינה

נכון גם כן

אבל אני אוהבת לראות את הדילמה והתסביך הפנימי של רוצה להשתנות אבל קשה לה אבל עדיין יש את הנרי שהיא רוצה לשמר את האבה שלו אליה... כי אחרי הכל היא אימא שלו

זה למה אני כ"כ אוהבת אותה, התסביך הזה,
הכאב שלה, האנושיות שלה שמנסה לצאת כל הזמן החוצה, החולשות שלה.
זה מה שמבדיל אותה מקורה אני חושבת, קורה הפגינה רוע טהור ללא שום חרטות או כאב (אגב, אני לא זוכרת, אנחנו יודעים מה גרם לקורה להיות כזו? או שהיא נולדה רעה?)

Shiri from the block

Active member
לגבי קורה
לפי הפרק של רג'ינה ודניאל בעונה הראשונה, קורה אומרת שהיא וויתרה על המון בשביל להגיע לאן שהיא הגיעה, וגם דניאל הזכיר משהו על זה שהיא באה מבית עני אז איך היא יכולה לשפוט אותו בכלל..
ואז בפרק 2 בעונה השנייה, רואים שרמפל הוא זה שלימד גם את קורה איך להשתמש בקסם, גם קורה אמרה שהיא עשתה הרבה עסקאות לקבל את כל הכח הזה..

נראה לי שכן היה בה משהו בכל זאת קצת יותר רשעי לעומת רג'ינה אם קורה הייתה מוכנה להקריב הרבה דברים בשביל קסם.. לעומת רג'ינה שלא רצתה קסם בהתחלה, וגם כשהיא רצתה, זה היה בשביל להחזיר את דניאל.. ואז כשזה לא הלך אז היא כבר נכנסה לנקמה שלה בשלגייה..

למעלה