תחרות הפורום - שבוע 13

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 13

כן כן, התפיסה של אודל בקהאם לקחה את כל הכותרות השבוע
אבל בעיניי מה שבאמת מדהים זה שטמפה ביי במאזן 2-9 ועדין יכולה להיכנס לפלייאוף!
יש רק 2 קבוצות עם מאזן גרוע משלהן בליגה, אבל טמפה, אם ינצחו את כל המשחקים שלהם, והשאר יפסידו (אטלנטה, והסייטס בעיקר),
יובילו את הבית שלהם ויכנסו לפלייאוף לא מהדלת האחורית אלא מהביוב!!!
כל קבוצה שתעלה מהבית הזה לא תיספר, כנראה.

שידורים פראנזי:
פוקס, חמישי 19:30 - שיקגו בדטרויט - Get your Turkey ready
פוקס, חמישי 23:30 - פילדלפיה בדאלאס - Time for pumpkin pie
ספורט 1, שישי 03:30 - סיאטל בסן פרנסיסקו - Alka-Seltzer
פוקס, ראשון 20:00 - ניו אורלינס בפיטסבורג
METV, ראשון 20:00 - סן דיאגו בבולטימור
פוקס, ראשון 23:25 - ניו אינגלנד בגרין ביי
METV, ראשון 23:05 - אריזונה באטלנטה
ספורט 5 + לייב, שני 03:30 - דנבר בקנזס סיטי
פוקס, שלישי 03:30 - מיאמי בניו יורק (J)

משחקי התחרות לשבוע שלנו
1. בראונז בבאפלו: המגרש בבאפלו בשיפוצים אחרי הסופה מהשבוע שעבר, אבל הם מתעקשים לשחק שם. זה לא ישפיע על הקבוצות, כי השיפוצים הם ביציעים, אבל האווירה היא שהמגרש לא במצב טוב. את מי זה משרת יותר? קליבלנד רגילים לתנאי מזג אויר קשים, אז הקור לא מבהיל אותם. מה שמבהיל אותם זה שכל הבית הצפוני עם 7 נצחונות כרגע. כל הפסד יכול לחתום את הסיכויים לפלייאוף. עם גורדון שחזר (עם 120 יארד במשחקו הראשון) ולמרות 3 מסירות INT, הוייר הצליח לחלץ ניצחון בשבוע שעבר מול אטלנטה.
ביום שני הבילס התעללו בג'טס, באדיבותם של אנשי דטרויט שארחו את המשחק. באפלו במאזן 6-5, בדיוק כמו מיאמי, ו-3 משחקים מאחורי ניו אינגלנד, שכנראה יכנסו לפלייאוף מהמקום הראשון. גם לבאפלו המשחק הזה קריטי אם הם רוצים לראות את הכרטיס של הוויילד קארד. קייל אורטון בתחיה מחודשת בקבוצה הלא-סבירה הזו. סמי ווטקינס בעונת רוקי מהסרטים עם ממוצע של 14.3 יארד לתפיסה.
הקלישאה של "מי רוצה את זה יותר" לא מתאימה לפטובול, לדעתי. במקרה של 2 קבוצות כל כך מאוזנות אחת מול השניה. השאלה היא לאיזו קבוצה יש את המאמן שיביא את הניצחון?

2. צ'ארג'רס בבולטימור: הקבוצה מדרום קליפורניה באה להתמודד עם מזג אוויר צפוני. שתי הקבוצות במאזן 7-4. בולטימור חצי משחק מאחורי סינסי, סן דיאגו משחק אחד מאחורי דנבר. בולטימור גילו ביום שני את ג'סטין פורסט מחדש, עם 182 יארד ו-2 TD על הקרקע מול ניו אורלינס, וסטיב סמית' סניור, שתפס רק 4 כדורים, אבל כל אחד מהם היה על הראש של מישהו. הבעיה שלהם היא שזה היה ביום שני, מה שנותן להם יום אחד פחות להתכונן למשחק של יום ראשון.
סן דיאגו ניצחו במותחן נהדר את סנט לואיס, והחל מהשבוע הזה הלו"ז שלהם הוא מהקשים בליגה: בולטימור, ניו אינגלנד, דנבר, סן פרנסיסקו וקנזס סיטי. אין להם מקום להפסדים, אבל בולטימור בדיוק מאותו מצב.

3. פאטס בגרין ביי: משחק השבוע. פאטס 9-2, גרינביי 8-3. גרין ביי מובילים את הבית הצפוני בהפרש של משחק אחד, ושאר המשחקים שלהם העונה הם פיפטי-פיפטי (טמפה ואטלנטה סבירים, באפלו ודטרויט לא קלים). כדי לא להגיע לשבוע 17 עם חרב מעל הצוואר מול דטרויט, הם צריכים לנצל את יתרון הביתיות שלהם. הבעיה היא שניו אינגלנד לא באו מקו המשווה בעצמם, ומשחק ב-0 מעלות (זה מה שצפוי, ללא משקעים) לא מזיז להם. על הנייר פאטס עדיפים במשחק הריצה (מקום 15 לעומת 18 של גרין ביי) ובמסירות (6 לעומת 8), אבל צריך לקחת בחשבון שגרין ביי התחילו את העונה לאט. יחד עם זאת ניו אינלגנד בעליה עכשיו, עם נצחונות מאוד משכנעים על דנבר, אינדיאנפוליס ודטרויט ב-3 המשחקים האחרונים. לגרין ביי היה קשה השבוע מול מיניסוטה, אבל לפני זה שבועיים רצוף הם ניצחו (את פילדלפיה ושיקגו) עם מעל 50 נקודות התקפיות.
צפוי משחק חזק שכל טעות הכי קטנה בו יכולה לגרום להפסד.

4. ברונקוז בקנזס סיטי: ב-4 השבועות האחרונים דנבר הפסידו לניו אינגלנד ולסנט לואיס, והשבוע כמעט הפסידו למיאמי.האם זה פייטון והקור שלא הולכים טוב יחד? אם כן, אז חבל, כי השבוע המשחק באריזונה בלילה, אז הטמפרטורה אמורה לרדת אל מתחת ל-0 (מינוס 3 לכל היותר, או הפחות. לא יודע איך להגיד את זה). בדנבר אופטימיים לגבי חזרתו של ג'וליוס תומאס, אבל זה עדין לא סגור. דנבר מושלמים בבית. את 3 ההפסדים שלהם הם ספגו בחוץ.
קנזס הפסידו רק משחק אחד בבית, וזה היה בשבוע הראשון (נגד טנסי?!). את 3 האחרים הם הפסידו בחוץ, האחרון היה השבוע, ביום חמישי (באוקלנד ?!?!?!)
בשבוע 2 הן נפגשו בדנבר, אז הברונקוס ניצחו 24-17.
קנזס סיטי מקום 4 בריצות, הגנת דנבר מקום 2 נגד ריצות.
דנבר מקום 2 במסירות, הגנת קייסי מקום 1 נגד מסירות.
האם הנתון הזה יבטל את היכולות של הקבוצות ויוביל למשחק עם תוצאות נמוכות?
אולי אחת הקבוצות תוכיח שהיתרון שלה באחת העמדות קריטית, ונראה משחק חד צדדי?
אולי יהיה שיא יארדים לדנבר באוויר ולקייסי על הקרקע? ת'כלס - מי ינצח. זה כל מה שאני שואל.

5. בונוס: היום שאלת הבונוס, על 2 נקודות, היא עוד משחק! קרולינה (3-7-1) במיניסוטה (4-7).
לשתיהן אין סיכוי ריאלי להגיע לפלייאוף, אבל אלה שם עם מוטיבמיה לנצח תמיד. אמריקאים...

סקר השבוע שעבר - שאלתי מה אתם לא אוהבים בפוטבול.
למרבה הצער היו לא מעט תשובות

• סקסיזם
  • שינויים בחוקים
  • מחירי הציוד לאוהדים
  • יותר מדיי עצירות במשחק
  • שמרונות, בעיקר בדאון רביעי
  • קבוצות בינוניות שעולות לפלייאוף
  • גלוריפיקציה של הצבא (עודף פטריוטיות)
  • זמנים באופן גורף: חוסר זמן לצפות / שהעונה כל כך קצרה / זמן משחק מול זמן נטו / יותר מידי פסקי זמן
ופינה נפרדת למה שג'רמי אמר:
  • פרסומות
  • הקומישינר וריכוזיות הכוח שלו, עצירות מהלכים
  • שמשחק הריצה פחות חשוב ומשמעותי משהיה בעבר
  • שלא מכניסים צ'יפ לכדור שיאפשר מיקום הכדור בצורה מדויקת
  • שרסיבר חייב להמשיך לאחוז בכדור גם כשברור שהתפיסה הושלמה
  • הצביעות בניסיון להפוך את המשחק להוגן תוך שמשבחים תיקולים חזקים

רוצים סקר גם לשבוע הזה?
קיבלתם - האם אתם ממשיכים לעקוב אחרי שחקנים שעזבו את הקבוצה שאתם אוהדים?
האם אתם עושים את זה עם כוונות זדון, בתקווה שיכשלו, או דווקא בחיבה?
האם זה תלוי בתפקיד של השחקן ובמידת ההצלחה שלו בקבוצה שלכם, או שהיחס שלכם לאלה שנטשו או ננטשו זהה ללא קשר?

אל תשכחו את התחרות של רועי,
חפשו את ספיישל חג ההודיה בפורום,
ואל תשכחו לתת טיפ למלצרים שלכם.
אני אהיה כאן גם בשבוע הבא.

LADodger

New member
שלי

קליבלנד - 4
בולטימור - 5
פאקרס - 3
דנבר - 6
בונוס - מינסוטה

b i g t o m

New member
ניחושבועי והפעם מוקדם!

אז ככה:
1. בילס. 5.
2. בולטימור. 4.
3. פאטס. 3.
4. ברונקוז! 6.
5. קרולינה
סקר: האמת שבדר"כ לא אבל במכירים מאוד נדירים כן. נכון לכרגע למשל אני עוקב אחרי אריק דקר המסכן שבאמת אני אוהב אותו ולא ברור לי כל כך למה וויתרנו עליו, אבל בכל מקרה פשוט עצוב לי לראות אותו משחק בקבוצה כמו הג'טס...

mayhem1121

New member
שלי

באפלו 6
בולטימור 5
פאטס 3
דנבר 4
בונוס: קרוליינה
סקר: עוקב

RZnum5

New member
מזל שיש לי קצת זמן פנוי - עוד בחירות שלי!

בלי יותר מדי בלה בלה..
1. בראונס (4) - מפתיע, אבל הם הפכו להיות פייבוריטים בכמה משחקים בזמן האחרון.
2. רייבנס (6) - בית.
3. פאטס (3) - הם בזון כרגע.
4. ברוקנוס (5) - עוד יריבות חזרה ארוכה. מאנינג ודנבר המשופרת צריכים להתחיל לנצח בחוץ מתישהו.
5. קרוליינה. נראה לי..

סקר
האמת שאין לי. אפילו לא עקבתי אחרי אמיט סמית' באריזונה. עדיין לא עזב את דאלאס שחקן שמספיק אהבתי. אם וויטן יעזוב (חס וכרפס) אז אולי.

ranatz 49

New member
13

בפאלו 5 שתי קבוצות קשוחות במשחק סופר חשוב. הביתיות תכריע
בולטיפקינגמור 6 קבוצה חזקה רצח מול עלה נידף ברוח
גרין ביי 3 חזרה גנרלית לסופרבול הקרוב. הפעם זה של הפקרס, בסופרבול זה יהיה של בריידי
קנזס סיטי 4 רק לא ברור לי יורם, למה החלטת שהמשחק באריזונה. הצ'יפס קיבלו רדיוס?
מינסוטה. קרוליינה זו לא קבוצה, זו חורבה

Shachar Manor

New member
20/20 שבוע שעבר... רק מוכיח

כמה קלים היו המשחקים, מלבד יורם גם בפייסבוק אנשים התרברבו על האחוזים הגבוהים בניחושים שבוע שעבר.
אני הייתי 3-12 ו 11-62 בסה"כ.
השבוע לא יהיה כזה קל!

מתחילים עם הפורום:
חומים בבאפולו: לא פשוט... לבילס הגנה תותחית והתקפה סבירה, קליבלנד נראים פתאום מאוד חזקים התקפית והגנתית הם לא רעים, משום מה קליבלנד לא יציבים העונה, ושבוע הבא הקולטס ואח"כ משחק עונה מול הבנגלז... הם לא יכולים להרשות לעצמם הפסד בבאפולו, אפקט הסופר סטאר מנצח פה- ג'וש גורדון הולך לקחת המון תשומת לב שתקל מאוד על הרצים (ועל ג'ורדן קמרון שבתקווה חוזר).
אני מתנדנד אבל בוחר בקליבלנד על 3.

צ'ארג'רז בבולטימור: ההתקפה של הצ'רג'רז לאט לאט תתאפס על עצמה, אבל השבוע נגד העורבנים, לא ולא! (שבוע שעבר פגעתי בתחזית על ראיין מת'יוז! 100 יארד וט"ד, ובתוצאת המשחק פיספסתי בנקודה אחת קטנה!) הAFC צפון יוכרע במחזור האחרון זה יהיה גרנדיוזי! סן דייגו לקראת חמישה הפסדים רצופים וסוף עונה עגום (בלי קשר שהגיע להם להפסיד שבוע שעבר). את המשחק הזה יכריע הבועט של בולטימור שיתקע שישה שערים.
בולטימור על 5.

פטריוטים בגרין ביי: השבוע פתאום קלטתי שמעולם לא ראיתי את אהרון וטום אחד נגד השני... אז חפרתי קצת ואלה התוצאות: שלושת המפגשים האחרונים בין הקבוצות: 2010, מאט פלין שיחק ק"ב, 2006, רוג'רס שבר את הרגל וגמר את העונה, 2005, מי לעזאזל ידע מה זה פוטבול אז? האירוע שלפנינו ממש נדיר אם כך! ומאוד מעניין.
כל פעם שהימרתי נגד הפטריוטס איבדתי נקודות, אבל אני לא יכול לבחור נגד גרין ביי כרגע, מצטער, בשבילי בעיקר. 4 על ג"ב.

ברונקוז בקנזס: כל משחק של הברונקוז זה 6 נקודות קלות... (הלוואי שלא ושהם יובסו קשות!) 6 על דנבר.

בונוס: בהתחלה חשבתי קרוליינה. קאם תותח, אם הם מנצחים 3 משחקים הם בפלייאוף וזה. אבל המצב שם עגום, הם ניצחו משחק חוץ אחד העונה (בטמפה ביי, מחזור 1). אני הולך על מיניסוטה.

שאר משחקי המחזור:

דובים בדטרויט: האריות אחרי שני הפסדים בהם ההתקפה שלהם פשוט לא מצליחה לתקתק, למזלם, הדובים מגיעים העירה, ועוד למשחק מוקדם, קטלר הולך לעזור לאריות להתאושש. מגטרון שם ט"ד חמש שנים רצופות בחג ההודיה, הפעם הוא ייתן שניים ואיזה 80 יארד, טייט ייתן מעל 100 יארד, ייגמר 27-21 למקומיים, קאטלר עם שני ט"ד ושלוש INT (אחד לpick 6).

איגלז בדאלאס, משחק העונה הראשון של הבית המזרחי (אני צריך הסבר למה דאלאס שייכת לבית המזרחי בNFC, למה לא להחליף אותה ואת סנט לואיס ששייכת למערבי?!), במשחק שבוע שעבר דאלאס הצליחו לשמור את ניו יורק רחוקים מאוד מרומו... וושינגטון הצליחו לחסל את רומו על ידי בליצים לאורך כל המשחק, משום מה ניו יורק העדיפו להפסיד. מה פילי יעשו? האם יש להם כלים גם לבליץ וגם לשמור את דז וגם את מארי? אני חושב שהמשחק נגד גרין ביי הוכיח שלא, לא שאני משווה בין טוני לאהרון, אבל מתאים לי שהם יחצו 1-1 עם יתרון הביתיות. דאלאס W.

סיהוקס-סן פראן. כאסח! איזה כיף, 6-3 לסן פראן. גם שתי אלה יחצו.

סיינטס בפיטסבורג. 40-35 לביג בן בפנטזי פרנזי השבועי.

בנגלים בטמפה. ההגנה של הבנגלז בקאמבק בניסיון לכבוש את הבית. זה המשחק ה"קל" היחיד שנשאר לבנגלז והם לא יתנו למשחק הזה ליפול מהידיים. 24-10. לאנדי!

ריידרז בסנט לואיס. BOLD Prediction: הראמס לא יפסידו יותר העונה, ויסיימו עם 9-7, לפני סיאטל. ההגנה שלהם מצויינת וקאר הולך לחלק INTs חופשי... 30-10.

ענקים בג'קסונביל. איליי את אודל את ג'נינגס יהיה חזק השבוע. 28-13 ענקי.

וושינגטון באינדי. לDC יש שידרוג בעמדת הק"ב, מה שנותן להם תיאורטית, סיכוי. אבל ברצינות... מול אנדרו לאק? לא ולא! 35-24.

טיטאנים ביוסטון. הפתעה של טנסי היא בהחלט אפשרית, יהיו הרבה נקודות במשחק הזה. בסוף הביתיות תנצח. 30-23.

דולפינים בניו יורק. חחחחחחחחח 50-0 טננהיל.

בתיאבון בחג!

regevs1

New member
שלי

קליבלנד - 4
בולטימור - 3
גרין ביי - 6
דנבר - 5
בונוס - מינסוטה

ברור שעוקב, אבל בעיקר על אלה שהיו ממש טובים או כאלה שהיו ממש גרועים.
וכמובן אלה שהיו ממש גרועים ופתאום מצליחים בקבוצות אחרות מעצבנים הכי הרבה!!
https://twitter.com/PelicanPierre/status/532941812575793152/photo/1

moss84

New member
שלי

בראונס - 3
בולטימור - 6
גרין ביי - 5
דנבר - 4
מינסוטה

סקר
אני נוטה לאהוד שחקנים ולא קבוצות, כך שבד"כ כששחקן שאני אוהד עובר קבוצה, כך גם האהדה שלי...

ESPN

New member
Let's do this

באפלו - 3
בולטימור - 6
ניו אינגלנד - 5
דנבר - 4
בונוס:קרולינה

clevelandrocks

New member
שלי

1. קליבלנד על 4 נק'
2. בולטימור על 6 נק'
3. גרין ביי על 3 נק'
4. ברונקוז על 5 נק'
5. קרוליינה

RGIII

New member
שבוע 13

קליבלנד 4
בולטימור 6
גרין ביי 3
דנבר 5
&nbsp
קרולינה

Amir BA

New member
שלי

1. באפלו - 6
2. בולטימור - 5
3. גרין ביי - 3
4. ברונקוז - 4
בונוס: מינסוטה

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 13

משחקים קשים השבוע. מזל שמורידים את השבועיים הכי גרועים בסוף העונה

1. בפאלו - 5 נק': יתרון לבייתיות
2. סן-דייגו - 3 נק': לבולטימור יש לוח משחקים הרבה יותר קל. הם משחקים נגד ה-NFC דרום בעוד סן-דייגו משחקים נגד ה-NFC מערב. אם לשתיהם אותו מאזן אז הצ'רג'רס יותר טובים
3. ניו-אינגלנד - 4 נק': כל עוד בליצ'ק ובריידי ברצף נצחונות לא מהמר נגדם. העונה שלהם קצת מזכירה את 2003 כשהם התחילו 2-2 ואז ניצחו עד סוף העונה. אכן ניחוס עוצמתי, נראה עם הפאטס יעמדו בזה
4. דנבר - 6 נק': זה ההימור שאני הכי בטוח בו השבוע
בונוס: מינסוטה: נלך עם הבייתיות
סקר: לא ממש עוקב באופן מיוחד. אני אוהב את דני וודהד והיה לי חבל שנפצע. אין לי כל כך כוונות זדון נגד שחקני עבר. אוהדי ספורט צריכים לזכור חסד נעורים לשחקנים ששיחקו עבור הקבוצות שלהם

סקר:

philadelphia76

New member
שבוע 13

1. עברו שתי הקבוצות העונה הזו היא כבר הצלחה, יחסית לציפיות ויחסית לתוצאות עונות קודמות. אבל עכשיו זה המאני טיים, מצב בו שתי הקבוצות כשלו בעבר. מצד שני - מישהו כאן יצא עם נצחון...או אולי לא?. בפאלו נראית יותר בשלה כקבוצה, ונישאת על גלי המוטיבציה בעקבות הסופה שהיכתה בעיר ובאיזור. קליבלנד ניצחה בקושי בשבוע שעבר. לקליבלנד יש את ג'וש גורדון שמושך אליו תשומת לב ויתן מרחב למשחק הריצה של קליבלנד, אבל בסופו של יום נראה לי שדווקא בפאלו תיקח.
2. על רקע הלו"ז הקשה שנותר לסן דייגו, היא לא הצליחה ליצור מקדמה משמעותית והיום היא בבולטימור מהבית התחרותי ביותר העונה. אני באמת לא זוכר מצב כל כך מתקדם בעונה שבו לכל הקבוצות בבית מאזן חיובי ועוד ב- +3 נצחונות. זה מעיד על איזון בתוך הבית, אבל שליטה ברוב המשחקים מחוצה לו. איכשהו יש את הרושם שההתקפה של סן דייגו קצת תקועה, וההגנה לא מצטיינת. בבולטימור, ההתקפה אינה מהמבריקות בליגה, אבל עובדת קשה ומייצרת את הנקודות וההגנה בדר"כ עושה את שלה. בקור של בולטימור - אני הולך על המקומיים.
3. גרין ביי - ניו אינגלנד - וואו וואו ועוד פעם וואו. שתי הקבוצות די מנסרות לחתיכות כל מה שעומד בפניהן. ההגנה של הפאטס טובה יותר, וויסקונסין קפואה מעט יותר, לא נראה לי שיתפתח שוט-אאוט ואם כן זה יהיה חד צדדי, רק לא ברור למי. יאללה אני הולך על גרין ביי, איכשהו ניו אינגלנד נראית לי קצת יותר פגיעה, אם אפשר לדבר בכלל על שתי הקבוצות במונחים של פגיעות.
4. שתי הקבוצות מאוד פגיעות, דנבר לא מסתדרת בהגנה, ונמצאת בצד הלא נכון של המומנטום, קנזס נעצרה בשבוע שעבר ויש לה את סן דייגו על הווריד. עדיין נראה לי שדנבר תצליח יותר, כי מדובר במשחק ליגה ולא בפלייאוף (אאוץ'
)
5. מינסוטה. כי ראיתי כמה משחקים של קרוליינה, וקאן ניוטון שבור מנטלית. שפת הגוף שלו משדרת ייאוש, והוא מפרש את זה כייאוש מהקבוצה, כאשר יש לו חלק גדול באחריות. אם יבין את זה, יהיה במחצית הדרך לקאםבק (הנה - יש כבר את המונח מוכן שיווקית על המדף). מינסוטה.

לסיכום:
1. בפאלו - 5
2. בולטימור - 6
3. גרין ביי - 4
4. דנבר - 3
5. מינסוטה

סקר: בכל שנה עוזבת כמות די נכבדה של שחקנים כל קבוצה, אז אני מניח שהשאלה מתמקדת בדמויות המשמעותיות יותר. בדר"כ אני לא עוקב הלאה, אם מישהו מצליח, אז יש תחושת סימפטיה, אלא אם מדובר בשחקנים בעלי קליבר גדול מאוד ואז זו שאלה של צורת העזיבה והיחס לקבוצה לאחר העזיבה (לדוגמא - דונובן מקנאב מול טרל אואנס/דשון ג'קסון). בכל מקרה שמחה לאיד בדרך כלל ממש אין.

urigadot

New member
הניחושים שלי

1. בראונס - 3
2. בולטימור - 5
3. גרין ביי - 4
4. דנבר - 6
5. קרולינה

למעלה